Sani Gerşon Çarşamba 19:14 Paylaş Çarşamba 19:14 Fırat Önal yazdı: Görkeminde yardımıyla araştırmalarım sonlanmak üzere. @Sani Gerşon Sence hangisi? Msi 70.999 Monster 32 gb Ram 87.499 70 bin bütçeden 90bin'e gelmişiz Performans için MSI daha üstün bu linktekilerden. Ancak ben hala şu ürünü öneririm: https://www.monsternotebook.com.tr/product-customize/abra/monster-abra-a7-v16-2-2/ Benim için donanımla beraber her zaman teknik servis de önemli olmuştur. Arıza durumunda kim beni üzmeyecek, ona bakarım. Yorum bağlantısı
Fırat Önal Çarşamba 19:50 Yazar Paylaş Çarşamba 19:50 Sani Gerşon yazdı: 70 bin bütçeden 90bin'e gelmişiz Performans için MSI daha üstün bu linktekilerden. Ancak ben hala şu ürünü öneririm: https://www.monsternotebook.com.tr/product-customize/abra/monster-abra-a7-v16-2-2/ Benim için donanımla beraber her zaman teknik servis de önemli olmuştur. Arıza durumunda kim beni üzmeyecek, ona bakarım. Şu da olsun bu da olsun derken bir de Monster'in 12 taksit olmasından istemsiz bir şekilde fiyat çıktı oralara. Abranın malzeme kalitesinin zayıf, Tulparın ise daha iyi olduğu yönünde bilgiler görüyorum. İnternetteki inceleme videolarını izledim, okudum. Yorumlar Monster'in artık fiyatının kalitesine göre çok olması yönünde. Gerçekten çok fazla olumsuz yorum var. Genelde msi videolarını da izledim ama kötü yorum neredeyse yok denebilir. Bugün okulda beraber çalıştığımız arkadaşta da Monster varmış. 1 yıl olmadan ekranı ve klavyesi ücretsiz değişmiş. Evet ücretsiz değişimi güzel bir şey ama daha yeni bir bilgisayarın bu kadar arıza vermesi iyi değil bence. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 20:59 Paylaş Çarşamba 20:59 Abi içini karartmak istemiyorum ama son linkteki msi’ın 1 ve 2 yıldız yorumlarını bir okur musun? Fanı çok çalışıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 21:03 Paylaş Çarşamba 21:03 (düzenlendi) @Sani Gerşonun da yardımlarıyla oğluma 6 ay önce tulpar t6 v3.1 ile kapattım o defteri. Hatta kurulumunu da o yapmisti sagolsun. Memnunuz. Sömürüyor resmen. 55k ya almışım. Galiba x1 16gb daha eklemistik. Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700HX 16C/24T; 30MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 55W NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12- 16" FHD+ 1920x1200 165Hz IPS Mat LED Ekran 16GB (1x16GB) DDR5 4800MHz 500GB M.2 SSD PCIe 4.0 x4 Çarşamba 21:05 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 10:51 Paylaş Dün saat 10:51 Emre Şimşek yazdı: Abi içini karartmak istemiyorum ama son linkteki msi’ın 1 ve 2 yıldız yorumlarını bir okur musun? Fanı çok çalışıyormuş. Fan hepsinde dert demekki.. Yorum bağlantısı
Çözüm Fırat Önal Dün saat 10:51 Yazar Çözüm Paylaş Dün saat 10:51 Başta @Sani Gerşon olmak üzere tercih yapmamda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Araştırdıkça her markada olumsuz deneyimler gördüm. En güzeli yaşayarak tecrübe etmek galiba. Ürün arayışımı an itibari ile sonlandırdım 😊 10 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 10:55 Paylaş Dün saat 10:55 Hayırlı olsun, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:08 Paylaş Dün saat 12:08 Mehmet Ozyurek yazdı: Fan hepsinde dert demekki.. bendekinde ses yok Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 12:23 Paylaş Dün saat 12:23 Fırat Önal yazdı: Başta @Sani Gerşon olmak üzere tercih yapmamda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Araştırdıkça her markada olumsuz deneyimler gördüm. En güzeli yaşayarak tecrübe etmek galiba. Ürün arayışımı an itibari ile sonlandırdım 😊 Hayırlı olsun Fırat hocam, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 14:45 Paylaş Dün saat 14:45 Fırat Önal yazdı: Başta @Sani Gerşon olmak üzere tercih yapmamda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Araştırdıkça her markada olumsuz deneyimler gördüm. En güzeli yaşayarak tecrübe etmek galiba. Ürün arayışımı an itibari ile sonlandırdım 😊 Hayırlı olsun abi, 76 binlik cihaza neler ekledin de 88 bin oldu? 🙂 Mehmet Ozyurek yazdı: Fan hepsinde dert demekki.. En mekanik parça o, aslında biraz daha kaliteli fan takılsa dert olmaktan çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 14:55 Paylaş Dün saat 14:55 Çağlar Bayur yazdı: 500gb yetti mi hala? Bilmem birşey demedi henüz. Sen sorduğuna göre eli kulağındadır 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal Dün saat 16:21 Yazar Paylaş Dün saat 16:21 Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun abi, 76 binlik cihaza neler ekledin de 88 bin oldu? 🙂 En mekanik parça o, aslında biraz daha kaliteli fan takılsa dert olmaktan çıkar. Sağ ol Emre. Ram i 32 yaptım. ssd hızlı olanı aldım. Birde kılıf aldım 500 gibi birşeydi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:07 Paylaş Dün saat 18:07 Emin Önal yazdı: Bilmem birşey demedi henüz. Sen sorduğuna göre eli kulağındadır hesaplı ssd temin edilir :esnafşeysi: 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servise gerek yokdu aliexprex açık iken ama sarı kafa ram ve ekrankartı işini karıstırmıs para etmeyen ram ler 7 ssd ler 8 kata pahalanmıs nisandan beri :(( Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oyunu laptopta oynanmasına karşıyım. Bir arkadaşım üç defa oyuncu bilgisayarı aldı notebook. Üçü de garantisi biter bitmez kısa zamanda bozuldu. Bunlardan biri Lenovo bir tanesi monster sonuncusu da Asus. Ben ise 19 yıl aynı kasayı kullandım son üç yılda kasayı değiştirdim. Sürekli donanımsal yükseltme yaptım. 20 yıl önce aldığım monitör hala duruyor ve çalışıyor. Ben notebooku sevmiyorum, bir laptop tamircisi olduğum için içlerini bildiğim için compenet bazında ferah bir ortamda olmadıklarını düşünüyorum. ısıyı atamadıklarını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Oyunu laptopta oynanmasına karşıyım. Bir arkadaşım üç defa oyuncu bilgisayarı aldı notebook. Üçü de garantisi biter bitmez kısa zamanda bozuldu. Bunlardan biri Lenovo bir tanesi monster sonuncusu da Asus. Ben ise 19 yıl aynı kasayı kullandım son üç yılda kasayı değiştirdim. Sürekli donanımsal yükseltme yaptım. 20 yıl önce aldığım monitör hala duruyor ve çalışıyor. Ben notebooku sevmiyorum, bir laptop tamircisi olduğum için içlerini bildiğim için compenet bazında ferah bir ortamda olmadıklarını düşünüyorum. ısıyı atamadıklarını düşünüyorum. Sonuna kadar haklısınız. Ben %20 oyun için %80 normal kullanım için aldım. %20 lik oyun zamanını da kaliteli olarak geçirmek istiyorum. Eğer çoğunlukla oyun için bilgisayar alacak olsaydım masaüstü alır, yıllarca ufak yenilemeler ile sorunsuz kullanırdım. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts