Bulut BAL 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Merhaba, 2011 model Dizel Ford Fiesta kullanıyorum Aracımda Şöyle bir sorun mevcut aracımda geç çalışma sorunu var ama aracı kullanış şeklime göre değişiyor. Eğer Araç yeterince ısınmışsa örnek veriyorum motor sıcaklığı 70-80 Dereceye geldiğinde aracı istop ettiğim zaman sorunsuz çalışıyor. Hiçbir ibre kalkmama ve anlık sesli çalışma veya zor çalısma olmuyor. Araç Sadece kısa mesafe kullanışlarda örnek veriyorum motor sıcaklığı 30 20 40 dereceler olduğunda yani ılık motoru istop ettiğimiz zaman bu şekilde sorunlar ortaya çıkıyor. Yaptırdıklarım Enjektör Temizliği ve cihaza baglandı kızdırma bujisi arızası verdi. Kızdırma Bujisinden yapar mı Çözüm önerilerinizi bekliyorum Hayırlı günler Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Bujiden geç çalışma yapar ancak devir vs işi başka... Devir için krank sensörü ve enjektörlere bakılması lazım. Krank sensörünün fişini çekin ve çalıştırmaya uğraşın daha kötü olması gerekir. Değişiklik yok ise sensörü değiştirin Yorum bağlantısı
Bulut BAL 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Ü.Emre Kartal yazdı: Bujiden geç çalışma yapar ancak devir vs işi başka... Devir için krank sensörü ve enjektörlere bakılması lazım. Krank sensörünün fişini çekin ve çalıştırmaya uğraşın daha kötü olması gerekir. Değişiklik yok ise sensörü değiştirin Teşekkürler. Krank Sensörünün Fİşine nasıl ulaşırım tam olarak nerdedir. Bunlanlardan biri midir ? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 9 Ocak Paylaş 9 Ocak İbre geç kalkıyor ise gösterge iletişim hatasına giriyor olabilir. Akü marş gerilimi çok düşerse bu sorun oluyordu. Akü durumu nedir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bulut BAL yazdı: Enjektör Temizliği nasıl yapıldı tam olarak? Yorum bağlantısı
Bulut BAL 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak P Çağlar Bayur yazdı: nasıl yapıldı tam olarak? Pazartesi Günü yapıldı. Kuzenim Götürdü. 7.5k para verdik. Söküldü sıvıya koyuldu birkaç işlemden geçtiğin söyledi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bulut BAL yazdı: Teşekkürler. Krank Sensörünün Fİşine nasıl ulaşırım tam olarak nerdedir. Bunlanlardan biri midir ? Sensör altta, aracın alt kısmında ortadaki kasnağın üzerinde görmeniz lazım. Koruma kapağını sökmeden görmeyebilirsiniz ama kasnağı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bulut BAL yazdı: P Pazartesi Günü yapıldı. Kuzenim Götürdü. 7.5k para verdik. Söküldü sıvıya koyuldu birkaç işlemden geçtiğin söyledi. tamir için parça değişim olmadan sanırım. ulrasonik temizlemeye benziyor, işlem doğru Yorum bağlantısı
Bulut BAL 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Ü.Emre Kartal yazdı: Sensör altta, aracın alt kısmında ortadaki kasnağın üzerinde görmeniz lazım. Koruma kapağını sökmeden görmeyebilirsiniz ama kasnağı alttaki korumayı söküp soketi çıkarmam yeterli mi o şekilde, o parçanın arızalı olduğunu düşünüyorum. Soketi çıkardıktan sonra aracı calıstırmanın zararı var mıdır Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bulut BAL yazdı: alttaki korumayı söküp soketi çıkarmam yeterli mi o şekilde, o parçanın arızalı olduğunu düşünüyorum. Soketi çıkardıktan sonra aracı calıstırmanın zararı var mıdır Çalıştırabilirsiniz, tabi çalışırsa. Yerinden kayarsa, kirlenirse de problem olur. O sebeple kontrol edin. Yorum bağlantısı
Bulut BAL 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Ömer Sarıgül yazdı: İbre geç kalkıyor ise gösterge iletişim hatasına giriyor olabilir. Akü marş gerilimi çok düşerse bu sorun oluyordu. Akü durumu nedir? aküyü geçen sene inci akü olarak aldım 66 amper alçak akü ama sanırım bazı insanlar 72 falan takıyor ondan fark eder mi acaba Ersen şahin yazdı: Sıcaklığı ölçen sensörde sıkıntı olabilir mi yani arac içi gösteren dereceler normal ama o sensörün calısmadığını nasıl anlarız aygıta baglandığında gösterir miydi ? Yorum bağlantısı
Ersen şahin 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Bulut BAL yazdı: yani arac içi gösteren dereceler normal ama o sensörün calısmadığını nasıl anlarız aygıta baglandığında gösterir miydi Konuya hakim değilim daha önce sıcaklık sensör arızasından dolayı bu tür sıkıntıların olduğunu çok yerde okumuştum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts