Emre Şimşek Salı 15:42 Paylaş Salı 15:42 Kayınbabama bir megan bakıyoruz acaba gidip önden görebilecek kimse var mı? Link Yorum bağlantısı
Deniz Kom Salı 16:30 Paylaş Salı 16:30 (düzenlendi) Kütahya'da değilim ancak eski iş yerimde bu araçlardan çooook fazla vardı. Kurumun şoförleri 1.3 TCE motorların tamamında bujilerden şikayetçiydi. Kısa sürede buji arızası vermesi ve değişim için ağır motor işçiliği gerektiğini söylüyorlardı. Sonraki kiralama ihalesinde tamamı gönderilip Corolla'ya geçilmişti. Salı 16:30 tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 17:30 Yazar Paylaş Salı 17:30 1.3 TCe motorda buji için ağır işçilik mi gerekiyor? Çok garip geldi:( Her neyse ben iletirim kayınpedere ama muhtemelen vazgeçmez. Kütahya da çok ara bir şehir ya kimse çıkmaz ki.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 18:05 Yazar Paylaş Salı 18:05 Bir arkadaşım kaynçosuna rica edecek bakalım.. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Salı 23:23 Paylaş Salı 23:23 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: 1.3 TCe motorda buji için ağır işçilik mi gerekiyor? Çok garip geldi:( Her neyse ben iletirim kayınpedere ama muhtemelen vazgeçmez. Kütahya da çok ara bir şehir ya kimse çıkmaz ki.. Bizim araçlar çok yoğun kullanımdaydı. 1.3 motorların 35-40 binde buji arızası verdiğini, değişim için de kapak sökmek gerektiğini söylediler. Dediğim gibi bizzat tecrübe etmediğim bir motor. Sadece bana aktarılanı aktardım Sadece bu sözlerinden ötürü tanıdık bir bayiden özel fiyat aldığım sıfır aracı almaktan vazgeçmiştim. Salı 23:24 tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 05:51 Paylaş Çarşamba 05:51 İlkay Başaran yazdı: Buji sorunumuz da mı varmış. bu hafta motor değişimini atlamadın dimi 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 06:09 Paylaş Çarşamba 06:09 Fatih Keskin yazdı: bu hafta motor değişimini atlamadın dimi Geçen hafta taktırdığı güncellenmiş sorunları giderilmiş versiyonmuş. Sekiz gün gider demişler, yarın değiştirecek bu haftakini. 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 06:56 Paylaş Çarşamba 06:56 İlkay Başaran yazdı: Buji sorunumuz da mı varmış. Kiralıklarda oluyor sen rahat ol pampa Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Çarşamba 07:14 Paylaş Çarşamba 07:14 Emre Şimşek yazdı: buji için ağır işçilik mi gerekiyor Hayır uygun buji lokması ile 20 dk da değişim yapılır. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 07:50 Paylaş Çarşamba 07:50 Servet Aydın yazdı: Kiralıklarda oluyor sen rahat ol pampa Satılıklardan aldım ben ondan demekki 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 08:52 Paylaş Çarşamba 08:52 Haftalık motor değişmiyor muydu bunlarda? 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Çarşamba 09:08 Paylaş Çarşamba 09:08 İlkay Başaran yazdı: Buji sorunumuz da mı varmış. Daha biz Kullanıcıların bilmediği neler neler var 🙂. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 09:31 Paylaş Çarşamba 09:31 Aytac Sakal yazdı: Daha biz Kullanıcıların bilmediği neler neler var 🙂. Kullananlar memnun ama kullanmayanlar çok şikayetçi 5 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Çarşamba 09:58 Paylaş Çarşamba 09:58 İlkay Başaran yazdı: Kullananlar memnun ama kullanmayanlar çok şikayetçi Yazilanları okusam köşe bucak kaçardım 😀. 3 Renailt sahibi oldum 1 Duster uzun sure kullandım Symbol 1.4 eyvallah sıkıntılı araba ama Captur Duster Megane aman aman sıkıntı yapmadı. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 12:35 Yazar Paylaş Çarşamba 12:35 Fotoğraflardan sadece birini buraya atıyorum. Araba rezil bir durumdaydı. Hiç beğenmedik. Kapa ört 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Çarşamba 16:21 Paylaş Çarşamba 16:21 Sırf bu yüzden Şehir dışına araç bakmaya gitmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts