Mert Emre ŞAMCI Perşembe 19:19 Paylaş Perşembe 19:19 (düzenlendi) i20' den sonra yaklaşık 7-8 aylığına ayağımı yerden kessin kapıda araba dursun diye düşük bütçeyle güzel bir Palio almış bulundum. Arkadaşımız 2007 model 1.4 active paket 187 bin km ve 3. sahibinden falan aldım. Çok elden ele dolaşmış bir araç değildi. Hiç LPG takılmamış. Yine de full paket ekspere soktum tabii. Aldığım arabayı bilmem lazım Öncelikle aracın içiyle başlayalım. Oldukça pis, temizlik görmemiş haldeydi. Koltukları sökerek tabandan başladım. ÖNCESİ: __________________________________________________________________________________________________________ SONRASI: __________________________________________________________________________________________________________ KOLTUKLAR ÖNCESİ: __________________________________________________________________________________________________________ KOLTUKLAR SONRASI: __________________________________________________________________________________________________________ TABANI HALLETTİK SIRADA TAVAN: __________________________________________________________________________________________________________ SONRASI: __________________________________________________________________________________________________________ SON İŞLEM KURUTMA __________________________________________________________________________________________________________ İÇ TRİMLER: __________________________________________________________________________________________________________ SONRASI: __________________________________________________________________________________________________________ ESKİ UYUMSUZ PASPASLAR YENİLENDİ & BAGAJ HAVUZU EKLENDİ __________________________________________________________________________________________________________ MULTİMEDYA EKLİYORUZ. TEYP CIZIRDIYOR Mükemmel oldu. Ses sistemi de gayet tatmin edici temiz ses veriyor. İlave olarak geri kamerası çok canlı ve akıcı. Arabanın atmosferi değişti ^^ __________________________________________________________________________________________________________ MOTOR BAKIMINA GEÇİYORUZ: __________________________________________________________________________________________________________ BAKIM SONRASI MOTOR TEMİZLİĞİ: (Bu nedir kardeşim ya) __________________________________________________________________________________________________________ SONRASI: __________________________________________________________________________________________________________ SON OLARAK KENDİSİYLEYİZ... Herkese keyifli sürüşler ^_^ Perşembe 19:36 tarihinde Mert Emre ŞAMCI tarafından düzenlendi Edit 37 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 19:25 Paylaş Perşembe 19:25 Maşallah. İşlemler çok yerinde ve güzel Eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 19:31 Paylaş Perşembe 19:31 Elinize sağlık çok güzel olmuş. Sağlıkla kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Perşembe 19:31 Paylaş Perşembe 19:31 hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 19:43 Paylaş Perşembe 19:43 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Tertemiz olmuş maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Perşembe 19:55 Paylaş Perşembe 19:55 Mis gibi olmuş Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Perşembe 20:15 Paylaş Perşembe 20:15 Ortalama 10 yaşını geçmiş her arabanın görmesi gereken işlemler olmuş valla. Elinize sağlık. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 20:26 Paylaş Perşembe 20:26 Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız kullanın 🧿 Temizlik için söyleyecek söz bulamıyorum ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 22:55 Paylaş Perşembe 22:55 O koltukları eve çıkarıp mı yıkadın sen ?? Vay yiğidim vay... Hayırlı olsun güle güle bin. Birde bu jantlı fotoğrafı başka bir platformda paylaştın mı hiç? Tanıdık geliyor bana Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Cuma 04:55 Paylaş Cuma 04:55 Maşallah, Hayırlı olsun. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Cuma 05:09 Paylaş Cuma 05:09 Tamirat-Tadilat gibi olmuş, ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 05:11 Paylaş Cuma 05:11 Elinize emeğinize sağlık, çok temiz olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cuma 05:27 Paylaş Cuma 05:27 hayırlı olsun, bu palio ayağı yerden kesmenin ötesine geçmiş maşallah 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Cuma 06:10 Paylaş Cuma 06:10 Müthiş çalışma eline emeğine sağlık kardeşim. Kazasız günlerde bin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 06:49 Paylaş Cuma 06:49 Hayirli olsun Müthiş hamleler araba yeniden doğmuş 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Cuma 07:00 Paylaş Cuma 07:00 Palio hayata tutunmuş,elinize sağlık büyük emek var. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Cuma 07:00 Paylaş Cuma 07:00 Çok güzel çalışma olmuş tebrikler. Hazır başlamış ilken benim aracada el atalım 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Cuma 07:01 Paylaş Cuma 07:01 Araba pislikten tam öldüm derken ikinci baharını yaşamaya başlamış 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 07:22 Paylaş Cuma 07:22 Güle güle kullanın. Gerçekten temizlik şartmış. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu Cuma 07:40 Paylaş Cuma 07:40 Güzel çalışma elinize sağlık. 2005 model bir palio bizde de var genellikle babam kullanıyor, değiştirmek ile devam arasında çok gidip geldik. Şehir içi için ideal bir araba işletme maliyetleri çok düşük. Benzer bir çalışma yakında bende yapmak istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts