Mert Emre ŞAMCI 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Çok saygıdeğer forum dostları merhabalar Bilenler vardır i20 aracımda OBD elim ayağım olmuştu. Tüm verileri görüyor olmak, termostat tam derecesinde açıyor mu, fan tam derecesinde açıyor mu? Fan açma sıklığı vs. tüm bilgilerle arabayı takip edebiliyordum. 2007 1.4 Palio aldım. Bir hevesle taktım ancak sadece voltaj ölçümü alabiliyorum. Diğer hiçbir bilgiyi okumuyor. Çözebileceğimiz bir şey midir? Ne yapılmalı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak Paylaş 4 Ocak obd'nin protokolleri vardır. Desteklemiyor olabilir cihazınızı. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Selim Bilgin yazdı: https://www.multiecuscan.net/ Abi cehaletimi mazur gör bu bir yazılım ve araca mı yüklemek lazım kısa bir özet mümkün müdür. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mert Emre ŞAMCI yazdı: Birşey soracağım ama kızmak yok? Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Telefonuna Torque benzeri bir program yükleyip oradan istediğin verileri okuyabiliyor musun kontrol et. Orada da gözükmüyorsa arabanın eski model olmasından dolayı görmek istediğin birçok bilgi aracın ECU'sunda işlenmiyordur yada OBD2 den okunmuyordur. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mert Emre ŞAMCI yazdı: Abi cehaletimi mazur gör bu bir yazılım ve araca mı yüklemek lazım kısa bir özet mümkün müdür. Est. Fiat grubunda klasik OBD'den bir çok işlem yapılamıyor, temel veriler okunur ama müdahale edilmez vs. Bu attığım program ve aşağıdaki linkteki gibi renkli adaptörlerle bağlanılıyor. 2007 Palio'da durum tam nedir bilmiyorum ama aynıdır diye düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/yek-fiat-alfa-romeo-jeep-multiecuscan-icin-obd-2-kablo-adaptorleri-6-li-kablo-seti-pm-HBC00004EXU0A 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Anladığım kadarıyla obd verilerini herhangi bir cihazla okumak değil talep, elindeki mevcut cihazda görebilmek. Cihazın içindeki program ve bağlanan obd cihazına ait protokolde sorun var. Kısaca bu cihaz aracınızda uygun değil. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI Pazar 12:31 Yazar Paylaş Pazar 12:31 Murat Sahın yazdı: Birşey soracağım ama kızmak yok? Tabii buyrun Yorum bağlantısı
Murat Sahın Pazar 21:09 Paylaş Pazar 21:09 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Tabii buyrun Bu kadar veriyi ne yapacağız? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 22:07 Paylaş Pazar 22:07 Elm327 obd2 protokolü 2008 altı yani euro5 olmayan çoğu arabada çalışmaz. Opel astra H 1.3 multijette çalışmazdı ama aynı modelin 2011 1.6 a16xer olanında çalışırdı. Euro 5 motordu. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 04:00 Paylaş Pazartesi 04:00 Ali Darbaz yazdı: Elm327 obd2 protokolü 2008 altı yani euro5 olmayan çoğu arabada çalışmaz. Opel astra H 1.3 multijette çalışmazdı ama aynı modelin 2011 1.6 a16xer olanında çalışırdı. Euro 5 motordu. 2001 Fiestada v 1.5 çalışıyordu. Opel versiyon seçiyor evet. V 2.1 çalışıyordu Vectra B de mesela. Yorum bağlantısı
Recommended Posts