Adnan Çakır 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Fatih Keskin yazdı: mk3 benzinli de dizel de zincirli motor ilan da ki araç trend farların çiftini 10 bin e bulunabilir Celal Bayhan yazdı: 10 yıldır sorunsuz 3. sahibiyim bendekide trend hele ankarada olsam yedek parça temini olasılığı hiç düşünmeden alırım En iyimser iki cevap Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Çoğunlukla uzun yolda kullanmayacaksanız, ağırlık şehir içi olacaksa, 1 veya 2 kişi için B sınıfı bir araç her açıdan yeterli olacaktır.Ucuz ve bol parçaya sahip markalardan tercih edin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Bu kasada Benim kadar aksı kimse değişmedi 3 mondeom oldu üçünde de aks değiştirdim. Dizelde bir kaç defa değiştirdim 2 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Sinan Erdoğan yazdı: Focus ve Mondeo arasında bakınıyorum. Az bütçe ile 5-6 sene keyifle bineyim derdimde biraz o. Şuan 300 binlik her araç sanayiye girse 50-60 bin masrafla çıkıyor. Uzun zamandır aracım yok olmuşken keyifli olsun en azından 🙂 Evet işi sağlama alıp 2.0 lara yöneldim. 300 bin bandında temiz araç inşaallah denk getirebiliriz🙂 Başka bir başlıkta yine Mondeo konusunda fikir istemişsiniz.Sanirım gönlünüzden geçen araç Mondeo. Mondeo hiç kullanmadım yorum yapamayacağım ancak burada gerçek kullanıcılardan bilenlerden gelen yorumları okuyunca ben olsam kesinlikle vazgeçer Focus a dönerdim.Tdci Focus 2.5 severek kullandım memnunda kaldım hatta aracım.Ankara Plakaydı.Ankarada Focus konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Hayırlısı Olsun. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ocak Paylaş 28 Ocak 10 yaşındayken bile dertliydi bu arabalar. Hele bu yaşlarda acaip macera olur. Hiç tavsiye etmem. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Birde şu açıdan bakmak lazım 250 ve 300 bin bandında hangi aracı alırsanız alın sorun çıkarma potansiyeli hepsindede gayet yüksek olacaktır 1 Yorum bağlantısı
Murat Küçük 28 Ocak Paylaş 28 Ocak 6 senedir sorunsuz olarak kullanıyorum, düzgün sağı solu ellenmemiş bir araç olursa korkacak bir durumu yok. Ankara da ne usta nede parça problemi yaşamadan biniyoruz. Elektrikliye geçtiğimiz için satma düşüncesi var ama kıyamıyorum çünkü onun tadını başka araçta bulamıyorum malesef. Ama 250 binlik mondeo dan ne çıkar bilmiyorum biraz sürpriz yumurta işi olur gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Benzinlike emme manifoltu klepeleri değişirdik galiba. onlara da bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Ailede 1998, 2008, 2013 (2 ad), 2015 ve 2016 mondeo oldu şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık. 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 28 Ocak Paylaş 28 Ocak 2011 yılından beri 2005 model benzinli mondeo kullanicisiyim. Aracım 335.000'de. satıp üstüne 500.000 koyup egea yada b sınıfı bir araba alıp binmeyi düşünmüyorum. Gelelim alıp almama konusuna. Parçası her yerde bulunmaz. Arkadaşların dediği gibi focus parçası 100 lira ise bu en az 300 350 TL. Tanıdık ustan olmali. Arızaya kafa yormali. En ufak birşeyde şunu al değiselim, bunu al bı deneyelim dememeli. Yoksa masraftan başını alamazsin. Az biraz sende kafa yoracaksin. Malzeme alırken kendin arayacaksin ki hem orj olacak hemde ucuz olacak. Yan sanayi parçayı çok sevmez. Takarsan tekrar değişmek ister. Aracı soğukken sen çalıştır. Al ver çok yapiyormu ?. Arıza lambası yanıyor mu? El freni tutuyor mu? Motor suyu rengi berrak mi ? Çürük vs var mı ? Yok bilgisayari ortalaması ne gosteriyor? Az yakmiyor cunku. Benim şehir içi LPG ort 15 17 litre arası , şehir dışı ise 9 10 litre arası değişiyor. Düşük devirde araç patlatma yada tekleme yapiyormu?( Bunun için ustalar hemen bobin buji takımı ve buji kablosu değiştiriyor çünkü) Farlar kolay. Temizlik yapılır yada depo marka sağ sol far 7250 TL. Ben aracımdan memnunum. Kendimde ugrasiyorum. Yeri geliyor ben yapıyorum, yeri geliyor ustaya yardım ediyorum. Değişecek tüm malzemeyi yağ dahil kendim alıyorum. 10.000 km olmadan motul yağ ile değişimini yapıyorum. Ustalar 10/40 yağ ve mavi antifiriz koyuyor. Millet o paralara yumurta kasa Accent satıyor Şahin satıyor. Araç eli yüzü düzgün ise çalışması duzgun ise alınır. Arabadan anlamam usta halleder herşeyi dersen KESİNLİKLE UZAK DURMANİ tavsiye ederim Mehmet Ozyurek yazdı: Benzinlike emme manifoltu klepeleri değişirdik galiba. onlara da bakmak lazım. Kaç ustaya gittim. Klepeler ses yapiyior çalışmıyor bunları degistirelim dedim. Onlar değişmez. Degissede bişey yaramaz dediler. Bende 2 gün aracı yatırıp kendim değiştirmiştim. Bundan sonra aracimin çalışması bile daha stabil olmuştu. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Yusuf Davaz yazdı: Kaç ustaya gittim. Klepeler ses yapiyior çalışmıyor bunları degistirelim dedim. Onlar değişmez. Degissede bişey yaramaz dediler. Bende 2 gün aracı yatırıp kendim değiştirmiştim. Bundan sonra aracimin çalışması bile daha stabil olmuştu. Tabi canım.. hepimiz değiştirdik. Hepsi de bozuktu. Yorum bağlantısı
Murat Küçük 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi canım.. hepimiz değiştirdik. Hepsi de bozuktu. Ben komple manifold u değiştirdim o yüzden eskisi de duruyor vakit olsa uğraşıp toplayacağım geri ama yok malesef. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts