İçeriğe Yönlendir

Eminevim Hakkında

Murat Sahın

Recommended Posts

Murat Sahın

Bu kadar hayır ile kendilerini uğurluyoruz. Bankadan devam. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Bu sefer Ankara'dan al evi ama

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben de bir şey sormak istiyorum bir araba peşinat çıkacak kadar bes yapıp akabinde peşinat ödeyip arabayı teslim alıp gerisini krediyle almak mesela tog almak mantıklımı Türk lirasının devasyonu da düşünerek soruyorum

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Göktürk yazdı:

3 milyonun değeri 60 ayda ne oluyor ona bakmak lazım. 

Katılım sistemde 3 milyonluk evi 3 milyona alıp belirtilen sürede 3 milyon+katılım ücreti(%10 diyelim) yani 3.3 milyon olarak ödeyip o sürede atıyorum evim 6 milyon olacak. Karım bu etapta 2.7 milyon. 60-80 ay arasında 50-60 bin ödeme

Kredi sistemde şu an en uygun oran 2,69 dan 3 milyonluk evi 3 milyona alıp masraflara 55000 ödeyip belirtilen sürede toplamda 6.68 milyon olarak ödeyeceğim evim 6. milyon olacak karım -680000. Aylık ödeme 110000 ve 60 ay. 3 milyonluk eve ne kadar kredi verileceği de muamma. Enerji sınıfı evin değeri vs vs.

3 milyona 60 ayda başka ne olur ev alma yolunda benim güncel bilgim bu kadar.

Servet Aydın yazdı:

Sistemi bilmem, kuzen bazı rakamları gizliyor olabilir ki çoğu öyle yapıyor. Ne kadar çarpıldığını görmesinler diye.

bedava peynir kapanda duruyor,

faiz'in adı dosya masrafı olmuş da denebilir 

Abi ön yargılı yaklaşıyorsunuz. Kurum kuruluşla ilgim alakam yok. Organizasyon ücreti %8 ile 10 arasında. Tek masraf bu. Masraf haricinde ödenen tek bir kuruş yok. Ödeme planları değişebilir kimi sabit ödeme kimisi de aylık artan ödeme toplam ödeme miktarı aynı. BDDK ya tabiler daha nasıl anlatılır bilemedim.

Ben ev alan duymadım görmedim ama yakın çevremde bizzat araba alanlar mevcut.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Erhan Doruk yazdı:

Aklıma şöyle bir senaryo geldi.

Cebimde 1M var, gidip anneme araba aldım. Sonra Evim şirketlerine araç almak için başvurdum , annemin aracını evim finansmanı ile geri aldım, annem de evimden aldığı parayı bana geri verdi. 

Gün sonunda 1M yine cebimde , aracı aldım, sabit taksitim var, sadece katılım payı ödedim. İhtiyaç kredisi gibi kullanılabilir. :

Bunu yapan bir kaç kişi duydum. 

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Özetle kendi penceremden baktığımda.

Hiç güven vermeyen.

Genelde ekonominin kötü olduğu dönemlerde ortaya çıkan

Güya alternatif bir ödeme sistemi gibi gösterilen

Sisteme sürekli katılımcı eklemeyi hedefleyen (ponzi tekniği)

Sürekli amcaoğlu almış tanıdık almışlar ile bilgi edinilen, 

Sürekli reklamlarında ünlü (güvenilir imajı veren) sima insanların çıktığı.

Bir sistem... 

Daha da uzatılabilir. 

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Erhan Doruk yazdı:

Cebimde 1M var, gidip anneme araba aldım. Sonra Evim şirketlerine araç almak için başvurdum , annemin aracını evim finansmanı ile geri aldım, annem de evimden aldığı parayı bana geri verdi. 

Gün sonunda 1M yine cebimde , aracı aldım, sabit taksitim var, sadece katılım payı ödedim. İhtiyaç kredisi gibi kullanılabilir. :

Benim bildiğim kadarıyla bu kadar basit değil :) 

1 milyonu en erken 5. ayda alabiliyorsunuz, onu alabilmek için de paranın en az %40' ını ödemiş olmanız gerekiyor. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
Metin Akbal yazdı:

Katılım sistemde 3 milyonluk evi 3 milyona alıp belirtilen sürede 3 milyon+katılım ücreti(%10 diyelim) yani 3.3 milyon olarak ödeyip o sürede atıyorum evim 6 milyon olacak. Karım bu etapta 2.7 milyon. 60-80 ay arasında 50-60 bin ödeme

Kredi sistemde şu an en uygun oran 2,69 dan 3 milyonluk evi 3 milyona alıp masraflara 55000 ödeyip belirtilen sürede toplamda 6.68 milyon olarak ödeyeceğim evim 6. milyon olacak karım -680000. Aylık ödeme 110000 ve 60 ay. 3 milyonluk eve ne kadar kredi verileceği de muamma. Enerji sınıfı evin değeri vs vs.

Katılım sistemde parayı direk vermiyorlar bildiğim kadarıyla hocam. Okulumuzda bir arkadaş sitemde şuan ben ev alırken o sisteme girmişti hatta karşı dairemi alalım sana demiştim. 

Ben 2.6 milyona  aldım  evi 2023 kasım ayında arkadaş aralık ayında 3 M için sisteme girdi kuralı olarak. Şuan hala çıkmadı ve ev alamayacağı için Miktarı 4.5 Milyona çıkardı ayda 80 bin ödüyor.Benim aldığım ev bu süreçte prim yaparak güncel piyasa değeri 6-6,5 M civarında.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Erhan Doruk yazdı:

1.derece yakından almaya izin vermiyor sistem. Babasının arabasını teyzesine satıp teyzesinden alıp paraya kullanan bir tanıdığım var 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Abdullah Aladı yazdı:

Katılım sistemde parayı direk vermiyorlar bildiğim kadarıyla hocam. Okulumuzda bir arkadaş sitemde şuan ben ev alırken o sisteme girmişti hatta karşı dairemi alalım sana demiştim. 

Ben 2.6 milyona  aldım  evi 2023 kasım ayında arkadaş aralık ayında 3 M için sisteme girdi kuralı olarak. Şuan hala çıkmadı ve ev alamayacağı için Miktarı 4.5 Milyona çıkardı ayda 80 bin ödüyor.Benim aldığım ev bu süreçte prim yaparak güncel piyasa değeri 6-6,5 M civarında.

Kuralı sistem için önceki sayfada yorumumu yaptım.

En sağlıklı bilgi ilgili firmalardan yüzyüze alınır. Krediler için bile bankalarla yüzyüze görüşülür bu firmalarla da görüşme sağlanabilir.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben 2020’de Eminevim sistemiyle ev aldım.

2018 Aralıkta sisteme girerken alacağım ev taş çatlasa 200 bindi.

2019 sonuna doğru müteahhitle 300 bine anlaştık, topraktan girmiştim Mart teslimdi.

Eminevim sisteminden Şubat gibi hak ettim evi almaya. Müteahhit biraz evi geç teslim edebildi 2020 Haziran gibi teslim alabildik.

Eminevimle hiç bir sorun yaşamadım, fakat sözleşmedeki ilk teslimat 8. aydan başlar ibaresini atlamışım farkına sonradan vardım. Kurada 15. sırada çıkmama rağmen 23. ayda hak ettim bu yüzden. 
Parayı direkt hesabıma yatırdılar alım satım günü. (Bunu herkese yapmayabilirler)

Organizasyon ücretine OK diyorsanız tavsiye ederim.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

düz mantık trt dizilerinde oynayan tiplerin reklam yüzü olduğu yerlerden hayır gelmez diyorum

• Beğen 4
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İsa Acar yazdı:

Benim bildiğim kadarıyla bu kadar basit değil :) 

1 milyonu en erken 5. ayda alabiliyorsunuz, onu alabilmek için de paranın en az %40' ını ödemiş olmanız gerekiyor. 

Dün benzer firmaya gittim. Evet öyle işliyor sistem. 1m için 400bin ödenmeli. Artı 130bin dosya masrafı. Buradaki ince detay ödemeniz gereken yüzde kırkı ne zaman bitirirseniz o zaman ödeme yapılıyor. Tabi beş ay şartı var. Kredi ile kıyaslanırsa kredi için ödenecek fazla faiz burada yok ancak kredi gibi para hemen hesabınıza gelmeyecek. Zaman problemi yoksa bu sistem değerlendirilebilir. Ancak zaman ve ön peşinatı ödemek için kullanılacak nakit sıkıntısı varsa bu sistem iş yapmaz. 

Yorum bağlantısı
Erman Uzun

Bu sistemler yaygın değilken hatta esameleri okunmazken (2007 yılı sanirim) bir hoca arkadaşın vesilesiyle eminevime girdim sistem biraz daha farklı ve BDDK güvencesinde değildi sabit ödemeli sisteme girdim şükür evimi de aldım geçenlerde arac için tekrar görüştüm evdeki hesap çarşıya uyumayınca vazgeçtim yoksa makul bir sistem tek gıcık yani arac veya ev üzerine geçtikten sonra parayı satıcıya veriyorlar o da üç dört saati buluyor 

Bence faiz ödemekten daha makul hele enflasyonun az veya olmadığı ortamlarda acele yoksa birikim yapıp alırım durumu da yoksa dünya faiz odemektense bu sistem daha iyi şuan zaten bankalar kredi miktarları faiz oranları göz önüne alininca

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Erhan Doruk yazdı:

Olacağını sanmam, onlar da uyanık sonuçta. Siz olsanız bakmaz mısınız kim kime ne satıyor anne kardeş falan, ne zaman almış ne zaman satıyor.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Coşku Mert yazdı:

düz mantık trt dizilerinde oynayan tiplerin reklam yüzü olduğu yerlerden hayır gelmez diyorum

Çakır tırt mı yaa...

Adam dizi de ölünce, bizim ahali dizide ölen karakter için gıyabında cenaze namazı kıldıydı. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Çakır tırt mı yaa...

Adam dizi de ölünce, bizim ahali dizide ölen karakter için gıyabında cenaze namazı kıldıydı. 

bahsi gecen şahsı tanımıyorum. sihirli annem, bücür cadi falan izlerdim ben 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Çakır tırt mı yaa...

Reklamı ilk gördüğümde birine benzetecem ama kim diyordum. İnsta filtresi ile mi çekmişler napmislar adama 

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Coşku Mert yazdı:

bahsi gecen şahsı tanımıyorum. sihirli annem, bücür cadi falan izlerdim ben 

Oktay Kaynarca yahu...

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Reklamı ilk gördüğümde birine benzetecem ama kim diyordum. İnsta filtresi ile mi çekmişler napmislar adama 

Saç ektirmiş, yüzüne lokal dolgu ve gerdirmeler, makyaj vs Mk4.5 mondeo gibin.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

Oktay Kaynarca yahu...

ironi yapmistim 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Oktay Kaynarca yahu...

Hele o Oktay kaynarca'nın oynadığı Sandık mı ne esas patronları tüm sıkıntı burada kalsit fabrikaları var nakliye yi ödememek için 40 takla atıyorlar 4 ayda nakliyeyi zor aldım 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Çakır tırt mı yaa...

Onu öldüren Halit karakterini canlandıran şahsı da, İstanbul Akmerkez avm de denk getirip, saldıran bir grup olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam :sandalye:

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Etrafımda bir çok kişi bu sistem aracılığı ile ev, araç aldıılar.Bankadan çok daha karlı olduğunu söylüyorlardı.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Alternatif maliyet hesabı yapmayanlar için evet diye düşünüyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İnsanların inancının bu kadar istismar edildiği az ülke vardır

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...