Abdullah Aladı 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Öncelikler Herkese selamlar. 4. Sınıfa giden oğluma Oyun konsolu alacağız ama nette çok farklı fiyatlar ve özellikler var. Ps 5 almayı düşünüyorum iki kollu ve yanında fifa olanlardan. Okulda bir arkadaş 4 al gerek oyun yükleme gerekse oyunları alma açısından daha az maliyetli olur diye tavsiye de bulundu. Benim de oyun konsolları hakkında ki bilgim bir kaç kez fifa oynamaktan ibaret. Oyun konsolları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyelerini isteyeceğim. Bütçe olarak 35-40 bin civarında olabilir. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Nacizane tavsiyem, şehrinizde ps salonu yada 2. el ps satan firma var ise iletişime geçin. Ellerinde için bir çok oyun yüklenmiş 2.el makinaları satıyorlar yanında ister orjinal ister muadil kol vs hediye veriyorlar. Etrafımda bir çok arkadaş bu şekilde aldılar memnunlar. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Talha Bilgi yazdı: Nacizane tavsiyem, şehrinizde ps salonu yada 2. el ps satan firma var ise iletişime geçin. Ellerinde için bir çok oyun yüklenmiş 2.el makinaları satıyorlar yanında ister orjinal ister muadil kol vs hediye veriyorlar. Etrafımda bir çok arkadaş bu şekilde aldılar memnunlar. Teşekkürler hocam. malum siteye göz gezdirdim. Cd li model ve dijital versiyonlar var sanırım. içinde oyun yüklü olanlar var. Siz hangisini tavsiye edersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak PS 5 alın. Ayrıca FIFA yok. Onun yerine ücretsiz E-Football veya ücretli FC 24-25-26 serileri var. ps5 şu an 18-20 arasına bulunuyor sıfır olarak. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ocak Paylaş 7 Ocak 5 Pro üzerine 6 çıkacakken 4 alınmaz, en azından çocuk son çıkacak GTA VI'yı oynayabilsin. O yüzden 4 önermem. PS5 yerine XBOX Series X alabilirsiniz ki donanımı PS5'ten biraz daha güçlüdür ama en kötü 5 alın derim. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Harun Kocaçalışkan yazdı: PS 5 alın. Ayrıca FIFA yok. Onun yerine ücretsiz E-Football veya ücretli FC 24-25-26 serileri var. ps5 şu an 18-20 arasına bulunuyor sıfır olarak. Teşekkürler hocam. ben Fifa da kalmışım Fc 25-26 Oynayacak. Ps 5 Mantıklı duruyor 20 civarına. İthalat veya yurt içi garanti olması çok fark eder mi? Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Abdullah Aladı yazdı: Öncelikler Herkese selamlar. 4. Sınıfa giden oğluma Oyun konsolu alacağız ama nette çok farklı fiyatlar ve özellikler var. Ps 5 almayı düşünüyorum iki kollu ve yanında fifa olanlardan. Okulda bir arkadaş 4 al gerek oyun yükleme gerekse oyunları alma açısından daha az maliyetli olur diye tavsiye de bulundu. Benim de oyun konsolları hakkında ki bilgim bir kaç kez fifa oynamaktan ibaret. Oyun konsolları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyelerini isteyeceğim. Bütçe olarak 35-40 bin civarında olabilir. Evde düzgün bir internet bağlantısı ve eskide olsa televizyona bağlanabilen tablet yada bilgisayar varsa "Geforce Now"ı (bulut oyun oynama platformu) bir deneyin. Yeni oyun teknolojileri hakkında hiç bilgisi olmayanlar için nedir ne değildir yazayım. "Geforce Now" ile aylık yada yıllık üyelik alarak kendi bilgisayarınızın gücüne bağlı kalmadan internet üzerinden binlerce(desteklediği oyun sayısı) oyunu oynayabilirsiniz. Kabaca internet üzerinden sistemin bilgisayarına bağlanıyorsunuz. Oyunu çalıştıran bilgisayar o. Oyun kolu game pad bağlayarak cep telefonu, tablet, bilgisayar hatta bazı tv lerde oynamak bile mümkün. İnternet bağlantısı hızlı olsun yeter. Sistem oyunu satmaz, oyunları ayrıca satın almanız gerekir. Steam gibi oyun kütüphanelerini kullanabilirsiniz. Yok ben sürekli oyun almak istemiyorum diyorsanız da microsoftun xbox gamepass üyeliğini alabilirsiniz. Netlix'in oyun versiyonu gibi düşünün. Aylık yada yıllık bunuda alırsanız çok geniş bir oyun yelpazesine sahip olursunuz, yeni oyunlar eklenir sürekli. Geforce Now en üst yıllık paket ücreti yaklaşık 620TLx12 Xbox Gamepass yıllık paket ücreti yaklaşık 450x12 Bu dediklerimi 1 aylık denerseniz yaklaşık 1000-1500 lira harcamış olursunuz. Hoşunuza gitmezse oyun konsolu yada bilgisayar alabilirsiniz. Onlarında ömrü en fazla 5 yıl. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağrı Alaf yazdı: 5 Pro üzerine 6 çıkacakken 4 alınmaz, en azından çocuk son çıkacak GTA VI'yı oynayabilsin. O yüzden 4 önermem. PS5 yerine XBOX Series X alabilirsiniz ki donanımı PS5'ten biraz daha güçlüdür ama en kötü 5 alın derim. GTA 6'ının yaş sınırından haberin var mı 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağrı Alaf yazdı: en azından çocuk son çıkacak GTA VI'yı oynayabilsin 4. sınıftaki çocuk oynayamasın lütfen ya 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Abdullah Aladı yazdı: Teşekkürler hocam. ben Fifa da kalmışım Fc 25-26 Oynayacak. Ps 5 Mantıklı duruyor 20 civarına. İthalat veya yurt içi garanti olması çok fark eder mi? Farketmez ben ithal versiyon kullanıyorum 2 yıldır sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Abdullah Aladı yazdı: Teşekkürler hocam. malum siteye göz gezdirdim. Cd li model ve dijital versiyonlar var sanırım. içinde oyun yüklü olanlar var. Siz hangisini tavsiye edersiniz. o kadarına hakim değilim ama Ps5 olsun garanti durumu çok önemli değil fiyatına göre karşılaştırırsınız, 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Bahadır TÜFEKCİ yazdı: GTA 6'ının yaş sınırından haberin var mı Sani Gerşon yazdı: 4. sınıftaki çocuk oynayamasın lütfen ya Onu görmemişim ya, yine de Future-proofing iyidir. Almışken bir kere alıp iyisini alacaksın. Bugün oynamaz yarın oynar. Bu arada Playstation Türkiye'den çekildiği için artık garantisinin ithalatçı olup olmaması bir şey değiştirmiyor, hangisi ucuzsa onu alın. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Çağrı Alaf yazdı: 5 Pro üzerine 6 çıkacakken 4 alınmaz, en azından çocuk son çıkacak GTA VI'yı oynayabilsin. O yüzden 4 önermem. PS5 yerine XBOX Series X alabilirsiniz ki donanımı PS5'ten biraz daha güçlüdür ama en kötü 5 alın derim. GTA oynamıyor hocam. FC25 oynuyor. Özel okul bursluluk sınavını kazandığı için sürpriz hediye olarak alacağız. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Sani Gerşon yazdı: 4. sınıftaki çocuk oynayamasın lütfen ya GTA yok hocam oynamıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts