İlkay Başaran 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Mehmet Zincirkıran yazdı: Hocam ben gözlüğü çok düşürdüm, kırılmadı. Hava yastığı yumuşak sonuçta, camın kırılacağını pek sanmıyorum, en fazla çerçeve kırılır. Kırılmaya çok dayanıklı camlar var, şüphe kalacaksa içinizde onlara geçebilirsiniz. Hava yastığı yumuşak ama içine o hızla hava dolduğunda yolcu tarafındaki ön camı hep patlatır. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Ocak Paylaş 20 Ocak İlkay Başaran yazdı: Hava yastığı yumuşak ama içine o hızla hava dolduğunda yolcu tarafındaki ön camı hep patlatır. f.t=m.v. Cahillerden disginiyorum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: f.t=m.v. Cahillerden disginiyorum. t diğer tarafa geçince mtv oluyor. Büyük oyunu görün artık 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ocak Paylaş 20 Ocak İlkay Başaran yazdı: t diğer tarafa geçince mtv oluyor. Büyük oyunu görün artık Toplamda 40 yapıyor mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak Paylaş 20 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Toplamda 40 yapıyor mu? Servet abinin doğum yılı dimi. 40 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ocak Paylaş 20 Ocak İlkay Başaran yazdı: Servet abinin doğum yılı dimi. 40 Evet o da olabilir. 1040, Dandanakan Savaşı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak Paylaş 20 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Evet o da olabilir. 1040, Dandanakan Savaşı. Yo düz 40. Ms 40 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Servet Aydın yazdı: Paçağinuza sıçam Hamurabi ne diyor bu işe? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hamurabi ne diyor bu işe? poaça dediğin sade olur demiş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak Paylaş 20 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hamurabi ne diyor bu işe? Alın kuzum alın diyo 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak Paylaş 20 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Servet abinin doğum yılı dimi. 40 40 x ... noktalı kısım 10 diye duydum ben Gözlükle motorsaykıl kullanmak sakatmıdır, gözlük progresif hemide 20 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Gözüme ağaç dalı dik olarak geldi, gözlük sayesinde bir şey olmadı. Gözlük kırıldı, cam çerçeveden çıktı, çerçeve ve ağaç gözümün kenarını çizdi ama gözlük olmasaydı dal gözüme girerdi. Yurt içinde ve dışında bazı fabrikalarda üretim sahası gezisinde kişisel koruyucu olarak maske, kulaklık, yelek, koruyucu ayakkabı ve gözlük veriyorlar, gözlüğü olanlara gözlük verilmiyor. Gözlük kendi zaten korur. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazar 07:40 Paylaş Pazar 07:40 Fatih Keskin yazdı: kaza anında gözlük uçup gider zaten yani arkadaşın öyle olmuştu Sadece gözlük olsa iyi abi. Ben Honda ies ile kaza yaptığımda teyp pandizot üstünde arka camın önündeydi. Şoku anlatınca teyp nerde lan diye aramaya başlamıştım. Ahmet Ekici yazdı: Emniyet kemerinde de kaburga kemiği kırılma riski var. O zaman onu da takmayalım. Bende kırılma olmadı da incinme fazlasıyla oldu. Nefes alırken acı çekiyordum. 1 hafta sonra geçmişti. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 11:33 Paylaş Pazar 11:33 Benim için gözlükle araba kullanmamak ne kadar güvenli? Çünkü gözlük olmayınca net göremiyorum. 😊 👇🏻 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts