Gökhan DOĞAN 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Merhabalar herkese, daha öncede konularda belirtmiştim yüksek rakımlı Erzurum bölgesinde yaşıyorum 2001 Accent 1.5 benzinli otomatik aracımla aranızdaydim. Yüksek rakım ve LPG ile birlikte rampalarda performans kaybı yaşıyordum ki @Ali Darbazverilerle aydınlatmıştı. Aracı sattım ve yeni alacağım aracı size danışmak istiyorum. Birincisi 2013 Accent blue 1.6 dizel 4 ileri otomatik gri renk 235.xxx km de tavan hariç boyalı sol çamurluk değişen 62 bin tramer kaydı var evveliyatini bilmiyorum fiyat 550 bin. İkincisi 2011 Accent Era 1.5 dizel yine 4 ileri otomatik gri renk 260.xxx km de sağ çamurluk değişen harici hatasız boyasız tramer kaydı 5 bin fiyat yakın arkadaş olması münasebetiyle 400 e verecek. Accent Era 100 bin kmden beri arkadaşta evveliyatini biliyorum yapilan ağır bakımları zinciri amortisörler kızdırma bujileri hatta her yıl antifriz değişimine varana kadar biliyorum. Kışlık lastik ve revizyonlu turbosunuda verecek. Bu iki araç arasında kaldım bilmediğim Accent blue mu bildiğim Accent Era mı arkadaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak hangisini tercih etmeliyim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Gökhan DOĞAN yazdı: Accent Era 100 bin kmden beri arkadaşta bu 2 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak Paylaş 20 Ocak 4 ile tork konverterli olması hem iyi hem kötü. Motorun torkunun %25 törpülüyor ama motor 130 beygir, yüksek irtifada turbo ve dizel enjeksiyon epey iyi çekiş sağlar. Almadan önce erzurumda test etmeni tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Ali Darbaz yazdı: 4 ile tork konverterli olması hem iyi hem kötü. Motorun torkunun %25 törpülüyor ama motor 130 beygir, yüksek irtifada turbo ve dizel enjeksiyon epey iyi çekiş sağlar. Almadan önce erzurumda test etmeni tavsiye ederim. Era yakın arkadaşımın aracı olduğu için çoğu kez kullandım istediğimi alıyorum performans konusunda problem yok atmosferigin bayıldığı rampalarda Era ivmeleniyor Yorum bağlantısı
Deniz Kom 21 Ocak Paylaş 21 Ocak 2. el alacaksam her zaman evveliyatını bildiğim aracı önceliğe koyarım. Daha önce eksper raporlu olsa dahi 2. el araçlarımın hepsinden çok çektim. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Ali Darbaz yazdı: 4 ile tork konverterli olması hem iyi hem kötü. Motorun torkunun %25 törpülüyor ama motor 130 beygir, yüksek irtifada turbo ve dizel enjeksiyon epey iyi çekiş sağlar. Almadan önce erzurumda test etmeni tavsiye ederim. Küçücük arabada 130 HP motor ile o güç kaybı çok anlamlı olmaz Çağlar Bayur yazdı: bu +3 Tanıdık bildik araba iyidir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Ocak Paylaş 21 Ocak accent era yolda bırakmaz. ben olsam erayı alırdım senelerdir aynı adamdaymış hem Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Servet Aydın yazdı: Komik mi? Hesaplayamadın tabi değil mi 1 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Ocak Paylaş 21 Ocak İlkay Başaran yazdı: -4 Bu şey değil mi? Tuvaletini yapan adam? -4⁰ 11 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Cevaplayan herkese teşekkür ederim erayi aldım ve detay temizlikte 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 10:24 Paylaş Çarşamba 10:24 En güzeli arkadaş arabası.. Sorun çıkarsa başına kakar durursun:) Diğer türlü satıcıya ulaşamazsın, söyleyeceklerin içinde kalır Güle güle kullanın. 3 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 10:32 Paylaş Çarşamba 10:32 Arkadaşa biraz fazla ödesen de rahatsız etmez içini ayrıca. Hayırlı olsun. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 11:37 Paylaş Çarşamba 11:37 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 13:15 Paylaş Çarşamba 13:15 Mehmet Ozyurek yazdı: En güzeli arkadaş arabası.. Sorun çıkarsa başına kakar durursun:) Diğer türlü satıcıya ulaşamazsın, söyleyeceklerin içinde kalır Güle güle kullanın. Senaryo tanıdık geldi 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Çarşamba 13:29 Paylaş Çarşamba 13:29 Mehmet Ozyurek yazdı: En güzeli arkadaş arabası.. Sorun çıkarsa başına kakar durursun:) Audi ağlıyordu,eski sahibi de ağlıyordu Hayırlısı olsun 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:21 Paylaş Çarşamba 14:21 Gökhan DOĞAN yazdı: Cevaplayan herkese teşekkür ederim erayi aldım ve detay temizlikte bu halıyı görse kalp krizi geçirecek birini tanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Çarşamba 15:08 Paylaş Çarşamba 15:08 hayırlı olsun görünce yeni araba alıp her yerini sökesim geldi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts