İçeriğe Yönlendir

12 Sene Ardından 6 Ay Boş Zaman Geçirdikten Sonra Tekrar İş Arıyorum

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

12 sene ardından 6 ay boş zaman geçirdikten sonra tekrar iş arıyorum .

Planlama sorumlusu, planlama uzmanı 

Stok takip sorumlusu, depo sorumlusu , maliyet planlama ve maliyetlendirme, maliyet kontrolü vb .

Hazır giyimin hemen hemen her branşında bölümünde 20 yıllık tecrübem var.

Planlama, stok takip , depo sorumlusu bölümlerinde sektör fark etmez.

Boyle bir eleman arayan bildiğiniz tanıdığınız var ise bana haber verirseniz sevinirim.

Konum İstanbul Avrupa yakası.

Şişli Kağıthane Beşiktaş Levent ve daha uzak yerlerde metrobüs duraklarına yakın olmasi yeterli yani ulaşım sorunu olmasın yeterli.

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Öngür yazdı:

maliyet planlama

bu coğrafyada bunu doğru dürüst yapabilen hata yapan firma herhalde çok azdır.  

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Allah gönlünüze göre versin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Çağlar Bayur yazdı:

bu coğrafyada bunu doğru dürüst yapabilen hata yapan firma herhalde çok azdır.  

Tek tük hazır giyim firmaları yapıyor abi. 

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Allah gönlünüze göre versin.

Amin tşk ler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Abi Allah gönlüne göre versin. İnşallah tez zamanda istediğin gibi bir iş bulursun.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

En yakın zamanda dilediğiniz şekilde bir iş bulursunuz umarım. Hayırlısı olsun.

2024 yılında ben de bir boşluk yaşadım hayatımda ilk defa. iş aradığımı duyan eski firmam hemen çağırdı, gel sana ihtiyacımız var falan. boşta kalmaya alışık olmayınca çok hesap kitap yapamadan kabul ettim. Sonradan jeton düştü bazı konularda. Düzeltilmesi gerekenleri zamana yayarak halletmeye çalışıyorum. 2022 de hedefsiz kaldığım için bırakmıştım, 2024 de aynı konuma geri döndüm.  3 ay işsiz kalınca iyi düşünememiş pazarlık yapamamıştım. Boşluklar iyi olabiliyorken bazen kötü de oluyor. Umarım siz istediğiniz şekilde bir ortam ile karşılaşırsınız.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Allah gönlünüze göre versin.  Zor biliyorum, hem psikolojik hem de maddi olarak baskı altında hissedebilirsiniz ama acele etmeden karar verin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...