Mahmut Yıldız Perşembe 07:47 Paylaş Perşembe 07:47 Hüseyin Sönmez yazdı: İstersen lahmacun ile viski de içilir. Konsept olarak diydiydim. Tavuk kanadı ney yav. Bütün tavuktan çıkan fire. Ayrıca tavuk nedir tilki miyiz biz? Şato biryan da yeriz de kanata laf yok . Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 07:48 Paylaş Perşembe 07:48 Mahmut Yıldız yazdı: Şato biryan da yeriz de kanata laf yok . Büryan ok. Uçma organına karşıyım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 07:51 Paylaş Perşembe 07:51 Hüseyin Sönmez yazdı: Büryan ok. Uçma organına karşıyım. Bize fark etmez, billur olmasın yeter. softer then rock 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Cuma 07:03 Paylaş Cuma 07:03 Kapatmak çözüm değil bence , denetim yapılmalı ve ihmalin cezası kim oluduğuna bakılmaksızın ağırlaşırsa belki düzelebiliriz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 08:08 Paylaş Cuma 08:08 Tamda adamların iş yapacağı sezonda kapatılması tuaf olmuş. Yazın niye yapılmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:06 Paylaş Cuma 11:06 Ali Darbaz yazdı: Tamda adamların iş yapacağı sezonda kapatılması tuaf olmuş. Yazın niye yapılmadı kapalıdır belki yazın? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 11:25 Paylaş Cuma 11:25 Belediye başkanı işe el atmış.. Otel dışındaki işletmeler tekrar açılmış diye okudum bi yerde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 12:44 Yazar Paylaş Cuma 12:44 Mehmet Ozyurek yazdı: Belediye başkanı işe el atmış.. Otel dışındaki işletmeler tekrar açılmış diye okudum bi yerde. En güzeli. hatta oteli de dış kısmını açsınlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts