Ebrar Tüfek Çarşamba 19:25 Paylaş Çarşamba 19:25 (düzenlendi) Motorun konusunu açmıştım fakat daha çok insanın görmesi açısından tekrardan ayrı bir konu açmak istedim, bu mesaj küfür etmemek için ciddi gayret gösterilerek yazılmıştır… Biraz uzun olacak ama motor almaya niyeti olanlar lütfen okusun. 2025 Temmuz ayında sıfır km Küba Space 50 Pro marka motor aldım, 50 cc scooter çin malı, motorlarla alakalı en ufak bir araştırma yapmadan bi gün dükkanı kapatıp ilk gördüğüm bayii ye girdim parayı ödedim çıktım. Araba ehliyeti ile sürülüyor trafik yakıt vs derdi yok diye gaza geldim, biraz da uygun olsun japonda 50 cc pek model göremedim ayrıca ehliyet ile uğraşmamak için de mecburen bu kararı verdim. İlk aldığımda mis gibi sabah akşam geziyorum işe git gel haftada 180 200 lira benzin yakıyor sigorta vs yok oh ne ala, çok hoşuma gidiyordu. Şimdi gelelim hayatın gerçeklerine, 6 ayda Km 1.152 oldu bu zamana kadar ki yaşadıklarım. Motoru alana kadar satış görevlisi arkadaşla 40 yıllık dost gibi muhabbet sohbet, garantisi var 2 yıl okey, rodaj bakımı 400 km de yapılıyor bakımı servis dışında yaparsan garantiden çıkıyor, km 400 olunca arkadaşı aradım bakım geldi vs ben size haber vericem diyor haber yok, (servis işiyle de ilgileniyorlar), tekrar mesaj atıyorum servis nerede cevap yok, çanta takma aparatı için gittim, bizde aparat yok, ne yapacağım ? demircide ayak yaptıracaksın, ona da okey. Servisle alakalı haber gelmeyince sinirlendim aldım motulun yağını kendim yağını değiştireyim dedim karter tapasını bi açtım yağ süzgeci yok, içine bi yay takmışlar sadece.. Bayiiden çıktım motor zırıl zırıl titriyor, hocam dedim bu normal mi ? Bunlar böyle abi kronik diyor, motor diye iki tekerli vibratör aldık. 1 ay geçmeden titreşimden dolayı yan ayaklığın üzerinde takılı olan bi parçanın sabitleme vidasının yarıya kadar gevşediğini şans eseri gördüm, büyük ihtimal yan ayağı açınca motoru stop ettiren parça. Tabanda akünün olduğu kapağı söktüm akünün etrafı bomboş sabit değil zır zır titriyor, süngerli bant ile etrafını komple doldurdum ayak altındaki titreşim kesildi.. Gidonda göstergenin olduğu yerde de titreme vardı, bi baktım ki gidonun ön ve arka parçalarını birbirine sabitleyen 4 tane vida yeri var 2 tanesinde vida var, 2 tanesinde vida yok, bitanesini çıkardım hırdavatçıdan 2 tane daha alıp vidaları tamamladım fabrikadan gidonun vidalarını eksik takmışlar, Neyse taktım gidon hala zır zır titriyor, Komple altını üstünü söktüm gösterge kablolarının plastik fiş girişlerini süngerli bantla kapladım plastik kaporta aksamının etrafını süngerli bant döndüm, gösterge hız telinin takılı olduğu yer gevşekti onu sıktım geri topladım titreşim geçmedi, Şans eseri hareket halinde elimle bastırarak titreşimin geldiği yeri buldum gidonda sinyal lambalarının bağlandığı yerden geliyor parmağımı sinyalin arasına sokunca titreşim sesi kesiliyor, bidaha gidonu baştan söktüm dağıttım sinyallerin etrafına bant çektim vidalarını iyice sıktım gevşek takılmıştı, şuanda motordaki tüm titreşim kesildi. Aldığımdan beri sabah ilk marşta gazsız çalışmıyor üstüne de 10 saniye kadar ufak ufak gaz vermek gerekiyordu jikle çok geç devreye giriyor. Bilmeyen adam binince çalıştıramıyor kendi kendine devir yükselene kadar gaz vermen gerekiyor. Gaz kelebeğinden ayar yaptım ilk marşta biraz daha az gazla çalışıyor artık. Ancak hala daha rölanti düzensiz, ışıkta beklerken kendi kendine deviri yükseltiyor gaz verip bırakınca devir düşüyor 3 4 saniye sonra tekrar kendi kendine devri yükseliyor… Aldığımda arka fren sadece hafifçe yavaşlatıyordu tamburun civatası çok gevşekti anahtar ile sıktım biraz daha iyi tutuyor ama hala sertçe basınca arka freni kilitlemiyor. (CBS yok bu arada) Dün dükkanı kapatıp yine oturağı söktüm motoru yukardan bi bakayım dedim ne var ne yok, bide baktım ki ateşleme kablolarını tutan kenara sabitleyen bi demir parça var motora üstten bağlı, o demir ortadan ikiye bölünmüş yarısı motor bloğunun üstünde duruyor, bi süredir şıkırtı geliyordu ses burdan geliyormuş demiri aldım ses kesildi, Gaz kelebeğinde yukardan aşşağı inen vakum borusu var, o boru bağlandığı yerden çatlamış sallanıyordu, boruyu çıkardım aynı boyda boru uydurdum değiştirdim. Peşine de en son bi yıkayayım temiz dursun dedim motoru oturağı kapalı vaziyette sade su tuttum motora, köpük bile sürmedim, heralde gidonda biyerden su aldı motor çalışır vaziyetteyken sinyal rölesi kendi kendine çıt çıt açılıp kapanıyor ses kesilmedi en son kapattım eve çıktım. Kaportada çamurluklarda bütün takılı vidaları tornavida ile kontrol edip sıktım çoğu titreşimden gevşemiş hepsini sabitledim. Dış koruma demirleri paslandı oksitlendi önde arkada komple pas yaptı, bi ara demirleri söküp zımpara pas sökücü üstüne tekrardan boya atacağım. Bayiiden Kenda marka lastik ile çıktı, kuru yolda kayıyor virajda az biraz yatsan kafadan kayıyor imkanı yok 40 ile dönüyorum sıradan bi virajı. Felaket kötü binici iseniz kendayı görünce sökün değiştirin, ben daha binmiyorum diye ellemedim. Geçen kar yağdığında garajdan çıkardım bi zevkine aksiyon yapayım dedim, 10 15 kere marş verdim karda soğukta stop ediyor dakikalarca gaz verip motoru ısıtmak gerekiyor ısınmadan gazı bıraktığın anda stop ediyor, 10 dakikaya yakın gaz vererek bekledim 0 ın altındaki havada binmek imkansız. 1.000 km olmadan az rampa çıkınca biraz zorlayınca varyatörden demir sürtünme sesi gelmeye başladı, soğuyunca ses yok kaskın çenesi açıkken sesi duyuyorum sadece, ellemedim söküp bakmadım, yarın bi gün yolda şanzıman dağıtırsa kenara çeker yakarım umrumda olmaz ben rezil olacağıma malım rezil olsun. Daha 6 aylık, 1.100 küsür km de sıfır motor, bi heves aldım ama aldığımdan beri illallah ettim artık. İlana koydum geçen ay bir kişi bile arayıp sormadı bende bidaha ilandan kaldırdım, Hepten motordan soğudum binmiyorum otoparka koydum kilitledim duruyor öyle, lüzum olmadıkça kullanmayı düşünmüyorum, kediler üstünde yatıyor hayvanlara yuva oldu Yaza doğru ehliyete yazılıp adam gibi japon motor alacağım, 2022 2023 forza veya pcx. Çinli motor almayı düşünenler için başımdan geçenleri yazmak istedim bedava olsa almam kapıya koymam, arabaya bişey olursa kapıda bi eşek olsun niyetine saklıyorum şuanda. Çarşamba 20:38 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 4 4 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 20:20 Paylaş Çarşamba 20:20 Bunlar olumsuz yazı yazanları mahkemeye veriyormuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 20:26 Paylaş Çarşamba 20:26 (düzenlendi) Geçmiş olsun, bunlara her hafta bakım lazım, bütün vidalar Loctite falan.... Japon al kafa rahat olsun en azından.... gezerim şehir dışı yaparım diyorsan Forza, şehir içi ağılıklı ise pcx derim, Forza biraz daha yol isteyen daha ağır ama rahat motor, mini GoldWing diyorlar baksana Çarşamba 20:27 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Çarşamba 20:50 Yazar Paylaş Çarşamba 20:50 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar olumsuz yazı yazanları mahkemeye veriyormuş Abi versin ne alabilir ki ? İşi gücü bırakır uğraşırım kendileri bilir işin sonu ibreti alemlik olur Ali Cihangiroğlu yazdı: Geçmiş olsun, bunlara her hafta bakım lazım, bütün vidalar Loctite falan.... Japon al kafa rahat olsun en azından.... gezerim şehir dışı yaparım diyorsan Forza, şehir içi ağılıklı ise pcx derim, Forza biraz daha yol isteyen daha ağır ama rahat motor, mini GoldWing diyorlar baksana Kafamdaki kombinasyon, maddi gücüm el verirse yapacağım, gezmek için mat lacivert forza 250, yanında da şehir içi işe gidip gelme eşek niyetine binme için 40 50 liraya activa s, ufak tefek heryere girer, kuryeden çıkma 50 bini geçmemiş 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal Çarşamba 21:19 Paylaş Çarşamba 21:19 Çevremde sayısız kişi bu 50 lik motorlardan aldı. Bende alacaktım ama bindikten sonra almadım. Çok bağırıyordu. Alanların motorlarını 1-2 ay sonra gördüğümde iyi ki almamışım dedim. Sesi değişmiş , her yerinden ses geliyordu. Seninkinden farklı markalar ama sanırım yine çin malı motorlar. Japonların yaptıklarını görünce içimden " Ehliyetini ve eğitimini al, alacaksan bunlardan al." dedim. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 02:35 Paylaş Perşembe 02:35 Bu ne arkadaş motorun derdi kendinden büyükmüş. 3 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Perşembe 04:47 Paylaş Perşembe 04:47 Eski sahip olduğum kapuçino nun şasesi kaynak yerinden koptu. Çoğu foruma yazmıştım hatta Çin malı almayın aldırmayın diye. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 04:48 Paylaş Perşembe 04:48 Geçmiş olsun. Çin malı almayın, aldırmayın. Neredeyse hepsi böyle maalesef. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 05:14 Paylaş Perşembe 05:14 ben arabalarının da çok farklı olduğunu düşünmüyorum geçen bi bayi ye girdik baktık koşarak uzaklaştık 4 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Perşembe 05:14 Paylaş Perşembe 05:14 Ben de vaktiyle Mondial almıştım çin malı, aynı problemleri yaşamış ve zar zor da olsa elimden çıkarmıştım. Çin malı hangi ürün olursa olsun benim gözümde ÇÖP. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 05:36 Paylaş Perşembe 05:36 Öncelikle geçmiş olsun Ebrar. Araştırırken Çin malı konusunda ben de çok ikaz gördüm uzak durdum. Şimdi okuyunca anladım ki gayet haklı sebepler var. Şükür ben Hint malı motordan hiç sıkıntı yaşamadım. Şu vidaların gevşemesi motorların genelinde olan bir şey. Lock-tite tarzı ürünlerle vida sıkmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Perşembe 05:44 Paylaş Perşembe 05:44 Konunun yetkilisi geldi Marka vermeyeyim ama bende bu çinden parça tedariği eden motosiklet firmalarından birinde mühendislik yapıyorum. Bizim mühendislik tabiki ne tasarım ne de kalite kontrol tarafında. Tescil işlemleri, tip onay belgeleri, gümrük aşamasındaki tse tarafından denetlenen noktalarda çalışıyoruz. Konuya dönecek olursak üç aşağı beş yukarı tüm çinlilerde dediğiniz noktalar ortak. özellikle 50cc tarafında. tamamen ülkemiz için yapılmış bi motor türü. üstüne cvt şanzıman olunca dayanıklılık diye bir şey kalmıyor. Bizim markadaki en çok geri dönüş aldığımız modeller 50cc grubu. Racing ve chopper grubu 250 cc, istisnalar tabiki var ama kesinlikle bunlar kadar sorunlu değil. Japonlardaki sorunsuzluk ise scotter grubunun bile 125-200cc olması temel kaynağı. Bi sır vereyim, henüz bende markadan motor almadım 4 Yorum bağlantısı
Serkan Derya Perşembe 06:06 Paylaş Perşembe 06:06 Çin işi motordan çok 50 cc bizim ülkemiz için uygun güç değil bence. Muhtemelen çok komik bir paraya aldınız ama, gerçekten biraz daha verip biraz km li bakımlı bir 110 cc japon işinizi görür. Honda Spacy, Activa S ve Dio gibi modeller sorunsuz ve en azından servis / parça konusunda kafanızı rahat ettirir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 06:48 Paylaş Perşembe 06:48 Babam için mondialin 50 ccsini almıştık 3000 km de motoru elimize aldık sonra 80 cc ye çevrildi. Biz zaten ne olacağını bilerek almıştık ve beklediğimiz de oldu. Beklentiyi yüksek tutmamak lazım işin özü. Hint grubu iyidir tavsiye edebilirim commuter ve naked olanlarını özellikle (tepesinde 4 kişi il 45 derece sıcaklarda kullanıyorlar). Hint grubunda kullanılan şase ve yürüyen dayanımını birçok avrupalı ve japonda dahi zor bulursunuz. Sınıf bazında yazıyorum şimdi biri kalkıp 250 cc naked hint malı ile 1000 lik japon enduroyu kıyaslamasın. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 06:58 Paylaş Perşembe 06:58 Çin'linin dünya genelindeki üretim malına bakışı bu aslında. Elektronik eşyada, arabaya, motora vs hep aynı. Kaliteli moto yapmaya kalksa Japon'dan pahalı oluyor Araba için de aynı şey geçerli. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 07:19 Paylaş Perşembe 07:19 (düzenlendi) Bende 1 tane Çim malı bir motosiklet almıştım, memnun kalmadım ve gittim GS aldım. Ama GS te öyle anlattıkları gibi problemsiz makine değil. 240 km/s hızdan sonra gidonda titreme yapıyor. Perşembe 07:19 tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 1 5 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 07:25 Paylaş Perşembe 07:25 Hayrettin Bahadir yazdı: Bende 1 tane Çim malı bir motosiklet almıştım, memnun kalmadım ve gittim GS aldım. Ama GS te öyle anlattıkları gibi problemsiz makine değil. 240 km/s hızdan sonra gidonda titreme yapıyor. Çok yakar o. Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 07:33 Paylaş Perşembe 07:33 Bu motorların çoğu de monte gelip, burada montajlanıyor. Çin'den gelse bu kadar olmazdı Malzeme kalitesiz tamam da, montajdaki işçilik hataları yerli üreticinin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 07:42 Paylaş Perşembe 07:42 Emin Önal yazdı: Bu motorların çoğu de monte gelip, burada montajlanıyor. Çin'den gelse bu kadar olmazdı Malzeme kalitesiz tamam da, montajdaki işçilik hataları yerli üreticinin. İthalat olayı çok enteresan bir hal aldi. 3 parça halinde ithal edince parça oluyor. Burada birleştiriyor adam bir de üretim yaptık diye teşfik vs alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Perşembe 08:05 Paylaş Perşembe 08:05 Çin malı kötüdür algısına katılmıyorum. Yaşadığınız sorun Çin mallarının hepsinin kötü olmasından kaynaklanmıyor, sizin bilinçli tüketici olmamanızdan kaynaklanıyor. Resimdeki motosiklet 3 tekerlekli 150cc. Şuanda Çin satış fiyatı 15binlira civarında. Sizin aldığınız daha da ucuzdur. Güncel maliyeti "kaliteli 2 tane motosiklet lastiği fiyatına" olan scooteri alıp sağlamlık konfor performans beklemek ne kadar mantıklı ? Ürün ne olursa olsun, nerede üretilirse üretilsin. "Ucuz etin suyu kara olur". Hatta sadece ucuz olması da değil. Bu tür ürünleri kredi kartına taksit yapmasınlar, peşin para satsınlar, satışları %70 düşer. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Perşembe 10:29 Paylaş Perşembe 10:29 CF MOTO veya TVS nasıl bunlar da Çinli ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Perşembe 10:51 Paylaş Perşembe 10:51 (düzenlendi) Kemal Korkmaz yazdı: CF MOTO veya TVS nasıl bunlar da Çinli ... TVS hintli, fena değildir, mesela işim görsün dersen kuryelerin çok kullandığı TVS Juipter 125cc derim, şuan acil lazım olsa alacak olsam iş görsün rastgele kullanayım çok para vermeyim desem bunu alırdım. CF Moto aslında fena değil, çinlilerin iyilerinden bence ama ondada biraz sorunlar var, servis parça ve personel eğitim açığını kaparsa olabilir, çinlilere motorsiklette çokta uzak bakmıyorum açıkcası, ama ucuz en alt sınıf güçsüz aletlerinden uzak durun.... Bu arada Hintli Royal Einfield de güzel ama scooter falan yapmıyorlar, büyük aletler... CF Motoyu (ChunFang) yabana atmayın derim, mesela ben az kaldı 450 CL-C alacaktım, otomatiğinin çıktığını duyunca vazgeçtim... 09:50 den sonrasını izle... dct alet ama klasik manuel olarakta kullanıyorsun vs. debriyaj ve vites pedalı var direk klasik mod kullan istersen, elle debriyaj ayarı olması bence önemli... Perşembe 11:05 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Perşembe 10:57 Paylaş Perşembe 10:57 Scooter alacaksanız Kymco güzel bir seçenektir. Japon'dan ucuz Japon'dan kaliteli modelleri var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 11:01 Paylaş Perşembe 11:01 Satılık katiem binikiyüzdoksan. Dokuzyüzbin tele keş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Perşembe 11:06 Paylaş Perşembe 11:06 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Satılık katiem binikiyüzdoksan. Dokuzyüzbin tele keş KTM 1390 dan başlar, daaalın Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Scooter alacaksanız Kymco güzel bir seçenektir. Japon'dan ucuz Japon'dan kaliteli modelleri var. aynı dertler bunlardada var, servis parça eğitim, 2. el zaten içler acısı, buna göre tercih etmek lazım.... sadece uzak doğulularmı, bence Vespa da aynı sayılır, mecburen Japon diyoruz ama Japon bile tam değil, an yaygını Honda sonra Yamaha, gerisi servis ve parça açısından eh işte ve parça pahalı... En iyi servis, parça derdi sıfır, kesin sonuç BMW, ama oda malum deli pahalı... Perşembe 11:17 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts