Koray Demir Pazar 08:05 Paylaş Pazar 08:05 Geçtiğimiz günlerde resmi olarak lanse edilen tamamen elektrikli Volvo EX60 için gerçekleştirilen zorlu kaza testinden görüntüler paylaşıldı. Bu test kapsamında, kontrolün kaybedilmesi sonrasında yoldan çıkan EX60'ın ağaç gibi dar yapılı bir sabit objeye yüksek sayılacak hızda çarpması simüle ediliyor. Çok büyük bir darbe almasına rağmen ön camı dahi kırılmayan ve çok sayıda hava yastığıyla yolcularını hayatta tutmayı başaran EX60, güvenlik konusunda yenilikçi bir sistemle geliyor. Türkiye'de de satılacak araç, dünyanın ilk çoklu adaptif emniyet kemeriyle donatılmış durumda. Volvo'nun açıklamasına göre yeni emniyet kemeri sistemi iç ve dış sensörlerden gelen verileri kullanarak korumayı özelleştirebiliyor ve kişinin boy, kilo, vücut şekli ve oturma pozisyonu gibi profillerine göre kendini uyarlayabiliyor. Örneğin, ciddi bir kazada daha iri bir yolcu için baş yaralanması riskini azaltacak daha yüksek bir yük ayarı uygulanırken, daha hafif bir kazada daha küçük yapılı bir yolcu için kaburga kırığı riskini azaltmaya yönelik daha düşük bir ayar devreye giriyor. 9 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Pazar 08:45 Paylaş Pazar 08:45 Seviyorum Volvo'yu, marka değişecek olsam alacağım ilk markalar arasında. 1998 yılında rahmetli babam ile Bursa'da sıfır S40 T4 bakmıştık, nerdeyse gaza gelip dünya borca girip alacaktı 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Pazar 11:19 Paylaş Pazar 11:19 Volvo bu konuda çok ilginç bir firma gerçekten, seviyoruz. Hep şu video geliyor aklıma gülerek izliyorum 2 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Pazar 12:20 Paylaş Pazar 12:20 Hakan Berk yazdı: Volvo bu konuda çok ilginç bir firma gerçekten, seviyoruz. Hep şu video geliyor aklıma gülerek izliyorum Kaportayı alarm da, yürüyen aksamda mı kopmaz 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 12:29 Paylaş Pazar 12:29 Bu arada araç çok güzel olmuş. Doğan Kabak çekmiş videosunu menzili de 810 km imiş. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 14:09 Yazar Paylaş Pazar 14:09 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu arada araç çok güzel olmuş. Doğan Kabak çekmiş videosunu menzili de 810 km imiş. Volvo kalite ve güvenlikten hiçbir zaman ödün vermiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:54 Paylaş Pazar 15:54 distribütörü ne yapar eder bunu da sattırmaz 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Pazar 16:44 Paylaş Pazar 16:44 Normal kullanımda 500-600 rahat gider. Kartlar yeniden dağıtılıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 18:02 Yazar Paylaş Pazar 18:02 Mehmet Göktürk yazdı: Çok pahalı bir araç. Bence de fiyatı rakipleri ile rekabet edemeyecek düzeyde yüksek. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 18:44 Paylaş Pazar 18:44 bazı arkadaşlar oluyor tesla alacağına mersedes eqe al daha iyi diyor. peki emrin olur. diyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Pazar 19:27 Paylaş Pazar 19:27 Çok güçlü hızlı şarj oluyor menzil iyi ama çok pahalı... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:58 Paylaş Pazar 19:58 Mehmet Göktürk yazdı: Çok pahalı bir araç. 3,5 milyondan yukarıda mı Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazar 20:30 Paylaş Pazar 20:30 Videoda fiyat söyledi mi ben duymadım. Ne kadarmış Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Dün saat 07:49 Paylaş Dün saat 07:49 Fiyatı EX40 4 milyon olduğuna göre 5,5 milyondan başlar Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 07:51 Paylaş Dün saat 07:51 Alptuğ Özcan yazdı: Videoda fiyat söyledi mi ben duymadım. Ne kadarmış daha dünya lansmanı yapıldı fiyatlar belli değil Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Dün saat 07:57 Paylaş Dün saat 07:57 Çağlar Bayur yazdı: distribütörü ne yapar eder bunu da sattırmaz Autokoch 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:13 Paylaş Dün saat 08:13 Ferhat Yavuz yazdı: Fiyatı EX40 4 milyon olduğuna göre 5,5 milyondan başlar Avrupa'da 62990 euro imiş. 63000 euro, 3.150.000 TL yapar.Buna ötv, kdv falan eklenirse 2 katına çıkar 6.200.000 TL'den başlar, alıcısına hayırlı olsun. O alıcı da ben olayım. (Param olsa da ben alsam....) 6 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Avrupa'da 62990 euro imiş. 63000 euro, 3.150.000 TL yapar.Buna ötv, kdv falan eklenirse 2 katına çıkar 6.200.000 TL'den başlar, alıcısına hayırlı olsun. O alıcı da ben olayım. (Param olsa da ben alsam....) Aynen para olsa bende alırım çok güzel görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bazı arkadaşlar oluyor tesla alacağına mersedes eqe al daha iyi diyor. peki emrin olur. diyoruz. aynı para ise çok harika hareket olur. kalite müthiş çünkü kıyaslandığında. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce evet tabi öyle Doğan Arşiray yazdı: aynı para ise çok harika hareket olur. kalite müthiş çünkü kıyaslandığında. Yorum bağlantısı
Recommended Posts