Kemal Korkmaz Perşembe 11:27 Paylaş Perşembe 11:27 Bir de bu mu çıktı daha neler göreceğiz. Beni de geçen Nakliye komisyonu için dolandırdılar az bi rakam ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Perşembe 11:33 Paylaş Perşembe 11:33 Bide bu hikayeyi dinleyin alem tokatcı görsün.) 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 13:28 Paylaş Perşembe 13:28 (düzenlendi) Vay vay vay Satıcıdan kaparo istemek ? Üstelik noter aracılığıyla. Noterler birliği duysa ticarete çevirir bunu 🤣🤣🤣🤣. Güzel komisyon kaldırırlar. Perşembe 13:28 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan Perşembe 14:54 Paylaş Perşembe 14:54 Aynısı geçen hafta kardeşime oldu, kendisi adliye personeli, bizim kendi dolandırıcımız var deyip kapattım diyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Cuma 18:48 Paylaş Cuma 18:48 Daha neler duycaz, hergecen gün yeni birşey buluyolar. Bugüne kadar 3 kere araba sattım hicbirindede kapora muhabbetine girmedim girmemde, benim tarzım değil araç burda gelirsen alırsın derim. En fazla 1 gün bekletirim, yola cikmamissa baska alıcı çıkarsa satarım diye anlaşırım. Alacağım aracada 1 kere kapora verdim, ondada işten dolayi 1 hafta sonra aracı almaya gidebilcem diye normal şartlarda hemen yola cikabilceksem vermezdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts