Uğur Kamil 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çağlar Bayur yazdı: wifi okuyan bir şeyin tersi düzü basıl oluyormuş? Minibuslerde bu sorunu çok yaşıyoruz diyorlar. Artık pompanin uzerindeki alıcıya uzakmi kaliyor. Bizim araclarda zaten eskidende taşıt tanima vardi ama boyle algıladı algılamadı derdimiz olmuyordu. Eski cihazlar sökülüp uttts takilinca sorun yasamaya başladık. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Utts sistemi bozulsa yakıt kartın yoksa iş zor. Hele yakıt almaya parası yoksa kaldın yolda. Okuyamama gibi bir sorun yaşamadım ancak utts sistemi çalışmıyor diye 1 kere yakıt alamamıştım. Neyseki yakıtım vardı. Gün içinde almıştım. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Uğur Kamil yazdı: Çok saçma bir uygulama. Onun yerine plaka tanima sistemi gibi birsey yapılabilirdi. Sirkette kullandığımız araçlarda ek olarak taşıt tanımada ekli. 2 aracın montaji biraz sıkıntılı her yakıt alista 2 3 dkpompanin cihazı tanımasıyla ugrasiyoruz. Pompacilarda şikayetçi bu tarz araclarin çoğunda ters yere montaj etmisler tanitmakta sorun yasiyoruz diyorlar. Bir sistem düşünmüştük bizde hayata geçiremedik. Resmi prosedürler gereği. İstasyon girişine ve yakıt adalarına bir kaç kamera yerleştirilip araçların plakaları sisteme aktarılabilirdi. Böylelikle araçlara çip takılmaz, sadece plaka utts sistemine kayıt olur ve sorunsuz yakıt alımı gerçekleşebilirdi. Ümit Türk yazdı: Utts sistemi bozulsa yakıt kartın yoksa iş zor. Hele yakıt almaya parası yoksa kaldın yolda. Okuyamama gibi bir sorun yaşamadım ancak utts sistemi çalışmıyor diye 1 kere yakıt alamamıştım. Neyseki yakıtım vardı. Gün içinde almıştım. Bazı ttb montajı yapan firmalar öyle yerlere koyuyor ki çipleri pompadaki okuyucu okuyamıyor. Akaryakıt tabancasının depoya takıldığı konumdan bir haberler... Çok aracı geri gönderdik, şu zımbırtıyı şuraya taksınlar diye... 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Bir sistem düşünmüştük bizde hayata geçiremedik. Resmi prosedürler gereği. İstasyon girişine ve yakıt adalarına bir kaç kamera yerleştirilip araçların plakaları sisteme aktarılabilirdi. Böylelikle araçlara çip takılmaz, sadece plaka utts sistemine kayıt olur ve sorunsuz yakıt alımı gerçekleşebilirdi. Bazı ttb montajı yapan firmalar öyle yerlere koyuyor ki çipleri pompadaki okuyucu okuyamıyor. Akaryakıt tabancasının depoya takıldığı konumdan bir haberler... Çok aracı geri gönderdik, şu zımbırtıyı şuraya taksınlar diye... Parça 5 TL işçilik 2750 TL diye bir yayıldı gitti gerçek mi bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts