Ümit Türk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Merhaba, Samsung A22 kullanıyorum. Sorunum şu; YouTube video izliyorum. WhatsApp mesaj geldi. Uygulamayı kapatmadan arka plana alıyorum. WhatsApp mesajı okuduğumda YouTube uygulamasını geri açtığımda baştan sıfırdam başlatıyor. İzlediğim video kaldığı yerden devam etmiyor. Ne yaptıysam çözemedim. Aynı şey oynadığım oyunda da oluyor. Oyunu yeniden başlatıyor. Nasıl çözebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Ocak Paylaş 3 Ocak bununla alakalı pil ayarlarında bir kısım var ama samsungda nerde bilemiyorum arkaplan aktiviltesini kısıtlama ile alakalı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak uygulamadan çıkınca kapat gibi bir ayardı sanki, pil ömrünü uzatan Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Ocak Paylaş 5 Ocak uygulamalar için pil tasarrufunu kaldırın. Birde sürekli en üstte çalıştır gibi bir ayar olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Evet oldu sanırım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Olmaz ise yine yazarım. :). 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts