Fatih Keskin 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne oldu yaz lastikli arkadan itiş merco ile gelecektin niye fikir değişti 4x4 de döndün anlamdım şimdi tamam otopark kalabalık her yol şartına uygun araç varda bu kadar da gözümüze sokmasan mı sizi mi kıracam len mondeo ya kış lastiği takayım bari 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Merhabalar. Antalya Saklıkent veya Isparta Davraz kayak merkezlerine ne dersiniz.Buralarda sucuk ekmek meraklıları çok olur. İyi seyirler. 8 Ocak tarihinde Zeki Ağaçgözgü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhabalar. Antalya Saklıkent veya Isparta Davraz kayak merkezlerine ne dersiniz.Buralarda sucuk ekmek meraklıları çok olur. İyi seyirler. Oralar kalabalık ve kazıktır tahminim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Günübirlik gidilebilecek mesafenin çok ötesinde maksimum 3 saat kahve yolculuk için tek taraflı. Maksimum 6 saat sürüş 6 saat manga ayırabilirim kendimce Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 13:42 Paylaş Perşembe 13:42 Acayip yoğunum. organize olun ben gelirim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 14:11 Paylaş Perşembe 14:11 Mehmet Ozyurek yazdı: Acayip yoğunum. organize olun ben gelirim. +1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 17:26 Paylaş Perşembe 17:26 Oğuzkan Işık yazdı: Noldu mangal işi ? Yaşlandılar, kesin yaşlandılar. yoksa çoktan toplanılmıştı.... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 21:16 Paylaş Perşembe 21:16 Oğuzhan Çakır yazdı: Yaşlandılar, kesin yaşlandılar. yoksa çoktan toplanılmıştı.... Biz sizin yaşınızda iken kendimiz organize ederdik. Bi devralın artık, bi elimizden tutun. 3 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 07:06 Paylaş Cuma 07:06 artık app ten mangal indirip tıklıolar mirim 4 Yorum bağlantısı
Osman Bala Cuma 07:34 Paylaş Cuma 07:34 Selamlar herkese. Eskiden ağır bir Ankara grubumuz vardı ortada buluşurduk hey gidi. Hepinizi çok özledim makul bir yerler olursa bende geleyim. Arz ederim. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 08:42 Paylaş Cuma 08:42 Resmi gazatede yayınlanmış, bundan sonra toplantı ve mangal işleri Ege bölgesi Kuzey-Batı sahil şeridinde olacakmış, ona göre planlama yapınız 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 11:22 Paylaş Cuma 11:22 Osman Bala yazdı: Selamlar herkese. Eskiden ağır bir Ankara grubumuz vardı ortada buluşurduk hey gidi. Hepinizi çok özledim makul bir yerler olursa bende geleyim. Arz ederim. Osman selam. görmek mutluluk verecektir. Hoşgeldin. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 12:05 Paylaş Cuma 12:05 Osman Bala yazdı: Selamlar herkese. Eskiden ağır bir Ankara grubumuz vardı ortada buluşurduk hey gidi. Hepinizi çok özledim makul bir yerler olursa bende geleyim. Arz ederim. Vay, Osman kardeşim. Hakikaten özledik seni. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts