Deniz Kom 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Eğer acil ihtiyaç oluştuysa ve sıfırını bulamıyorsam başka. Ama normal şartlarda çıkma lastik alıp da ne kendimi ne karşıdakini tehlikeye atmam. Lastik sizin aracı götüren ve durduran ilk temas noktası. İyi ve sağlam olduğundan emin olmalısınız. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Hamuru çatlamamış, diş derinliği iyi ve aşınması düzgün, balonu olmayan, yanakta yaması olmayan en fazla 4 yaşında Continental, bridgestone, markalardan alınabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Bir lastiğim yarılmıştı onun yerine almıştım. Bunun dışında dörtlü almam kendi lastiğimi kullanırım daha iyi. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Şahıstan temiz denk gelinirse alınır. Lastikcilerde ℅80 kurumlardan cikma oluyor, lastiklerin disleri fena durumda olmuyor ama kullanim omurleri dolmus oluyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ocak Paylaş 12 Ocak İki defa filo çıkması aldığım oldu. İkisi de sıfır gibiydi. 8 ve 7 mm dişleri vardı. Hiç bir sorun yaşamamıştım. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Hırsızlık bu. Maalesef abi , fiyat düşük mü yüksek mi algım kalmadığı için ses etmedim . Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 12 Ocak Paylaş 12 Ocak birkaç ay önce 215 60 17 bridgeston kışlık takım aldım 2000 TL depoda duruyordu, sahibinin taşınacağı evde koyacak yeri olmadığı için... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Hafta sonu aracıma rot balans ayarı yaptırdığım yerde, bir akadaşın 2 lastiği çıkma olarak takıldı. Markasını tam hatırlayamıyorum ama 16 lastik için tanesine 2.500 dediler. Lastik ebatınız nedir bilmiyorum ama, ben 1000 fazla verip sıfırını almaktan yanayım. (Kendi lastiklerim 15) 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Serkan Derya yazdı: Hafta sonu aracıma rot balans ayarı yaptırdığım yerde, bir akadaşın 2 lastiği çıkma olarak takıldı. Markasını tam hatırlayamıyorum ama 16 lastik için tanesine 2.500 dediler. Lastik ebatınız nedir bilmiyorum ama, ben 1000 fazla verip sıfırını almaktan yanayım. (Kendi lastiklerim 15) 1000 lira fark için değmez tabi ben mecbur kaldığımdan aciliyetten almıştım.Sıfır sordum yoktu.Çok kullanılmamış diş derinliği iyi olan uygun fiyatlı lastik bana göre alınabilir. 800 tl vermiştim tek çıkma lastiğe adamlar yamaya 1000 tl almış.Sözde değiştirecektim yapmadım yıpranınca 4 adet alır yenilerim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Serkan Derya yazdı: Hafta sonu aracıma rot balans ayarı yaptırdığım yerde, bir akadaşın 2 lastiği çıkma olarak takıldı. Markasını tam hatırlayamıyorum ama 16 lastik için tanesine 2.500 dediler. Lastik ebatınız nedir bilmiyorum ama, ben 1000 fazla verip sıfırını almaktan yanayım. (Kendi lastiklerim 15) İşte ebat büyüyünce öyle olmuyor Can kurban 15 janta C5 17 idi, pahalı idi, Qashqainin 19 lastikleri kışlık 2 yıl önce tanesini 4000 liraya almıştım.. 1 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İşte ebat büyüyünce öyle olmuyor Can kurban 15 janta C5 17 idi, pahalı idi, Qashqainin 19 lastikleri kışlık 2 yıl önce tanesini 4000 liraya almıştım.. 255/45/19 104 olan lastik 9 ile 15 bın arası artık 1 adeti 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İşte ebat büyüyünce öyle olmuyor Can kurban 15 janta C5 17 idi, pahalı idi, Qashqainin 19 lastikleri kışlık 2 yıl önce tanesini 4000 liraya almıştım.. Evet abi haklısın. Bende zaten ebatı bilmeyerek söyledim Ama 16 lastiğin çıkmasına 2.500 dedikleri yerde sıfırı zorlarım her şartta. Kayınçonun superb'e 4 tane kışlık sorduk conti marka tanesine 11.400 dediler (18 inç) Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 225/45/17 candır 17 için evet. Bulunabilirliği ve fiyatı açısından en mantıklı ebat eğer araca uyuyorsa. Gerçi emmi yazmış ama 205 55 16 da aynı şekilde 16 jant için en mantıklı ebat 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: 205/55R16 daha candır. Çağlar Bayur yazdı: 225/45/17 candır 225 45 17 daha uygun fiyatlı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: 205/55R16 daha candır. Ülkemiz yolları için ideal ebat bir çok araç için. 3 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Aytac Sakal yazdı: Geçen yaz ön Lastiklerimden biri yarılınca sıfır bulamayınca aciliyetten bende almak zorunda kalmıştım. Kendi çevremde çıkma Lastik tercihinin git gide yaygınlaştığını gözlemliyor tartışmaya açık bir konu diye düşünüyorum. 20 senede sadece 1 kere sıfır lastik aldım ''oda geçen sene araca uygun kışlık denk gelmediği için ''.Hiç sorun yaşamadım.Maksimum 2-3 yaşında olanlara bakın kışın yazlık lastik yazında kışlık lastik bol miktarda bulunuyor.Adam kışın arabasını satıyor yazlıkları yok diyor ,yazında kışlıkları yok diyor uygun fiyata verip geçiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: 225 45 17 daha uygun fiyatlı gençler kendini nasıl da belli ediyor Mehmet Ozyurek yazdı: 205/55R16 daha candır. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Evren Erakçora yazdı: Ülkemiz yolları için ideal ebat bir çok araç için. Bunun bile XL olanını almıştım, bizim oranın yolları mayın tarlası gibi aşağısı kurtarmazdı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ben lastik almıştım. hikayeside Sümbül altında yazdıydım. çok başımı ağrımıştı o işten. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak valla onu bunu bilmemde geçen hafta 235/45 18 nokian powerproof aldım tanesi 5530 tl geldi. yaza bu fiyata bulamam diye hamen aldım. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: gençler kendini nasıl da belli ediyor Lastiğin bir kısmı asfalta gömülü gibi gidiyor virajlarda Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Bu çıkma Michelin Lastikleri Captura taktırmıştım.Böyle bir Lastik sıkıntı yaratmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts