Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bunu başarabilir miyim. Bunu yapan var mı? Sorun çıkacak bir aşama var mı? iphone bildiğim kadarıyla icolud'a yedekliyor. bunu google a yedekletemez miyim. Yedekletsem bile sorun yaşayabilir miyim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Resmi yolu mevcut. https://faq.whatsapp.com/1295296267926284?locale=tr_TR&cms_id=1295296267926284&draft=false Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Sani Gerşon yazdı: Resmi yolu mevcut. https://faq.whatsapp.com/1295296267926284?locale=tr_TR&cms_id=1295296267926284&draft=false Bunu nasıl ayarlayacağım. Lightning - USB-C kablonuz veya eşdeğer bir adaptörünüz olmalıdır. Kablosuz olmuyor mu bu iş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce riski var aklında olsun, yeni telde wasup açtığın anda eskisi kitleniyor pufff, andoride taşıma yok samsunga var, kablo şart. sıralamayı iyi oku yeni tele har hur girişme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Sani Gerşon yazdı: Şarj kablon yok mu? E vaar. birbirine nasıl bağlayacağım. Çağlar Bayur yazdı: riski var aklında olsun, yeni telde wasup açtığın anda eskisi kitleniyor pufff, andoride taşıma yok samsunga var, kablo şart. sıralamayı iyi oku yeni tele har hur girişme Samsung alırım da. Ya onda da patlarsa 🫣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce app ismi değişik sadece, ben samsunga taşımııştım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: birbirine nasıl bağlayacağım. iki ucu C değil mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sani Gerşon yazdı: iki ucu C değil mi? eskide kalmış yahu sorsan şimdi, epıla da ayfon falan der 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu başarabilir miyim. Bunu yapan var mı? Sorun çıkacak bir aşama var mı? iphone bildiğim kadarıyla icolud'a yedekliyor. bunu google a yedekletemez miyim. Yedekletsem bile sorun yaşayabilir miyim. 2 sene önce İphone dan samsunga gecerken yapmıstım . Birebir whatsapp geçmişti samsunga sorun yaşamamıştım . Kablo kullanarak yapmıştım abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Sani Gerşon yazdı: iki ucu C değil mi? Değil. eski ayfon bu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Değil. eski ayfon bu öteki ucu lem Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu başarabilir miyim. Bunu yapan var mı? Sorun çıkacak bir aşama var mı? iphone bildiğim kadarıyla icolud'a yedekliyor. bunu google a yedekletemez miyim. Yedekletsem bile sorun yaşayabilir miyim. yedekleme sanırım icloud değil whatsappta yapılıyor. arada bir yedekleyeyim mi mesajı whatsapptan gelmiyor mu? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben geçen sene(Ekim 2024) iPhone 6s den andoide(Honor) geçtim, yazışmaların ve fotoların hepsi gelmiş 2023 e kadar geri gittim şimdi Kablo kullandığımı hatırlamıyorum, ama nasıl yaptığımı da detaylı hatırlamıyorum 😅 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evde kobay android bul, eski telefon vardır bazanın altında iyicene bak. Hah kenarda duran işte. Yorum bağlantısı
Recommended Posts