Mehmet Kazancıoğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak En erken tarih ne zaman ona göre kendimizi ayarlayalım yakında olmayacak gibi geliyor bana bu tarih sömestr tatile kadar gibi geliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ara tatilde olur galiba. Tabi hava şartları uygun olursa. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Karavan kampı yaptığım yer makul aslında. Keşif öneriyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Servet Aydın yazdı: Karavan kampı yaptığım yer makul aslında. Keşif öneriyorum Adres ver hele bir birileri gidip gezip gelebilir Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Adana'ya gelin. Hava şartları genel olarak iyi oluyor. 😊 Sömestr'de Adana buluşması yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Adana'ya gelin. Hava şartları genel olarak iyi oluyor. 😊 Sömestr'de Adana buluşması yapalım. Antep olsun biraz daha ortada. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Antep olsun biraz daha ortada. Senin için ortada. Diğerleri için Adana ortada 😁 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Haritayı nasıl çevirirsem çevireyim Adana’yı ortaya alamıyorum ben 😀 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Emin Önal yazdı: Haritayı nasıl çevirirsem çevireyim Adana’yı ortaya alamıyorum ben 😀 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Adres ver hele bir birileri gidip gezip gelebilir Yemezler anam Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Servet Aydın yazdı: Yemezler anam Sen demedin mi öncü birlik yollayalım diye ben kendimi feda edeyim dedim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Ocak Paylaş 5 Ocak hiç umudum yok ama isterseniz Trakya tarafında yer bulurum 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Avrupa'ya açılıyoruz yani Bu iş Alplerde biter Yaz ... Yeşil pasaportunu kendi getircek. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Hep anadolu yakası gündeme geliyor. Avrupa yakası hatta trakya daha makul olmaz mı? Pnarhisar/Sütlüce cevizlibahçe güzel olur. kapatırız mekanı. Ete doyarız. Mangal yapmalık değil ama yaptırmalık bir yer. Alternatif bir yerler bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Suvas deyimde orta yer değil diyen çıkamaz Çorum de bari, Dünyanın ortası nasıl olsa belgeli. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak Paylaş 5 Ocak İstanbula uzak olsunda boş boş sürüş yapmak için darlığa gidiyorum. Bu seferde bir aktiviteye gitmiş olayımda benzin boşa yanmıya. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Çorum de bari, Dünyanın ortası nasıl olsa belgeli. Çorum'da bizden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Çorum de bari, Dünyanın ortası nasıl olsa belgeli. haberlere bile çıktı ton ton sarı metaller 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Çorum de bari, Dünyanın ortası nasıl olsa belgeli. Selçuk Bakış yazdı: Çorum'da bizden Çağlar Bayur yazdı: haberlere bile çıktı ton ton sarı metaller Ben nasıl düşünemedim 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak hayallerimiz bile fasfakir ondandır rüyamda st tampon alıp boyaya falan veriyorum mesela en uç Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Vallaha yeri de buldum: https://maps.app.goo.gl/rcVJLGCgGDEWeEZu5?g_st=ipc https://www.instagram.com/reel/DR432IajIQ1/?igsh=bngzYTB2bXhnZWJ3 Şimdi karda var. https://www.instagram.com/reel/DS7DdFRCOYT/?igsh=MWI5b3A1bTg0ZXA1MQ== 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: Lobisi nerde buranın? Kapıda giriş ücreti ödeniyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts