İçeriğe Yönlendir

"fordparcamerkezi.com" Buradan Alışveriş Yapan Var mı?

İbrahim Uysal

Recommended Posts

İbrahim Uysal

Başlıkta belirttiğim gibi https://www.fordparcamerkezi.com/ sitesinden alışveriş yapan var mı?

Focus için ön panel alacağım. Piyasadan daha uyguna satılıyor. Google'dan numaralarını bulup aradım yine de emin olamadım.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Siteyi hiç duymadım ancak basit bir filtre dahi stoklarında yok. Genelde Oto Mert, Ford Toptancısı, onlineyedekparca.con gibi güvenilir yerlerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Ya da imkan varsa görerek almalı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Uysal
Koray Demir yazdı:

Siteyi hiç duymadım ancak basit bir filtre dahi stoklarında yok. Genelde Oto Mert, Ford Toptancısı, onlineyedekparca.con gibi güvenilir yerlerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Ya da imkan varsa görerek almalı. 

Hocam Ümit 34 oto diye geçiyor bende Google'dan arayıp dükkanı buldum. Google haritalarda olan numarasını alıp sitenin kendilerine ait olduğunu teyit ettim. Yine de sorun çıkar mı acaba? İstanbul'da olduğu için gidip görerek almak gibi bir durumum yok. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
İbrahim Uysal yazdı:

Hocam Ümit 34 oto diye geçiyor bende Google'dan arayıp dükkanı buldum. Google haritalarda olan numarasını alıp sitenin kendilerine ait olduğunu teyit ettim. Yine de sorun çıkar mı acaba? İstanbul'da olduğu için gidip görerek almak gibi bir durumum yok. 

Biraz satıcıya bağlı bu durum. En kötü ihtimal ürünü göndermez veya yanlış, kırık, hasarlı ürün gönderir para iadesi vs tüketici hakem heyeti ile uğraşırsınız. Sırf daha uygun diye burdan almazdım mesela. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Sanayide gidip yüzyüze alırsan bile gondikleniyor insan internetten sipariş adrelanin patlaması gerektirir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İbrahim Uysal

Bir risk alıp sipariş verdim. Ürün aynı gün kargoya verildi. Bugün teslim aldım. Sadece 1 cm boyutunda tırnak gibi bir yer kırık geldi. Onu da yazdım hemen cevap verdiler. İade alabiliriz dediler. Sorun olmayacağı için iade etmek istemedim. Onu yerine bir sonraki alışverişte kullanmak için 300₺ indirim tanimladilar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...