Seçkin Koç 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Servise gittim bir şey yapılamaz dediler. Yaşadığım şehrin en meşhur airbag tamircisi gittim, lokal boya tutmazsa sökmeden göğüslüğü komple boyamamız gerekebilir dediler. Bu yaşta aracın göğüslüğünü komple boyatmak içime sinmiyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ocak Paylaş 8 Ocak öyle binerdim. arabayı sürerken zaten o açı direk gözede görünmez 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Isındıkça kaybolur biraz bence kafaya takmaya gerek yok Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ellemezdim, zamanla renkler birbirine girer göze bile gelmez 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Nasıl çizildi bilmiyorum ama sanki üzerini yağlı bir bileşik ile geçince kaybolacak bir şey ile benziyor. Aklıma bu ürün geldi. Bir ihtimal. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Sıcak hava tabancası ile çok abartmadan ısıtıp vuruş şeklinde hareketlerle pad ile bas çek yapılabilir. Isınınca büyük ölçüde kapanır, sonrasında göğüs bakım ürünleri ile gerek kalırsa uygulama olabilir (parlatıcı vs değil çizik giderme ürünleri) 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ü.Emre Kartal yazdı: Sıcak hava tabancası ile çok abartmadan ısıtıp vuruş şeklinde hareketlerle pad ile bas çek yapılabilir. Isınınca büyük ölçüde kapanır, sonrasında göğüs bakım ürünleri ile gerek kalırsa uygulama olabilir (parlatıcı vs değil çizik giderme ürünleri) Pedin oraya yapışma ihtimali de göz önünde bulundurulmalı. Ona göre ped seçmeli Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Deri yaması için kalıp silikonu gibi bişey var. Onla sağlam bölgeden dokuları silikona kopyalayıp yukarıdaki ü.emre nin dediği gibi yapılabilir. Sekizsilindir bmw de yapmışlardı daha kompleksini. Veya azcık ayçiçek yağı ile test edin olur da hiç belli olmazsa yağlı torpido parlatıcı olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Burda benim anlamadığım aracın yaşının çizilme ile ilgisi var mı? Çok ciddi birşeye benzemiyor. Gözünüze çok batıyorsa oraya bir peluş oyuncak etiket bişey koyun. Çocuğunuz (bebek işine benziyor sanki) yaptıysa zaten hatırası kalsın. Ayrıca anne kucağında iken orda bişeyler yaptıysa bir bsit kazada bile çocuğun başını airbagin koparabileceğini hatırlayın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Badem yağı, süt silikon adlarıyla satılan ürünler bu çizikleri gizler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Gece otoyol vs direk lambası ışığı yansır oradan saçma çekilde. Ve rahatsız eder. Plastik sökülse iş çok kolay. Çıkmadığı için alüminyum folyo iyisinden cama çekilip, dikkat!!!! Asla damlamasına izin verilmeden kloroform buharı ile anında çizikler yok edilir. Far parlatma işi yapan yerlerde olur. Dikkat!!! Asla damlamayacak kloroform. Deler geçer orayı 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Önce ıslak sonra kuru bezle biraz bastırarak silin belki düzelir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Servet Aydın yazdı: Gece otoyol vs direk lambası ışığı yansır oradan saçma çekilde. Ve rahatsız eder. Plastik sökülse iş çok kolay. Çıkmadığı için alüminyum folyo iyisinden cama çekilip, dikkat!!!! Asla damlamasına izin verilmeden kloroform buharı ile anında çizikler yok edilir. Far parlatma işi yapan yerlerde olur. Dikkat!!! Asla damlamayacak kloroform. Deler geçer orayı bi aksiyonsuz olsa işin? 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bi aksiyonsuz olsa işin? Seni Kiriş'e şikayet etcem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Servet Aydın yazdı: Seni Kiriş'e şikayet etcem Ahaha.. Biz mi dövseydik. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Servet Aydın yazdı: Gece otoyol vs direk lambası ışığı yansır oradan saçma çekilde. Ve rahatsız eder. Plastik sökülse iş çok kolay. Çıkmadığı için alüminyum folyo iyisinden cama çekilip, dikkat!!!! Asla damlamasına izin verilmeden kloroform buharı ile anında çizikler yok edilir. Far parlatma işi yapan yerlerde olur. Dikkat!!! Asla damlamayacak kloroform. Deler geçer orayı Aman çok açık havadar yerde yapın, kloroform çok güzel kanserojendir. Aseton olmaz mı o da çözüyor olması lazım (propilen değilse) ama rengini daha hızlı çözüyor olabilir tabi. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Yüzey temizliğini takip eden hafif bir ısıl işlem ve biraz plastik cilasıyla çözülür gibi. Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Çizik giderici vs deneyin ben pek inanmıyorum onlara ama kalıcı çözüm değil gibi Orası sökülse aslında iş kolay hatta en olmadı deri yada alcantara bile kaplanır herhalde? Bana göre en mantıklısı orayı sökmek sonra boya yada kaplama fikir fikirdir yazayım dedim profesyonel değilim konuda da Yorum bağlantısı
Recommended Posts