Kemal Korkmaz 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Bir de bu mu çıktı daha neler göreceğiz. Beni de geçen Nakliye komisyonu için dolandırdılar az bi rakam ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Bide bu hikayeyi dinleyin alem tokatcı görsün.) 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Ocak Paylaş 22 Ocak (düzenlendi) Vay vay vay Satıcıdan kaparo istemek ? Üstelik noter aracılığıyla. Noterler birliği duysa ticarete çevirir bunu 🤣🤣🤣🤣. Güzel komisyon kaldırırlar. 22 Ocak tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Aynısı geçen hafta kardeşime oldu, kendisi adliye personeli, bizim kendi dolandırıcımız var deyip kapattım diyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Daha neler duycaz, hergecen gün yeni birşey buluyolar. Bugüne kadar 3 kere araba sattım hicbirindede kapora muhabbetine girmedim girmemde, benim tarzım değil araç burda gelirsen alırsın derim. En fazla 1 gün bekletirim, yola cikmamissa baska alıcı çıkarsa satarım diye anlaşırım. Alacağım aracada 1 kere kapora verdim, ondada işten dolayi 1 hafta sonra aracı almaya gidebilcem diye normal şartlarda hemen yola cikabilceksem vermezdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts