Hüseyin Sönmez 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Şirket aracı kavramı baya geniş. Kısıtlama önlem alma ile bu sorunlara çare bulunamaz. Çünkü sana göre uygun olan zaman başkası için iş zamanı anlamına gelebilir veya acil durumlar çıkabilir bir kaza ve hasta durumu olduğunda ortada sadece şirket aracı varken gidemem diyemezsin. Ahlaki ve etik değerler ön planda olmalı, yoksa "şirket aracı kullanımı" her halükarda suistimale elverişli alan. Ayrıca.. Ahlaki ve etik kurallar iki taraf içinde olmalı, bir aracı alırken ticariye, ötv şu bireysele şu dediğin zaman ortaya alterntaif kullanım yöntemleri çıkabilir. Toplumdan ve onu yönetenlerden ahlak beklersek çok bekleriz Hasan. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bizim şirket araçlarının hususi kullanımı kalkarsa, personel durmaz. Başka firmaya gider. Çünkü o maaşa çalışmayı hususi kullanım hakkı için kabul etmiş adam. Bu işin tabiatına aykırı. Sonuçta Personeli tutması içinde onun ihtiyaçlarını karşılamasıda bir gider kalemi. Bu adamlar istanbul trafiğinde tanımadığı insalarlar ile muhatap oluyor. Trafikte mafyatik tipler, otoyollarda makascılar bilimum tehlike ile yüzleşiyor. Bu haktır, verilmiş alınamaz. İş işveren kanunun "Kazanılmış haklar yasası" aykırı bir durum oluşur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Vergiden kaçınma oluyor yoksa istediğini versin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: şirket araçlarının hususi kullanımı kalkarsa, personel durmaz. hususi kullanıma da dahil olması aslında sgk ya eksik ödeme yapılıyor demektir. Ama ona gelene kadar daha çok yolumuz var 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: Çünkü o maaşa çalışmayı hususi kullanım hakkı için kabul etmiş adam. Üzerinden yıllar geçiyor. Emekli olunca eline 16 bin geçiyor. İşvereninin torunu ise 911 turbo s ile geziyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bizim şirket araçlarının hususi kullanımı kalkarsa, personel durmaz. Başka firmaya gider. Çünkü o maaşa çalışmayı hususi kullanım hakkı için kabul etmiş adam. Bu işin tabiatına aykırı. Sonuçta Personeli tutması içinde onun ihtiyaçlarını karşılamasıda bir gider kalemi. Bu adamlar istanbul trafiğinde tanımadığı insalarlar ile muhatap oluyor. Trafikte mafyatik tipler, otoyollarda makascılar bilimum tehlike ile yüzleşiyor. Bu haktır, verilmiş alınamaz. İş işveren kanunun "Kazanılmış haklar yasası" aykırı bir durum oluşur. Bu durum sizin emeklilikte daha düşük maaş almanıza sebep olacak. Eğer hakkaniyetli bir ücret ile yan fayda denilen dilenci avantaları olmazsa iyi bir ememklilik olacaken araba var diye hem vergi kaçırmaya alet olup hemde kendi geleceğinizden yemiş oluyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Bu durum sizin emeklilikte daha düşük maaş almanıza sebep olacak. Eğer hakkaniyetli bir ücret ile yan fayda denilen dilenci avantaları olmazsa iyi bir ememklilik olacaken araba var diye hem vergi kaçırmaya alet olup hemde kendi geleceğinizden yemiş oluyorsunuz. İşte bu yüzden bes yapıyoruz ya ulaşım maliyetlerinden kurtardığımız parayı beşe yatırırız.ama ben senede üç defa tatile gitmekte kullanıyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: İşte bu yüzden bes yapıyoruz ya ulaşım maliyetlerinden kurtardığımız parayı beşe yatırırız.ama ben senede üç defa tatile gitmekte kullanıyorum Maalesef o şekilde olmuyor işte. Şirket aracının bana aylık 15.000 TL tasarruf sağladığını hesapladım. Eli sıkı olan biri bu tasarrufları finansal araçlarla biriktirip kendi emekliliğini garanti altına alabilir. Ama biz bu tasarrufu eğitimine harcıyoruz. Arabanın kaskosu sigortası mtv bakım lastik değişimi gibi veriler hesaba katarak söylüyorum. 9 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Nihat Palolu yazdı: Üzerinden yıllar geçiyor. Emekli olunca eline 16 bin geçiyor. İşvereninin torunu ise 911 turbo s ile geziyor. bu gelecek çağın en büyük krizi. belki yine komünizm sosyalizm arası bişeye döner sistem. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak dünya vatandaşlık maaşı gelecek bir tas bir kilo pirinç. yuvalark şapka 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: Maalesef o şekilde olmuyor işte. Şirket aracının bana aylık 15.000 TL tasarruf sağladığını hesapladım. Eli sıkı olan biri bu tasarrufları finansal araçlarla biriktirip kendi emekliliğini garanti altına alabilir. Ama biz bu tasarrufu eğitimine harcıyoruz. Arabanın kaskosu sigortası mtv bakım lastik değişimi gibi veriler hesaba katarak söylüyorum. Eğitime harcadığın paranın karşılığını alamayacaksın. O parayı senin damat yiyeyecek. Ali Darbaz yazdı: İşte bu yüzden bes yapıyoruz ya ulaşım maliyetlerinden kurtardığımız parayı beşe yatırırız.ama ben senede üç defa tatile gitmekte kullanıyorum Sizin yakınlarda semt pazarı var mı? Varsa par artıklarını nereye döküyor öğren lazım olacak ilerde. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Eğitime harcadığın paranın karşılığını alamayacaksın. O parayı senin damat yiyeyecek. Sizin yakınlarda semt pazarı var mı? Varsa par artıklarını nereye döküyor öğren lazım olacak ilerde. Emekli olunca Sivas daki eve göçerim. Bostan sularım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Eğitime harcadığın paranın karşılığını alamayacaksın. O parayı senin damat yiyeyecek. Benim büyük oğlana biz yaşlanınca bakarsınız demi diyorum... Çok kötü durumda olursanız belki diyor... Çok kötü durum heee... O zaman biz ölünce, vasiyetin içinden bir adet patlıcan çıkabilir dedim... 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: Emekli olunca Sivas daki eve göçerim. Bostan sularım KAfayı tersin bence orada Ali. Köy hayatı orada yaşamayanlar için zor. Öyle gezmeye gitmek yaşamaya benzemez. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kuyu var mı Kızılırmak var, Sivas'ın suyu çok güzeldir. Lokantada sürahiyle gelirdi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Nihat Palolu yazdı: Kızılırmak var, Sivas'ın suyu çok güzeldir. Lokantada sürahiyle gelirdi İki tane yeraltı akarsuyu 3 adet normal pınar 7.08 tane de çeşme var bizim memleket biraz değişik ben köyde yaşamıyorum 1000 dönüm arazinin ortasında en yakın yerleşim yerine 8 km uzaklıkta çiftlik evim var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: İki tane yeraltı akarsuyu 3 adet normal pınar 7.08 tane de çeşme var bizim memleket biraz değişik ben köyde yaşamıyorum 1000 dönüm arazinin ortasında en yakın yerleşim yerine 8 km uzaklıkta çiftlik evim var bu suların akar vergisi ödeniyor mu? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: İki tane yeraltı akarsuyu 3 adet normal pınar 7.08 tane de çeşme var bizim memleket biraz değişik ben köyde yaşamıyorum 1000 dönüm arazinin ortasında en yakın yerleşim yerine 8 km uzaklıkta çiftlik evim var Bir dönem kaldım Sivas'ta. İstasyon caddesinde yatak çarşafını odanın duvarına çivileyip salçayla ''pazar günü 12'de hakan pastanesinde buluşalım'' yazıp karşı apartmandaki kızı tavlamıştım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bu suların akar vergisi ödeniyor mu? O ne. Bizim işlerle ziraat mühendisleri ilgileniyor öyle bir şeyden bahsetmedi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: O ne. Bizim işlerle ziraat mühendisleri ilgileniyor öyle bir şeyden bahsetmedi. sen emekli olana kadar gelmesi muhtemel bir vergi , futuristik düşünmeli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Darbaz yazdı: O ne. Bizim işlerle ziraat mühendisleri ilgileniyor öyle bir şeyden bahsetmedi. DSI 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çok saçma bir uygulama. Onun yerine plaka tanima sistemi gibi birsey yapılabilirdi. Sirkette kullandığımız araçlarda ek olarak taşıt tanımada ekli. 2 aracın montaji biraz sıkıntılı her yakıt alista 2 3 dkpompanin cihazı tanımasıyla ugrasiyoruz. Pompacilarda şikayetçi bu tarz araclarin çoğunda ters yere montaj etmisler tanitmakta sorun yasiyoruz diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak wifi okuyan bir şeyin tersi düzü basıl oluyormuş? Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Benim ki pompayi aşağı doğru, yani çipe ittirmeden okumuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts