İçeriğe Yönlendir

14" Jant İçin Lastik Önerisi

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Araç focus 2.0 fabrikasyon ebat 185 65 14 

Islak  ve Kuru zemin performansı öncelikli  deneyimleriniz ve önerileriniz neler olurdu.  Kullanıcı deneyimleri paylaşan olursa sevinirim 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

o ebatta iyi bir şeyler ithal eden marka kaldı mı? 225/45/17 tak daha uygun olur 

Yüksek hız performansinda sanki biraz torpuluyor onu ve yakıt ekonomisini test edicez 17 jant dekor işi yine durur kenarda.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Yüksek hız performansinda sanki biraz torpuluyor onu ve yakıt ekonomisini test edicez 17 jant dekor işi yine durur kenarda.

al bi guud yiir o zaman 195/55/15 tir esas ı o kasanın. hamburgta, ben 205/55/15 denemiştim çok iyi olmuştu 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ghia jantı bulmadık uyguna 14 için öneri bekliyoruz kullanıcılardan

Yorum bağlantısı
Hakan Berk

Bu son 4 ayı lastik testleri okumakla geçirdim obsesiflik derecesinde. Bütçenizi bilmiyorum tabi ama, Turanza, Effigrip 2, Cinturato P1 Verde, bir de Falken SN110 istediklerinize uygun olmalı. Tabi bu kullanım değil test sonuçlarına göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Falken fiyat performans olarak bı ilgimi çekti. Daha önce başka ebatta kısa bi deneyim olmuştu. Ama uzun zaman kullanıcı şikayetleri vardı. Goodyear effigrip de yine başka ebatta  kullanıp beğendigim bı seri idi ona da bı bakayım. O ebatta genelde eagle serisi çıkıyor o pek iyi değildi sanki 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

al bi guud yiir o zaman 195/55/15 tir esas ı o kasanın. hamburgta, ben 205/55/15 denemiştim çok iyi olmuştu 

O kasanın orjinalini 195/60 r15 diye hatırlıyorum. 

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
(düzenlendi)

1999 yılında İlk gelen Focus Ghia'lar, bir süre 195 55 15 ebatlı lastiklerle geldi. Sonrasında da 195 60 15 olarak geldi. 

Ambiente ve Comfort'lar ise 185 65 14 ebatlı lastiklerle geldi.

tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Evren Barış Özbek yazdı:

1999 yılında İlk gelen Focus Ghia'lar, bir süre 195 55 15 ebatlı lastiklerle geldi. Sonrasında da 195 60 15 olarak geldi. 

Ambiente ve Comfort'lar ise 185 65 14 ebatlı lastiklerle geldi.

Güzel araçlardı onlar. Hiç Focus'um olmadı ama bir çok arkadaş edindim, ilk forum sayesinde...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Uzunoğlu yazdı:

O kasanın orjinalini 195/60 r15 diye hatırlıyorum. 

bizde öyle, hamburgta 55 yanak idi 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

heççç

Yavaş geçersen yumuşak olan, hızlı gelirsen taş etkisi gösteren madde yoğunlukta kasis üretmişler bir de utanmadan. Kask takmayınca yeşile dönmeyen, şehirlerarası yolda ışığa duyarlı akşam araç yaklaşınca yeşile dönen trafik ışığı sistemleri var.   

IMG_2634.jpeg

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

Kask takmayınca yeşile dönmeyen

yüzünden ışık kırmızıda kalırsa arkdaki arabadan inip azını yüzünü kırar buralarda

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)

O ölçülerde eraya nexen n blue almıştım

Çok beğenmiştim.

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...