Mehmet Ozyurek 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: düz 15 mi, pro veya max yokmu uznatıda Yok Mehmet. Sadece ekranı büyütmek istedim. Çok da büyütmek istemedim. 5.4 ten 6,1 e büyütüyorum. Pro özelliklerine ihtiyacım yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Yok Mehmet. Sadece ekranı büyütmek istedim. Çok da büyütmek istemedim. 5.4 ten 6,1 e büyütüyorum. Pro özelliklerine ihtiyacım yok. Pro da ekran da büyüyor ya Çokta büyümemişsin abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Pro da ekran da büyüyor ya Çokta büyümemişsin abi bulabilse 5 ekrana bile düşecek te üreten kalmadı 5,5 -5,6 olsa ekranlar tercih ederdim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Telefonum geldi. Yan yana koydum eski ve yeniyi. Yarım saatte her şey yeniye geçti. Sıfır kurulum için vaktim yoktu. Zaten eskiyi yakın zamanda yenilemiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak yan yana foto çekseydin onlar işlem yaparken anı kalırdı Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bulabilse 5 ekrana bile düşecek te üreten kalmadı 5,5 -5,6 olsa ekranlar tercih ederdim Çeşit çeşit telefon kullandım en hızlı ve kolay mesajlarımı hep iPhone SE serisinde yazdım. Mehmet Ozyurek yazdı: Yarım saatte her şey yeniye geçti. Apple o işi çok iyi yapıyor gerçekten. Ablamın telefonundan 1TB veriyi yeni telefonuna kolayca taşımıştık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yan yana foto çekseydin onlar işlem yaparken anı kalırdı Sadece bankalar gibi kritik uygulamalara yeniden giriş yapmam ve tanımlı telefonu değiştirmem gerekti. Bunun dışında bir sorun çıkmadı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Telefonum geldi. Yan yana koydum eski ve yeniyi. Yarım saatte her şey yeniye geçti. Sıfır kurulum için vaktim yoktu. Zaten eskiyi yakın zamanda yenilemiştim. aslında soru şu: bu kadar hızlı veri transferini sen manuel neden yapamazsın? neyi gizliyorlar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: aslında soru şu: bu kadar hızlı veri transferini sen manuel neden yapamazsın? neyi gizliyorlar? Gizlli özellikleri olup, yazılımlarla açılan arabalar gibi. Bunlarda da var demekki gizli özellikler Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sadece bankalar gibi kritik uygulamalara yeniden giriş yapmam ve tanımlı telefonu değiştirmem gerekti. Bunun dışında bir sorun çıkmadı. şimdi ben androidten iosa geçiş yapsam bu işlem nasıl olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Selçuk Keleş yazdı: iyi olmuş android ne fakir gibi Bu da fakir işi ya. 15 standart sonuçta. iyi bir android bunun iki katı fiyata Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi ben androidten iosa geçiş yapsam bu işlem nasıl olacak Aynısı olacak. Daha önce öyle geçmiştim ben galiba. Dün 13'ü ardaya kurarken sordu, androidden mi geçiyorsunuz dedi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi ben androidten iosa geçiş yapsam bu işlem nasıl olacak aynı, ama tersi zor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: aynı, ama tersi zor diyorsun ki iyi karar ver yoksa geri dönmesi zor olur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: diyorsun ki iyi karar ver yoksa geri dönmesi zor olur imkansıza yakın. benim için whatsapp önemli idi. 2007 den beri duruyor ve gerekli.. Risk alma şansım yoktu. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Risk alma şansım yoktu. O kadar kart bilgisi giderse sıkıntı tabiiBi daha kim verecek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: imkansıza yakın. benim için whatsapp önemli idi. 2007 den beri duruyor ve gerekli.. Risk alma şansım yoktu. benim senin gibi olmazsa olmazım yok abi latife yapıyorum hiç bir şeyi aktarmadan diğerini kapatıp yeniye bile geçebilirim. ancak senin için bu kadar önemli olan bir sistemin yedeksiz olması bana güvenli gelmedi. bunun yedekleme sistemi yokmu bence bunu iyice araştırman gerekli. olası bir çökme veya arıza durumunda ne yapabileceksin bunu hiç araştırdın mı watsap şalteri indirse ne yapacaksın bunun ile ilgili bir çalışman var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Fikri Keleş yazdı: O kadar kart bilgisi giderse sıkıntı tabiiBi daha kim verecek Karttan ziyade, ruhsatlar, meslek indirim belgeleri, kasko yapılırken çekilen fotoğraflar, verilen teklifler, yapılanın özeti.. vs. hepsi whatsapta. Çünkü lazım olunca en kolay ve çabuk ulaşabileceğim yer orası. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bunun yedekleme sistemi yokmu bence bunu iyice araştırman gerekli. Sanal yedek var. her gün icloud yedekliyor. 50 gb alanım var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: diyorsun ki iyi karar ver yoksa geri dönmesi zor olur zor değilyok... ben ios tan androya kayıpsız whatapp geçirdim, foto rehber zaten basit iş . risk sadece wasupta, işi gücü orada olan da cırt keleşpçe gibi, bir girdi mi çıkamazsın 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Peki nasıl yedeklenecek whatsapp? Sohbet yedeği açık olup illa icloud'a mı atılacak? Yenisine aktarılırken nasıl oluyor? Bunları pratik bilgi gibi yazsak mı bir yere? Mehmet Ozyurek yazdı: Telefonum geldi. Yan yana koydum eski ve yeniyi. Yarım saatte her şey yeniye geçti. Sıfır kurulum için vaktim yoktu. Zaten eskiyi yakın zamanda yenilemiştim. Whatsapp'taki sohbetler de dahil mi buna? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Peki nasıl yedeklenecek whatsapp? Sohbet yedeği açık olup illa icloud'a mı atılacak? Yenisine aktarılırken nasıl oluyor? Bunları pratik bilgi gibi yazsak mı bir yere? Whatsapp'taki sohbetler de dahil mi buna? Günlük yedek al demişim zaten. Sistemi aktarmadan önce son bir yedek daha aldırıyorum. Tabi. nasıl başarıyor bilmiyorum ama 15 gb whatsapp dahil geçiyor hepsi yarım saatte. Android kullanırken sorun yoktu, yedeği gmail'e alıyordu, istediğin telefona aktarabiliyordun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Peki nasıl yedeklenecek whatsapp? Sohbet yedeği açık olup illa icloud'a mı atılacak? Yenisine aktarılırken nasıl oluyor? Bunları pratik bilgi gibi yazsak mı bir yere? Whatsapp'taki sohbetler de dahil mi buna? teknolocinin dark side ı hocam bu aktarma işi. usb den pc ye veri aktarsak bu hızda gitmez 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aynı işlemi androidten iphone yapacaktım olmadı bir türlü. gitti tüm yedek. işin garibi tekrar eski telefonda açınca geri getirebiliyorum ama iphone a bir türlü atamadım bir sürü geçiş işlemi oldu ama whatsapp olmadı. sonra detaylarda iphone da whatsapp hiç yüklenmemiş olması gerekir notunu farkettim. telefonu sıfırlamam gerekiyor şimdi. onun için de çok geç gibi. neyse eşimin telefonu da iosa geçiriyorum. orda belki beceririm. beceremezsem zaten dilinden çok çekeceğim gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: neyse eşimin telefonu da iosa geçiriyorum. orda belki beceririm. beceremezsem zaten dilinden çok çekeceğim gibi Önemsiz bir telefonu aktarırken denemek lazım. Bir demo yapmak lazım. Benim o şansım yoktu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts