Suleyman Kader 13 Ocak Paylaş 13 Ocak En geç 5 yılda bir lastiklerimi değiştiriyorum.Şimdi Lassa driveways var, ilk defa Lassa aldım.Bu kadar gürültülü olduğunu bilmiyordum.Bunu alalı 2 sene oldu, ama en geç seneye daha yumuşak hamurlu, gürültü değeri 68 db olan lastik alacağım. Çıkma lastik konusuna gelince ben kesinlikle almıyorum.Dostlarıma da almalarını önermiyorum.Hatta uzakdoğu kökenli lastikleri, Çekya,Macaristan üretimi lastikleri de tercih etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Suleyman Kader yazdı: En geç 5 yılda bir lastiklerimi değiştiriyorum.Şimdi Lassa driveways var, ilk defa Lassa aldım.Bu kadar gürültülü olduğunu bilmiyordum.Bunu alalı 2 sene oldu, ama en geç seneye daha yumuşak hamurlu, gürültü değeri 68 db olan lastik alacağım. Çıkma lastik konusuna gelince ben kesinlikle almıyorum.Dostlarıma da almalarını önermiyorum.Hatta uzakdoğu kökenli lastikleri, Çekya,Macaristan üretimi lastikleri de tercih etmiyorum. Eskiden genelde lassa alırdım. Yerli malı yurdun malı hemde sağlamdı patlaması zordu. Ama bu son aldığım lastikleri beğenmedim. Aşırı sert, bir daha bende almamaya karar verdim. Yazlıklar conti 3 yıllık lastik, yeni aldığım lassa dan daha yumuşak. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Gördüğüm en profesyonel lastik tamir yöntemi bu şekilde iş yapan Türkiye’de var mıdır bilemedim. https://www.instagram.com/reel/DTlLJ7YEf8T/?igsh=MThtZTQ1cW56dTB2bw== 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 06:44 Yazar Paylaş Pazar 06:44 Aslında bir konu daha var araca 2 yeni Lastik aldınız önceden öne takardık Uzmanlar tam tersini söylüyor.Arka Lastik Patlarsa kontrol edilemez ama ön lastiği direksiyon hareketi ile kontrol etme şansınız var diyorlar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 06:55 Paylaş Pazar 06:55 Aytac Sakal yazdı: Aslında bir konu daha var araca 2 yeni Lastik aldınız önceden öne takardık Uzmanlar tam tersini söylüyor.Arka Lastik Patlarsa kontrol edilemez ama ön lastiği direksiyon hareketi ile kontrol etme şansınız var diyorlar. Bunun için konu açmıştım yıllar önce. Videosu burada: 4 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 06:58 Yazar Paylaş Pazar 06:58 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Bunun için konu açmıştım yıllar önce. Videosu burada: Ben bunu bilmiyordum yeni öğrendim. Pazar 07:04 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 16:04 Paylaş Pazar 16:04 temel fizik kanunu, karda kışta mersoları evde bırakınız derler ya aynı mantık 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Almışlığımda satmışlığımda var. Egea için kışlıklara ayrı jant almak istiyordum denk geldi lastikleri ile aldım. Yalnız bana göre ikinci el lastikte çok dikkat edilmesi gereken bir durum var. Oda lastik tarihi genel ebatlarda pek olmaz ama pahalı ebatlarda tarih değiştirme yapılıyor. Geçen sene kuzenim 18 ebat lastik aldı durumları iyiydi ama bi süre sonra tarihin değiştirildiğini fark ettik. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts