Mustafa Resül Kara 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Erzurumda ki atmosferikler ne yapsın? 1,1 ve 1,6 atmosferik motor ile Palandöken tırmanmıştım. Erciyes dağına tırmanırken az kalsın hararet yaptıracaktım. 1.6 otomatik cruze ile Erciyese de çıktım, Yozgata da gittim, kaz dağlarına da çıktım bir sorun olmadı. Hatta çıktığım yerlerden boş damacana bile doldurdum 😬 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Mustafa Resül Kara yazdı: 1.6 otomatik cruze ile Erciyese de çıktım, Yozgata da gittim, kaz dağlarına da çıktım bir sorun olmadı. Hatta çıktığım yerlerden boş damacana bile doldurdum 😬 Cikmaya çıkıyor da fitil ediyor ama. Aynı motor manuel Astra vardı. Antalya ya giderken Akseki de 2-3 fren 2-3 fren . Antalya’ya inince dinlenmem gerekiyordu. Şimdi öyle olmuyor yorgunluk önceki kadar değil 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ford Puma 2024 model düşünürdüm 1.4 M bütçeye. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Metin Akbal yazdı: Cikmaya çıkıyor da fitil ediyor ama. Aynı motor manuel Astra vardı. Antalya ya giderken Akseki de 2-3 fren 2-3 fren . Antalya’ya inince dinlenmem gerekiyordu. Şimdi öyle olmuyor yorgunluk önceki kadar değil Orası doğru, yokuşta dizel daha doğrusu turbolu araç fark ediyor gerçekten 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts