Ali Darbaz 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Bes ile arabayı büyütürüz derken yeni bir bomba daha https://x.com/i/status/2008658929887371380 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Geçmişte girmiş ve gelecekte girecekleri, herkesi mi kapsadı yoksa karar yürürlüğe girdikten sonra BES'e katılacak olanlar için mi geçerli anlamadım. Bir de cümle içinde "işverenler tarafından ödenenler hariç katılımcı adına bireysel emeklilik hesabına ödenen katkı payları için" diyor, işveren tarafından işe girişlerde yapılan BES'lere %30 destek vermeye devam edecez demek mi oluyor? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Geçmişte girmiş ve gelecekte girecekleri, herkesi mi kapsadı yoksa karar yürürlüğe girdikten sonra BES'e katılacak olanlar için mi geçerli anlamadım. Bir de cümle içinde "işverenler tarafından ödenenler hariç katılımcı adına bireysel emeklilik hesabına ödenen katkı payları için" diyor, işveren tarafından işe girişlerde yapılan BES'lere %30 destek vermeye devam edecez demek mi oluyor? Önceki ödemeler için zaten %30 destekler yattı. Bundan sonra yatacak bütün bes primi için %20 verecekler. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Önceki ödemeler için zaten %30 destekler yattı. Bundan sonra yatacak bütün bes primi için %20 verecekler. Ben 3 ay önce kendim başlattım BES Benim için 10 yılın sonunda %20 verecek o zaman. Ama ben %30 destek varken başlatmıştım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Ben 3 ay önce kendim başlattım BES Benim için 10 yılın sonunda %20 verecek o zaman. Ama ben %30 destek varken başlatmıştım 3 aylık %30 katkın hesaba yattı zaten. Bundan sonra yatıracağın rakam için %20 alacaksın 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Ben 3 ay önce kendim başlattım BES Benim için 10 yılın sonunda %20 verecek o zaman. Ama ben %30 destek varken başlatmıştım Devlet bu.. Ne derse o olur. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Devlet bu.. Ne derse o olur. 10 sene sonra BES yapanlardan devlete %20 katkı da diyebilirler. 1 4 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Ocak Paylaş 7 Ocak bu tip düzenlemeler TES e hazırlık için ısınma turları . Bir zaman sonra Bes de Tes e dönüşecek. https://www.allianz.com.tr/tr_TR/urunler/bireysel-emeklilik/tamamlayici-emeklilik-sistemi.html 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Ocak Paylaş 7 Ocak 46 yaş civarlarında ve üstünde olanlara bir avantaj var . 10 sene sistemde kalıp, 56 yaş doldurunca devlet katkısını alabiliyorsunuz. şöylede yapılabilir. Cüzzi bir miktardan başlayıp 9.yılın sonunda tavandan 10.yılda yine tavandan öderseniz tüm devlet katkısı alınır. @Mehmet Ozyurek yanlış mıyım emmi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Haşmet Güngör yazdı: 46 yaş civarlarında ve üstünde olanlara bir avantaj var . 10 sene sistemde kalıp, 56 yaş doldurunca devlet katkısını alabiliyorsunuz. şöylede yapılabilir. Cüzzi bir miktardan başlayıp 9.yılın sonunda tavandan 10.yılda yine tavandan öderseniz tüm devlet katkısı alınır. @Mehmet Ozyurek yanlış mıyım emmi? Ara ödeme yapılırsa da alınır abi. Devlet Katkısı üst limiti var. onu aşana kadar alınır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak hiç olmamalı, benim vergimden başkası neden zengin olsun ki? her tür sübvansiyonlar da kalkmalı, çok adaletsiz 4 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 7 Ocak Paylaş 7 Ocak memlekette vatandaşın cebine hayırlı bir iş yapalım devri çoktan bitti...bunu okuyup değerlendirecek kaç kişi varki?? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Devlet katkısı hiç olmayadabilirdi bunu da gözardı etmemek lazım. Hanemde herkesin birer tane BES poliçesi var olmaya da devam edecek devlet katkısı olsun olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Ben 3 ay önce kendim başlattım BES Benim için 10 yılın sonunda %20 verecek o zaman. Ama ben %30 destek varken başlatmıştım Yazdilar bilmiyorum arada da, zaten 10 yılda %30 ve veya %20 kemiksiz olarak da almıyordun hiç bir Zaman. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çocuğa yaklaşık 3 sene önce yaptırmıştım, kendime de 3ay önce yaptırdım, bakalım nereye kadar devam edecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts