Sinan Erdoğan Dün saat 11:58 Paylaş Dün saat 11:58 İyi günler. 2003 model 2.0 trend paket 325 bin km ve 3. Sahibinden bir araç. Almayı düşünüyorum ve Ankara da yaşıyorum olası sorunlar ve kronik problem yaşar mıyım. Aylık ortalama 1000 km geçmez kullanmam Fiyat olarak 280bin₺ Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 13:46 Paylaş Dün saat 13:46 tdci yazmadığınıza göre araç benzinli Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 13:53 Paylaş Dün saat 13:53 marka model bağımsız o fiyata d sınıfı bi arabanın hali az çok gözümde canlandı 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 14:18 Paylaş Dün saat 14:18 Eğer ortalama 100-150000 lira harcayacak bütçe varsa alın. Birçok yeri elden geçmeli ve özellikle elektrik tesisatı zaten hassas bir model, bir de yaşı km derken daha da riskli. Yorum bağlantısı
Sinan Erdoğan 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Araç benzin/lpg Bütçe 250₺ Konforlu araç öneriniz var mı peki. 100-150 masraf diyorsunuz ya ( Neye istinaden) Ben gerçek yorum gelir diye beklemiştim 🤦♂️ hayırlısı Yazanlar için teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sinan Erdoğan yazdı: Araç benzin/lpg Bütçe 250₺ Konforlu araç öneriniz var mı peki. 100-150 masraf diyorsunuz ya ( Neye istinaden) Ben gerçek yorum gelir diye beklemiştim 🤦♂️ hayırlısı Yazanlar için teşekkürler yorumların gerçekliğini sanayiden sanayiye koşturunca anlarsınız 4 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 saat önce Paylaş 19 saat önce 24 yaşında bir arabanın masrafı olur doğal olarak. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Sinan Erdoğan yazdı: Araç benzin/lpg Bütçe 250₺ Konforlu araç öneriniz var mı peki. 100-150 masraf diyorsunuz ya ( Neye istinaden) Ben gerçek yorum gelir diye beklemiştim 🤦♂️ hayırlısı Yazanlar için teşekkürler En iyi ihtimalle alınca yapacağınız masrafları sayayım mı? Araçta hiç kusur yok standart bakım olarak yazıyorum sadece. Baskı, balata, bilya değişimi minimum 10-15000 lira. Bir de volant girerse 5-10000 lira da ona yazın. Bujiler değişecek, bobinler kontrol edilecek vs 2000 TL Triger, devirdaim, v kayışı, gergisi vs vs 15000 TL civarı Standart bir yağ bakımı 5000-7500 TL Ne kadar süredir Lpg var, buna göre belki subap değişimi vs gerekecek. Burada maliyet çıkarmak zor ama başka hiçbir kusur çıkmasa yine 20000 lira tutar. Daha lpg sistemi 10 yılı ne zaman doluyor vs hiç girmiyorum. Bu araca lpg siz kolay kolay kimse binmez, uzun süre binilmiştir muhtemelen. Genelde de bakımlarını, değişimlerini yeni yaptırdık derler. Lastiğiydi, aküsüydü, balata, diskiydi vs bunlar hiç listede yok. Kimse bu masrafları yaptığı aracı o paraya vermez. Şöyle düşünün 2000 model lpg li fiestalar 200000 liranın üzerinde Hem segment üst olacak, hem motor hacimli olacak hem de ucuz olacak... Sizce? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Düzgün yürüyenleri sanıyorum ki 400-500 bandında mk3'lerin. Bahsi geçen araç bu olmalı. İlan tarihi yeni fotolar yazdan kalma. Ön panjur dağınık. İç trim epey aşınmış. Farlar bitik ilk görünenler. Ancak araç çok bızıklanmış değil gibi. Motor çalışır haldeki fotoda devir doğru yerde konumlu. Kule kapakları hala yerinde duruyor. https://shbd.io/s/zyOfpuxT 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlan buysa yaşına göre fena durmuyor. Farların orijinal olması ihtimali çok yüksek. Servet abinin dediği gibi fazla bızıklanmamış. 23 yıllık 2.0 benzin/lpg motorun durumu nasıldır bilemeyiz. İyi baktırmak lazım. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Triger,baskı balata ve kompresyon testi ile sübapların durumu sorulacak. 1000 kmde 1 litre yağ yakmıyorsa yukardakilerden içinde teyit alındıktan sonra bir süre binilir. Para oldukça sağı solu toplanabilir. 20+ yaşını geçkin bi araba olduğu için her zaman potansiyel masrafları olacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Sinan Erdoğan yazdı: Araç benzin/lpg Bütçe 250₺ Konforlu araç öneriniz var mı peki. 100-150 masraf diyorsunuz ya ( Neye istinaden) Ben gerçek yorum gelir diye beklemiştim 🤦♂️ hayırlısı Yazanlar için teşekkürler hiç görmediğimiz bir araba için siz genel soru sorunca arkadaşlarda "görmedikleri" bir araba için tahmini konuşabilirler ancak. mesela siz diyorsanız araba 2003 model 325 binde ama bugüne kadar yapılan tüm bakımlar evraklı faturalı kayıt altında sahibi gösteriyor. şuanda test sürüşü yaptım bir sorun görünmüyor soğutma suyu nizami antrizli tertemiz durumda o zaman ona göre yorumlar gelirdi 7 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Erdoğan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Evet bu ilandaki araç ama farklı sitede görmüştüm. Bu aracın chia paketleri 300-400 arası Bu araç bütçeme uygun olduğu için bilgi almak istemiştim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Erdoğan yazdı: Araç benzin/lpg Bütçe 250₺ Konforlu araç öneriniz var mı peki. 100-150 masraf diyorsunuz ya ( Neye istinaden) Ben gerçek yorum gelir diye beklemiştim 🤦♂️ hayırlısı Yazanlar için teşekkürler B sınıfı Fiesta'nın parçası 10 liraysa D sınıfı mondeo'nun benzer parçası 100 lira olur ona istinaden diyorlar. Düşük bütçe ile konforlu araç olmaz. Sadece araba için değil hayat için de gerçek yorumu budur. Yazan kişiler de kendi çapında veya bilgisi dahilinde yazar. Beğersiniz, beğenmezsiniz ancak yazdığınız karşınızdaki insanlar akrabanız, eşini, dostunuz veya manitanız olmadığı için sitem etme hakkınız da yoktur. Hayırlısı artık. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce iyi yanı şu, yan sanayi parça hala bulunabilir durumda. Mesela farın tanesi 12 bin lira. değiştirilebilir. Araç temiz görünüyor. ilk aşamada bi 50 bin harcanır, Farlar değişir, ki bu farla gece önünü görmek imkansıza yakın. 25000 Arka çamurlukta hasar görünüyor, tampon çamurluk boya 20000 Disk balata el freni mutlaka elden geçmeli. Rot ayarı yapılmalı. Triger değiştiğine dair belge yoksa kontrol edilmeli. V kayışı değişmeli. Koltuk yükseklik ayarı çalışmıyor olabilir. Far yükseklik ayarı çalışmıyor olabilir. Motor ve şanzıman kullaklarına bakılmalı. Tavan sarkık mı, Motor soğukken ilk marşı siz mi yaptınız. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Erdoğan yazdı: Araç benzin/lpg Bütçe 250₺ Konforlu araç öneriniz var mı peki. 100-150 masraf diyorsunuz ya ( Neye istinaden) Ben gerçek yorum gelir diye beklemiştim 🤦♂️ hayırlısı Yazanlar için teşekkürler sayın hocam bu forumdan dandik yorum çıkmaz. 150 dendiyse o en az 140 bin tl dir. eski D ve E segmenti arabaların masrafı da büyük olur. illa uğraşacaksak mercedes filan bakın çünkü her türlü parçası her koşulda bulunur ve ustaları da uğraşmaktan erinmezler. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Farklı kişiler aynı şeye değiniyor,dikkate alın bence. Hayata küsmektense,baştan gelen yorumları önemseyin. 250 300 bandında bütçeme d sınıfına yanaşmam ben 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bir ek bilgi vereyim. türkiyenin hiçbir yerinde bu kadar mondeo kullanmış insanı bir arada bulamazsınız. bence yazılanları dikkate alın 5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: iyi yanı şu, yan sanayi parça hala bulunabilir durumda. Mesela farın tanesi 12 bin lira. değiştirilebilir. Araç temiz görünüyor. ilk aşamada bi 50 bin harcanır, Farlar değişir, ki bu farla gece önünü görmek imkansıza yakın. 25000 Arka çamurlukta hasar görünüyor, tampon çamurluk boya 20000 Disk balata el freni mutlaka elden geçmeli. Rot ayarı yapılmalı. Triger değiştiğine dair belge yoksa kontrol edilmeli. V kayışı değişmeli. Koltuk yükseklik ayarı çalışmıyor olabilir. Far yükseklik ayarı çalışmıyor olabilir. Motor ve şanzıman kullaklarına bakılmalı. Tavan sarkık mı, Motor soğukken ilk marşı siz mi yaptınız. mk3 benzinli de dizel de zincirli motor ilan da ki araç trend farların çiftini 10 bin e bulunabilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ilan sıralamasındaki en düşük rakamlı aracı alınca sıfır harcama ile risksiz sürüş olmaz. bunu bilerek alınır ise iyi seçenek. toplanmışı yerine ben alıp kendim toplamak isterdim. 1 Yorum bağlantısı
Celal Bayhan 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce (düzenlendi) 10 yıldır sorunsuz 3. sahibiyim bendekide trend hele ankarada olsam yedek parça temini olasılığı hiç düşünmeden alırım 56 dakika önce tarihinde Celal Bayhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts