Mert Uslu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Selamlar, Biraz düşük kalıyor biliyorum ama baba arabasından kurtulup ilk kendi arabamı almak istiyorum. Bu civarlara, sorun çıkartmayacak, model yılı en azından 2003'den yüksek, km'si düşük, değeri çok kaybetmeyecek, tipi çok eski durmayacak mümkünse sedan kliması falan olan ne araç önerebilirsiniz acaba? Pejo modelleri bu dediğimi karşılıyor aslında ama pejodan korkuyorum biraz kötülediler bana bir de çok fazla satılık pejo var satılıkta o da hoşuma gitmiyor. Normalde hyundai getz, ford fiesta bakıyordum ama yönümü sedana çevirdim. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce reno lardan bir şey uyar bu kriterlere Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Güvenli bir liman önerim fiat albea 2006-2012 yılları arasında 1.3 multijet taksi çıkması olmayan araç işinizi görebilir 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mert Uslu yazdı: Selamlar, Biraz düşük kalıyor biliyorum ama baba arabasından kurtulup ilk kendi arabamı almak istiyorum. Bu civarlara, sorun çıkartmayacak, model yılı en azından 2003'den yüksek, km'si düşük, değeri çok kaybetmeyecek, tipi çok eski durmayacak mümkünse sedan kliması falan olan ne araç önerebilirsiniz acaba? Pejo modelleri bu dediğimi karşılıyor aslında ama pejodan korkuyorum biraz kötülediler bana bir de çok fazla satılık pejo var satılıkta o da hoşuma gitmiyor. Normalde hyundai getz, ford fiesta bakıyordum ama yönümü sedana çevirdim. Teşekkür ederim Sole Albea 1.3 mjet taksi çıkması olmayan dynamic paket işinizi görür. Sorunsuz bir araç istiyorsanız Yorum bağlantısı
Mert Uslu 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: reno lardan bir şey uyar bu kriterlere Baba aracım reno broadway ve her ne kadar yaşına göre çalışan sağlam bir araç olsa da tipi köşeli tasarımı hiç hoşuma gitmiyor hocam 0 modern duruyor. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Güvenli bir liman önerim fiat albea 2006-2012 yılları arasında 1.3 multijet taksi çıkması olmayan araç işinizi görebilir Serkan Derya yazdı: Sole Albea 1.3 mjet taksi çıkması olmayan dynamic paket işinizi görür. Sorunsuz bir araç istiyorsanız Bu albeanın çok ilanını görüyorum ama görmezden geliyordum Fiat çok tutulmuyor diye iyimidir sizce pişman olur muyum satarken falan zorlanır mıyım? Yorum bağlantısı
Serkan Derya 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mert Uslu yazdı: Baba aracım reno broadway ve her ne kadar yaşına göre çalışan sağlam bir araç olsa da tipi köşeli tasarımı hiç hoşuma gitmiyor hocam 0 modern duruyor. Bu albeanın çok ilanını görüyorum ama görmezden geliyordum Fiat çok tutulmuyor diye iyimidir sizce pişman olur muyum satarken falan zorlanır mıyım? Ben 6 sene evvel 181 k kmde aldım. 245 k kmde sattım. İlana girdikten 6 saat sonra Sadece debriyaj ve amortisör değiştirdim. Onlarda ömürlü parçalar kullanıma bağlı olarak. 200 bin altı km de bulunursa taksi çıkması olmayan, gani gani işinizi görür. Satarken de o fiyat bandında daha sorunsuz bir araç yok bence. Yorum bağlantısı
Mert Uslu 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Serkan Derya yazdı: Ben 6 sene evvel 181 k kmde aldım. 245 k kmde sattım. İlana girdikten 6 saat sonra Sadece debriyaj ve amortisör değiştirdim. Onlarda ömürlü parçalar kullanıma bağlı olarak. 200 bin altı km de bulunursa taksi çıkması olmayan, gani gani işinizi görür. Satarken de o fiyat bandında daha sorunsuz bir araç yok bence. Özellik olarak nasıldır ne biliyim klima camlar carplay takılır mı vs. 26 yaşındayım sadece bin gez arabası gibimidir yoksa biraz keyif verir mi acaba? Yorum bağlantısı
Serkan Derya 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mert Uslu yazdı: Özellik olarak nasıldır ne biliyim klima camlar carplay takılır mı vs. 26 yaşındayım sadece bin gez arabası gibimidir yoksa biraz keyif verir mi acaba? Klima var. Ön camlar otomatik. Sonradan double ekran takılıyor ama car play var mı bilmiyorum. Amaç arabasıdır albea. Modifiye yapıp Şahin - Doğan kafasını daha modern yaşayanlar da var Genç arabası ve konfor odaklı iseniz bu araç size gelmez. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Getz sizin yazınızdaki en mantıklı arabaydı. Eğer sedan şartsa focus 1, bora falan olur. Yorum bağlantısı
Mert Uslu 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Serkan Derya yazdı: Klima var. Ön camlar otomatik. Sonradan double ekran takılıyor ama car play var mı bilmiyorum. Amaç arabasıdır albea. Modifiye yapıp Şahin - Doğan kafasını daha modern yaşayanlar da var Genç arabası ve konfor odaklı iseniz bu araç size gelmez. Golf 4 falan nasıldır? Görkem Karakaş yazdı: Getz sizin yazınızdaki en mantıklı arabaydı. Eğer sedan şartsa focus 1, bora falan olur. Hocam getzde gönlüm vardı da çevre sedan istiyor gönülleri kırılmasın, golf 4 nasıldır tam sedan değil ama Yorum bağlantısı
Serkan Derya 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Golf her zaman Golf' tur. Sedan dediğiniz için albea dedim. Golf sorunsuz ve ezilmemiş olanını bulabilirseniz gayet iyidir. Yakıt konusu sorun değilse 1.6 atmosferik olanı alınır LPG ile binilir. Yorum bağlantısı
Mert Uslu 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Serkan Derya yazdı: Golf her zaman Golf' tur. Sedan dediğiniz için albea dedim. Golf sorunsuz ve ezilmemiş olanını bulabilirseniz gayet iyidir. Yakıt konusu sorun değilse 1.6 atmosferik olanı alınır LPG ile binilir. Sedan olmak zorunda olmasa sıralamanız nasıl olurdu Yorum bağlantısı
Serkan Derya 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mert Uslu yazdı: Sedan olmak zorunda olmasa sıralamanız nasıl olurdu Yorumlarda Görkem bey'in dediği gibi Bora'da bir alternatif olabilir. Sedan deyip Golf bakarsanız olmaz. Yüksek km li Linea bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Getz uygun olurdu evet, abisi Accent de olabilir sedan isteniyorsa. Behzat gibi gezersin ek olarak Symbol, Albea, belki Fabia en mantıklı seçenekler olacaktır bu durumda. Taksi çıkması olmasın yeterli, hepsi takside kullanıldı daha önce Yorum bağlantısı
Deniz Kom 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ankara'da ihtiyaç halinde fiat'ın çok fazla ustası var. Hyundai için de aynı şey geçerli. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hangi markayı seviyorsanız o markanın arabasını alın. Yorum bağlantısı
Mert Uslu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Nihat Palolu yazdı: Hangi markayı seviyorsanız o markanın arabasını alın. Hiç öyle bir şeyim yok açıkcası Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Başım ağrımasın derseniz düzgün bir albea kesinlikle işinizi görecektir. bir tık kaliteli derseniz astra g kasa'da üzmez. az daha modelli olsun diye düşünerek ezilmiş arabalar risk olabilir. 2000-2003 arası accent milenyum kasaları da önerebilirim ama dolu paketlileri olmalı çünkü çoğunda abs airbag yok . alternatif olarak focus 1 kasalar olabilir lakin onların da dönemi yavaştan bitiyor kurcalanmamışına güzel rakamlar isterler. bunların haricinde biraz araştırmayla linea denk getirilebilir. yakın zamanda yakın rakamlara araba bakayım dedim de bunların haricinde içime pek sinen araba olmadı 1 saat önce tarihinde Eray Aksoylu tarafından düzenlendi düzeltme Yorum bağlantısı
Recommended Posts