Arif Demirel 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Antalyada sıkıntı yaşadığım A... S.... isimli dükkana 1 yıldız verip olumusz yorum yapmıştım birkaç gün sonra silindi. Sonrasında o... g.... isimli işletmeye kötü yorum yaptım o da yayından kaldırılmış gözüküyor. Yorumlarımda hiçbir kötü kelime veya argo da kullanmadım buna rağmen yorumlarım neden silindi anlamadım. Bu işletmelere baktığımda 5 yıldızlı birçok yorum var ama onlar duruyor sadece, bazıları da zaten 2-3 yorumlu fake hesaplar olduğu belli. Bu tarz olay yaşayan var mı google yorumlarda? 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bu kaldırma işini ücretli yapıyorlar. Bu yorumları farklı bir profilden bakınız sizin profilinizde görünüp diğer profilde görünmüyor ise sizin yorum onay sürecinden geçmemiştir. Silinmiş ve gerçekten kötü olay oldu ise tekrar yazmaktan başka yolu yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak silinen ypruma itiraz butonu var ona tıklayın geri geliyor. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ocak Paylaş 9 Ocak İşletme yorumlar için ücret veriyordur. Tekrar yazmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Arif Demirel 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) . 9 Ocak tarihinde Arif Demirel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 9 Ocak Paylaş 9 Ocak şöyle toplansak 300-500 kişi yorum yapsak nasıl olurdu? 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Erdem Bozkurt yazdı: şöyle toplansak 300-500 kişi yorum yapsak nasıl olurdu? Yayınlamıyor Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Hayrettin Bahadir yazdı: Yayınlamıyor kimse inanmıyor artık yorumlara ( gerçi Kimse kalmadı güvenecek herkes üçkağıtçı oldu,hırsızlık diz boyu) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Ocak Paylaş 12 Ocak 3-4 yıldız puanı olan vasat pansiyon otellerin yorumlarını okumak çok eğlenceli oluyor özellikle de işletme sahibinin atarlanmalarını 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts