İçeriğe Yönlendir

350-400 Bin Civarına Araba Önerisi

Mert Uslu

Recommended Posts

Mert Uslu

Aşırı kararsız kaldım evet beğenmediğimi düşünüyor olabilirsiniz ama gerçekten ilk aracım olacak ve titiz yaklaşıyorum.

Örnek olarak atılan araçlardan bir tanesini aradım bugün, adam sadece bagaj değişmiş dese de konuştukça tampondan kazalı, ön çamurluk değişen, 10k tramer vs. oldugunu öğrendim exper de yok.

Yani demek istediğim tamam ona buna takılmayalım ama 350 ye araba alıp 500'e mâl edicem bu gidişle.

Model konusunda da çok tereddütte kaldım o kadar çok model birikti ki şuan kafamda birisi ilan atsa direk onu alıcak durumdayım şuan kafa karışıklığından

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Uslu yazdı:

ama 350 ye araba alıp 500'e mâl edicem bu gidişle.

reelde yaşanan da böyle oluyor zaten 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Focus 1 2.0 Ghia 

Anadolu yakasında,tavsiye edebilecek forddan anlayan usta önerebilirmisin

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Fikri Keleş yazdı:

İzmit'te arkadaş var yarin gidicem yanina :) Anadolu yakası bilmirem

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mustafa Tüfekçi yazdı:

İzmit'te arkadaş var yarin gidicem yanina :) Anadolu yakası bilmirem

Uzak yaa

Benim focusu 1 aylığına satayım sana sonra geri alayım ben :biggrin:

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Fikri Keleş yazdı:

Barış Çer var Dudullu OSB de. Ataşehir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fikri Keleş yazdı:

Uzak yaa

Benim focusu 1 aylığına satayım sana sonra geri alayım ben :biggrin:

Araba izmite gitmiyor mu?

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu
Mert Uslu yazdı:

Aşırı kararsız kaldım evet beğenmediğimi düşünüyor olabilirsiniz ama gerçekten ilk aracım olacak ve titiz yaklaşıyorum.

Örnek olarak atılan araçlardan bir tanesini aradım bugün, adam sadece bagaj değişmiş dese de konuştukça tampondan kazalı, ön çamurluk değişen, 10k tramer vs. oldugunu öğrendim exper de yok.

Yani demek istediğim tamam ona buna takılmayalım ama 350 ye araba alıp 500'e mâl edicem bu gidişle.

Model konusunda da çok tereddütte kaldım o kadar çok model birikti ki şuan kafamda birisi ilan atsa direk onu alıcak durumdayım şuan kafa karışıklığından

arkadaşım zaten olması gerekeni de bu.. aramazsan konuşmazsan gidip görmezsen nasıl araba alacaksın ki? önden ararsın konuşursun içine sinerse görmeye gidersin orda da okey olursa bi çıtır pazarlığını yapıp ustaya/ekspere götürürsün orda da tamamsa alırsın satışını devam edersin.

herkes ilk gördüğünü direk almıyor ki. vakti zamanında 2-3 gün boyunca görüşüp anlaşıp sakarya'dan kalkıp izmir'e giderken yolda arıyor kardeşim gelme ben satmaktan vazgeçtim dedikleri bile oldu parayı ayarlamışım iznimi ayarlamışım otobüse binmişim adam arıyor gelme satmıyorum diyor.. bunun gibi nice hikayeler var.  boş yere kafanı karıştırma aç filtrelemeni yap yakın yerdeki ilanları incele gözüne güzel görünen açıklaması içine sinen ilanları ara telefonda da aklına yatarsa git gör arabayı. bu kadar basit iş. modele takılı kalma, max fiyat ve kilometreni gir, vitesi seç, ilini seç, alttan da ağır hasar kayıtlı sekmesini hayır olanı seç, ilanları yeniden eskiye göre sırala o şekilde takip et. şu model bu model diye bakma yeni gelen ilanları incele belki burda aklımıza gelmeyen araçlar olacaktır. hiç kimse durduk yere başına iş açmak masraf açmak istemez ama bu kadar da dert edilecek bir durum yok. alamıyorsan da vardır bir sebebi bide bu açıdan bak.:good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mehmet Göktürk yazdı:

Araba izmite gitmiyor mu?

Gider de,zaman sıkıntım var 

İnan Çınar yazdı:

Barış Çer var Dudullu OSB de. Ataşehir. 

Buna bi bakayim ben,sağolun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı