Sertan Çiftçi 5 Ocak Paylaş 5 Ocak İ İyi akşamlae aracım hyundai i20jump 2017 model. Bir sorunum var çözemedim çözümünü bilen varsa sevinirim Sorun şu ; aracın arka tekerlekleri davlumbaza sürtüyor araçta 3-4 kişi varken. Ayrıca tek iken arka lastik ile davlumbaz arasından tak tak diye hafif sesler geliyor. Araçta 195/55/16 starmaxx lastik ve 16 inc jant takılı. Amortisörleri değiştirdim görseldeki ile bu sefer de tekken her çukurda çok daha kuvvetli tak tak diye ses gelince sanayiden çıkar çıkmaz geri döndüm baktırdım amortisör kısmından siyah plastiklerin birazını spirel tarzı aletle kesti bir nebze azaldı. Ancak arabadan ses gelme ve 3-4 kişi bindiğinde sürtme olayı devam ediyor. Amortisör değiştimek çare olmadı. Görsele yayları da ekledim usta arabayı kaldırmadan yaydan olabileceğini söylemişti ancak kaldırdıktan sonra yaydan olmadığını söyledi. Sorunun çözümünde yardımcı olabilecek var mı? Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Evren Erakçora yazdı: tekerlekler büyük değil mi bu araca? Orijinal ebatlarında bu kesitler var fotoğraf tam net değil kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Lastik ölçüleriniz doğru amortisör değiştikten sonra devam ediyor ise geriye yay kalıyor sanırım yaylarınız preslenmiş olabilir Ustanız neye göre yaydan değil dedi ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Jant orijinal değil. ET değerleri bu araca uygun olmayabilir. Ses için bagajdaki vs herşey boşaltılıp denendi mi bazen basit bir takoz bile ses yapabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Sertan Çiftçi yazdı: amortisör kısmından siyah plastiklerin birazını spirel tarzı aletle kesti Sertan Çiftçi yazdı: Amortisör değiştimek çare olmadı. Sertan Çiftçi yazdı: usta arabayı kaldırmadan yaydan olabileceğini söylemişti ancak kaldırdıktan sonra yaydan olmadığını söyledi. amoertisör değişmeyi kim teklif etti de değişti lastik davlumbaza sürtüyor diye? bu bilgiden sonra yorum dozunu ayarlayacağım da 5 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Amortisörün görevi yanlış anlaşıldığı veya kafada yanlış canlandırıldığı için bu tarz sürtmelerde veya yere yakınlaşmalarda amortisöre yoğunlaşılıyor. Amortisörün amacı yaydaki salınımı sönümlemektir. Yani araba yukarı aşağı sürekli zıplamasın diye. Amortisör olmazsa araba zıplaya zıplaya gider. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak hareketli bir parçanın araç yüksekliğini değiştirebileceğini düşünen usta da anca kombi ustası olur 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak aha geliyor gün görmemiş anlatım şekilleri 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Metin Akbal yazdı: Jant orijinal değil. ET değerleri bu araca uygun olmayabilir. Ses için bagajdaki vs herşey boşaltılıp denendi mi bazen basit bir takoz bile ses yapabiliyor. Evet en önemli etken bu olabilir? ET değerine bakan azdır, aa bu jant güzel durdu diye. Oysa ET değeri lastiğin şaseye yakınlığı veya uzaklığını direk değiştirir. Tabi jant genişliği ile birlikte değerlendirmek gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Resimde çizdiğim yerde, helezon yayın içinde bir takoz olması lazım. Helezon yayın tamamen kapanması durumunda bu takoz tekerin davlumbaza sürtmesini engeller. Pat küt vurma sesini de engeller. Eksik parçayı alın ve kesinlikle farklı bir ustaya gidin. Daha önce gittiğiniz ustanın kestiği parça neyse onunda yenisini alın. Kolay gelsin. 5 Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: amoertisör değişmeyi kim teklif etti de değişti lastik davlumbaza sürtüyor diye? bu bilgiden sonra yorum dozunu ayarlayacağım da Sanayide bir usta teklif etti Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Resimde çizdiğim yerde, helezon yayın içinde bir takoz olması lazım. Helezon yayın tamamen kapanması durumunda bu takoz tekerin davlumbaza sürtmesini engeller. Pat küt vurma sesini de engeller. Eksik parçayı alın ve kesinlikle farklı bir ustaya gidin. Daha önce gittiğiniz ustanın kestiği parça neyse onunda yenisini alın. Kolay gelsin. Cevabınız için teşekkürler attığım yay fotoğrafı aslında tam takılı olmayan hali ben tamamlanmadan fotoğrafını çekmiştim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Sertan Çiftçi yazdı: Sanayide bir usta teklif etti önce o ustayı sonra da jantı değişmek gerekecek. sizin jantın ölçüsü hatalıdır ondan sürtter. ET ölçüsü, ofset te derler piayasada, dışarı çıkık. Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: önce o ustayı sonra da jantı değişmek gerekecek. sizin jantın ölçüsü hatalıdır ondan sürtter. ET ölçüsü, ofset te derler piayasada, dışarı çıkık. Abi bugün yaptırdığım işlemi söyleyeyim 185/65/15 tekerlek aldım. 185/60/15 lastikten çıkan jantlara takacağız yarın. Bu sorunu çözer mi? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Sertan Çiftçi yazdı: Abi bugün yaptırdığım işlemi söyleyeyim 185/65/15 tekerlek aldım. 185/60/15 lastikten çıkan jantlara takacağız yarın. Bu sorunu çözer mi? Ebat tek başına yetmez, ET değeri ne? Keşke masraf yapmadan teyit alsaydınız Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Ü.Emre Kartal yazdı: Ebat tek başına yetmez, ET değeri ne? Keşke masraf yapmadan teyit alsaydınız Orijinal ebatları bildiğim kadarıyla 185/60/15 lastikten çıkan jantlar. Çünkü sac jant Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Sertan Çiftçi yazdı: Abi bugün yaptırdığım işlemi söyleyeyim 185/65/15 tekerlek aldım. 185/60/15 lastikten çıkan jantlara takacağız yarın. Bu sorunu çözer mi? jantlar orjinal ise çözer. Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: jantlar orjinal ise çözer. Orijinal abi evet ama lastik 185/60/15 di Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak 60 tan 65 e çıkması aşırı büyük bir değişim değil tolere edilir Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 60 tan 65 e çıkması aşırı büyük bir değişim değil tolere edilir Tamam abi cevapların için teşekkür ederim yarın takılacak lastik içindeki jantın pası küfü silinip sonuçları buraya yazarım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 07:00 Paylaş Çarşamba 07:00 Sertan Çiftçi yazdı: Orijinal abi Jantlar orjinale benzemiyor. Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi Çarşamba 10:40 Yazar Paylaş Çarşamba 10:40 Çağlar Bayur yazdı: 60 tan 65 e çıkması aşırı büyük bir değişim değil tolere edilir Lastikler takıldı sorun çözüldü gibi ilk kısa mesafede denemede ancak çıkarılırken fark ettim ki ön yaylar spor yaymış 😒 sürtme falan yapmıyor direksiyon kırılımlarında falan bu lastik ebatlarında önlerin spor yay olması sorun çıkarır mı ileride Yorum bağlantısı
Sertan Çiftçi Çarşamba 12:33 Yazar Paylaş Çarşamba 12:33 Sertan Çiftçi yazdı: İ İyi akşamlae aracım hyundai i20jump 2017 model. Bir sorunum var çözemedim çözümünü bilen varsa sevinirim Sorun şu ; aracın arka tekerlekleri davlumbaza sürtüyor araçta 3-4 kişi varken. Ayrıca tek iken arka lastik ile davlumbaz arasından tak tak diye hafif sesler geliyor. Araçta 195/55/16 starmaxx lastik ve 16 inc jant takılı. Amortisörleri değiştirdim görseldeki ile bu sefer de tekken her çukurda çok daha kuvvetli tak tak diye ses gelince sanayiden çıkar çıkmaz geri döndüm baktırdım amortisör kısmından siyah plastiklerin birazını spirel tarzı aletle kesti bir nebze azaldı. Ancak arabadan ses gelme ve 3-4 kişi bindiğinde sürtme olayı devam ediyor. Amortisör değiştimek çare olmadı. Görsele yayları da ekledim usta arabayı kaldırmadan yaydan olabileceğini söylemişti ancak kaldırdıktan sonra yaydan olmadığını söyledi. Sorunun çözümünde yardımcı olabilecek var mı? Güncelleme yapıyorum sorun devam ediyor. Lastikler 185/65/15 continental ecocontact ile değiştirildi. Önlerin spor yay olduğu öğrenildi. Araç arka amortisörlerinden ses gelmeye devam ediyor. Çukurlarda lök lök diye sanki bir boşluk varmış vrie amortisör girmemesi gereken yere kadar giriyormuş gibi his veriyor. Neyden kaynaklı olabilir takoz mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:06 Paylaş Çarşamba 18:06 ses amoritsör takozundan geliyor olabilir. arkada Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 05:51 Paylaş Perşembe 05:51 ön spor amortisör şise arkalarda soğk pres vardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts