Muharrem Karagülle Cuma 09:33 Paylaş Cuma 09:33 Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl Cuma 09:56 Paylaş Cuma 09:56 7-8 aylık binmek için değil de bu işlemlerden sonra 5 yıl binilir buna hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Cuma 10:49 Paylaş Cuma 10:49 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Bu tavan kaplamasının sararması sigaradan mı oluyor? 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Cuma 11:35 Paylaş Cuma 11:35 Ayni Palio degil yahu bunlar Eskiden "Pimp my ride" vardi, en az onu izledigimde aldigim kadar keyif aldim su yaptiklarinizi okurken, fotolara bakarken. Elinize, emeginize saglik 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 11:45 Paylaş Cuma 11:45 Böyle konulara hasret kaldık, maşallah 3 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 12:16 Paylaş Cuma 12:16 Elinize sağlık, gerçekten çok iyi olmuş. Bayağı emek harcanmış. Sağlıklı günlerde binin. 1 Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI Cuma 12:18 Yazar Paylaş Cuma 12:18 (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: O koltukları eve çıkarıp mı yıkadın sen ?? Vay yiğidim vay... Hayırlı olsun güle güle bin. Birde bu jantlı fotoğrafı başka bir platformda paylaştın mı hiç? Tanıdık geliyor bana Arabayı aldım kar yağmur çamur bitmedi bi. Mecbur evde yıkadım 😂 aynı anda başka bir forumda daha paylaştım aynı konuyu Cuma 12:19 tarihinde Mert Emre ŞAMCI tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI Cuma 12:31 Yazar Paylaş Cuma 12:31 Hakan Berk yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Bu tavan kaplamasının sararması sigaradan mı oluyor? Abi sadece sigarayla kalmayıp envai çeşit yaprağı tüketmişler gibi 😂 yıllarca dumanı eme eme bu hale geliyor sarımtırak siyahımsı Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Cuma 15:35 Paylaş Cuma 15:35 (düzenlendi) Gözaltına almasınlar arabayı kullanmaya yataklıktan.. Bu arada hayırlı olsun Cuma 15:37 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Cuma 15:44 Paylaş Cuma 15:44 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Abi sadece sigarayla kalmayıp envai çeşit yaprağı tüketmişler gibi 😂 yıllarca dumanı eme eme bu hale geliyor sarımtırak siyahımsı aboov neyse gözü gönlü açılmış arabanın bunca yıl dumandan sonra 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Cuma 16:38 Paylaş Cuma 16:38 Renk güzel,tertermiz olmuş,güle güle kullanın.... 1 Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI Cumartesi 00:08 Yazar Paylaş Cumartesi 00:08 Adem Kazıl yazdı: 7-8 aylık binmek için değil de bu işlemlerden sonra 5 yıl binilir buna hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Abi içim rahat etmiyor ya. Heleki motor kısmı. Kaputu açınca pırıl pırıl görmem lazım. Temmuzda 510 bin ödemem geliyor bunu satıp gelen para + ufak bir nakit ekleme ile 1m civarı bir araç düşünüyorum. Bakalım artık 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 06:21 Paylaş Cumartesi 06:21 Maşallah eline sağlık. Güzel günlerde bin. Tavana uyguladığın işlemi kaldırmayacak araçlar var. Aynını yap, tavan bundan sonraki hayatına sarkık olarak devam eder. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 10:29 Paylaş Cumartesi 10:29 Çok güzel olmuş.. Tavanı nasıl temizledin. En riskli yer orası. 1 Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI Pazar 02:11 Yazar Paylaş Pazar 02:11 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzel olmuş.. Tavanı nasıl temizledin. En riskli yer orası. Normal bezle çitileye çitileye kimyasallarla giriştim. En son tekrar bi ıslatıp makineyle çektim. Sağ elle çekerken sol elle tavana baskı uyguladım çekme yapmasın diye. Hiçbir sorun olmadı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 10:14 Paylaş Pazar 10:14 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Normal bezle çitileye çitileye kimyasallarla giriştim. En son tekrar bi ıslatıp makineyle çektim. Sağ elle çekerken sol elle tavana baskı uyguladım çekme yapmasın diye. Hiçbir sorun olmadı. Yakın zamanda sarkar o zaman. Yenilersin çiçek gibi olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:57 Paylaş Pazar 15:57 Mehmet Ozyurek yazdı: Yakın zamanda sarkar o zaman. Yenilersin çiçek gibi olur. yapışma gibi değil fiat tavanı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 16:29 Paylaş Pazar 16:29 Çağlar Bayur yazdı: yapışma gibi değil fiat tavanı Süngerli ise sarkar.. Alternatif bir şekilde ise bir şey olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç Dün saat 08:33 Paylaş Dün saat 08:33 Valla helal olsun, işte olay tamamen bu, bindigin arabanın eski yeni olması değil, temiz düzenli durmasıdır. 7-8 ay kullancagım geçici bir araba bile olsa böyle bir temizlik yapmak, arabayı çok iyi ferahlatmış. Bunları gördükten sonra insanın satası gelmiyor bu kadar emekten sonra, elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok güzel olmuş, fabrika ayarlarına döndürmüşsünüz aracı ama elinizi katmışken kaportadaki ufak tefek gamzeleri de halletseydiniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yapışma gibi değil fiat tavanı Mehmet Ozyurek yazdı: Süngerli ise sarkar.. Alternatif bir şekilde ise bir şey olmaz. PU süngeri kumaş üzerinde köpürterek üretiliyor olamlı. Genelde Japonlar da böyle oluyor. Yani plaka sonradan kaplanmıyor. O yüzden sarkma olmuyor. Benim Terio'da öyleydi söküp evde foşur foşur yıkamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts