Hasan Karabekiroglu Çarşamba 15:02 Paylaş Çarşamba 15:02 Malumunuz aracımı satmaya karar verdim ve sarı siteye ilan açtım. Bugün saat 15:34 de 05053334387 numaradan arandım. İsminin Samet olduğunu, aracımı beğendiklerini Tokat da ikamet ettiklerini söyledi... Araç hakkında bilgi aldı, alt takım motor vs... Bende samimiyetle yanıtladım.. Hatta yeni evlendiğini bu arabayı da babasına almak istediğini, babasının parasını yetişmediğini, kendisinin destek olacağını söyledi. Evet doğrudur vs diye cevaplıyorum ve bekliyorum konunun fiyata gelmesini. Lafı dolandırdı dolandırdı, sonunda getirdi fiyata Abi son fiyat ne olur dedi 845 yazıyor ilan da sana 840 olur dedim... Abi biraz daha indirsen bak paramız yetişmiyor dedi Dedim benim aracımın ederi bu fazla inemem gerçekten bakımlı ve masrafsız araç dedim. Tamam abi 840 olsun, şimdi ben zabıta amirimden izin alacağım yarım saat sonra yeniden görüşelim dedi Tamam olur dedim, tam 30 dk sonra aradı. Abi dedi, ben izin aldım amirimden, sana noterden kapora göndereceğim dedi... Kafam da Noter ? oluştu. Ses etmedim, hmm tamam dedim. (Durumu anladım burada ama nereye kadar gidecek diye rolü oynamaya devam ettim) Abi notere geçiyorum 15 dk sonra görüşelim dedi... 15 dk sonra 05010431554 numaralı telefondan aradın... Hasan bey ? Efendim... Tokat bilmem ne noterliğinden arıyorum... Evet.. Şimdi burada Samet Yılmaz var, aranızda bir araç alışverişi olacakmış. Samet bey kaporayı güvenli ödemeden gönderecek. İşlemlerinizi başlatıyorum... Tamam başlat, Samet bey kaç para kapora göndereceksiniz ? 15 bin dedi ( ) Bende yalnız ben ilk defa kapora için güvenli ödeme işlemi yapıyorum biraz anlatır mısınız işlemler nasıl olacak dedim Eleman anlatıyor telefonda... 01.01.2026 dan itibaren araç alışveriş işlemlerinde kapora da güvenli ödeme olarak noterlik sisteminden geçmek zorunda. Ben size iki taraf içinde bir eşleştirme ibanı vereceğim iki tarafında hesabında en az 10 bin tl olmak zorunda... Para gönderim işlemleri tamamlanınca ben buradan onaylayacağım para sizin hesabınza geçek Hasan bey dedi. Hmm evet dedim.. İki tarafta tamamsa işlemlerinizi başlatıyorum, hangi bankayı kullanıyorsunuz ? Garanti bankası dedim Tamam garanti bankası uygulamasından işlemlere giriyorsunuz, Samet bey sizde girin Hasan bey sizde girin... Evet girdim... (arkadan da klavye tıkırtı sesleri geliyor) Samet bi dakka giriyorum diyor, girdim.. evet.... Şimdi ikinizde para transfer bölümüne giriyorsunuz... Evet ... Şimdi vereceğim ibanı ikinizde oraya yazıyorsunuz... Tr54 ***** Tamam dedim yazdım... (Uygulamada ibanı yazdıktan sonra ibanın hangi şubeye ait olduğu bilgisi çıkıyor, baktım Mersin Bahçelievler Şubesi ve iban sahibinin AY**** ME***** şeklinde) Ses etmedim role devam ettim... Noter... tutar kısmına 10 bin yazıyorsunuz dedi... (yukarıdaki 15 bir anda 10 bine düştü ) Açıklama alanına "Referans Kodu : RTN547898" yazın dedi Tamam yazdım dedim... Şimdi gönder butonuna basın dedi... Dedim gönder butonu çalışmıyor yaaa... Nasıl çalışmıyor dedi noter... Bankanın uygulamasındaki onayla butonu bozuk herhalde, ben Samet beyle bir daha görüşeyim dedim kapadım telefonu... Geri aradım kendine samet diyen şahsı... açmadı tabi... Wp dan yazdım "Tekniğiniz güzel ama biraz daha geliştirmeniz lazım" dedim Ama o kadar güzel oynuyorlar ki rollerini... Noterin konuşma diksiyonu filan süper.... arka planda klavye sesi... Samet denilen Wp profil resmine yeni evlenmiş havası vermek için çocuklu bir aile resmi koymuş... Kafa radyo dan Zeki Kayahan Coşkun ile 20 yıllık bir tanışıklığım var, Mesaj attım böyle bi olay var, Oda arayım seni canlı yayında anlat dedi Tamam olur ara dedim... aradı ... anlattım detay detay dikkatli olun durum bu şekilde diye... Aynı zamanda da wp dan grup da @İlkay Başaran ile konuşuyorum... Oda bana yazıyor, adamın biri dolandırılmaya çalışılmış baaaak böyle böyle diye... O anlatan benim dedim.... Hadı canım yeme bizi şimdi diyor... Arama kayıtlarını attım 14 16 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 15:07 Paylaş Çarşamba 15:07 Hayır ya sen dolandırılmaya çalıştılar az önce tokattan deyince bende sana mersindeki noterden kapora mı atmaya kalktı dedim. Şansa bak radyoda seni dinlemişim :))) 5 5 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Çarşamba 15:10 Paylaş Çarşamba 15:10 Geçmiş Olsun her gün yeni yontemler geliştiriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Çarşamba 15:18 Yazar Paylaş Çarşamba 15:18 İlkay Başaran yazdı: Hayır ya sen dolandırılmaya çalıştılar az önce tokattan deyince bende sana mersindeki noterden kapora mı atmaya kalktı dedim. Şansa bak radyoda seni dinlemişim :))) Bir Türkiye turu yaptık 1 saat içinde... Tokat, Mersin Nevşehir, İstanbul... Balıkesir... 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Çarşamba 15:20 Paylaş Çarşamba 15:20 Bizim premium abonelikli dolandırıcımız var der kapatırım 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 15:29 Paylaş Çarşamba 15:29 Geçmiş olsun ne yazık ki bu yöntemi yiyecek çok 2 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 15:39 Paylaş Çarşamba 15:39 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bir Türkiye turu yaptık 1 saat içinde... Tokat, Hasan Karabekiroglu yazdı: Malumunuz aracımı satmaya karar verdim ve sarı siteye ilan açtım. Bugün saat 15:34 de 05053334387 numaradan arandım. İsminin Samet olduğunu, aracımı beğendiklerini Tokat da ikamet ettiklerini söyledi. Tokat 'tan bizim Samet in numarası bu. Notere parayı atmış, karşı taraf atmayinca geri de alamıyormuş. GDS miymiş neymiş sistemin adı. (Güvenli Dolandırma Sistemi) Yeni çıkmış bu sistem sıcak sıcak. Para askıda kalmış, babam çok kızacak diyordu.😂 O değil de madem birini dolandıracak, başka bir şehir niye seçmemiş, kutsal topraklar Tokat, çarpılacak😂 2 5 Yorum bağlantısı
Fırat Önal Çarşamba 15:51 Paylaş Çarşamba 15:51 Günde 1000 kişiye deneseler 10 tanesi numarayı yese yeter onlar için. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 16:21 Paylaş Çarşamba 16:21 Fırat Önal yazdı: Günde 1000 kişiye deneseler 10 tanesi numarayı yese yeter onlar için. Kesin düşüyordur. Sistemi takdir ettim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Çarşamba 17:16 Paylaş Çarşamba 17:16 Biri de demiyor ki ben araba satan adamım ben niye para gönderiyorum, ben kapora istemiyorum gel al... 9 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 17:18 Paylaş Çarşamba 17:18 kapora kelimesini duyduğum kişinin ağzının ortasına kürekle vurmak istiyorum 5 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Çarşamba 17:30 Paylaş Çarşamba 17:30 Furkan Avcı yazdı: Biri de demiyor ki ben araba satan adamım ben niye para gönderiyorum, ben kapora istemiyorum gel al... Be de onu anlamadim,satıcı da noter vaz geçmesin diye mi kapora atıyor 1 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 17:46 Paylaş Çarşamba 17:46 Adamı Tokat Samet diye kaydetmişsin ondan olmış bu. Şimdi normal samet olarak kaydedip yeniden dene. 9 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 18:11 Paylaş Çarşamba 18:11 Noter iban veriyo Geçmiş olsun Dastırşef. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 18:21 Paylaş Çarşamba 18:21 Yahu karşısındakini salak sanıyor da, arkadaş, kaparo için ben niye para atıyorum hesaba 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:48 Paylaş Çarşamba 19:48 süperrrr garibim samet sen nerelere düştün böyle 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Çarşamba 19:51 Paylaş Çarşamba 19:51 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kafa radyo dan Zeki Kayahan Coşkun ile 20 yıllık bir tanışıklığım var, Mesaj attım böyle bi olay var, Oda arayım seni canlı yayında anlat dedi Kaçıncı dakika? Dinleyelim 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 21:14 Paylaş Çarşamba 21:14 Geçmiş olsun. Dolandırıcılar sınır tanımıyor. Ülkede aklını hayırlı işler için kullansa ülke olarak uçuyorduk şuan. Akşam zekinin programına yetişemiyorum mesai çıkışında sona yaklaşmış oluyo. Bugün mü anlattınız? Saat kaç gibi. Dinleyelim 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Perşembe 00:14 Paylaş Perşembe 00:14 İlginçmiş. Bildiğim kadar, isim soyadını tam yazmazsan ya da yanlış yazarsan , para gönderilmiyor. Yanlış mı biliyorum? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 03:18 Paylaş Perşembe 03:18 Furkan Avcı yazdı: Kaçıncı dakika? Dinleyelim Alptuğ Özcan yazdı: Geçmiş olsun. Dolandırıcılar sınır tanımıyor. Ülkede aklını hayırlı işler için kullansa ülke olarak uçuyorduk şuan. Akşam zekinin programına yetişemiyorum mesai çıkışında sona yaklaşmış oluyo. Bugün mü anlattınız? Saat kaç gibi. Dinleyelim 37.dk 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 05:38 Paylaş Perşembe 05:38 tanıdığım noter katibi var adam tuvalete gitmeye zamanı yok arayıp kapora muhabetini anlat desem kürekle döver beni 2 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 05:40 Paylaş Perşembe 05:40 samet bunun acısını kimden çıkardı acaba 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Perşembe 06:07 Paylaş Perşembe 06:07 Günde 100 kişide denese 5 kişi yese karlı iş. Ben arayanlara aile dolandırıcımız var yabancıya dolandırılınca küsüyor ayıp olur şimdi diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts