H.Cenk Bayrakçı Perşembe 12:16 Paylaş Perşembe 12:16 Bu 50 cc'liklerin bilindik marka olanlarından yok mu? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 12:26 Paylaş Perşembe 12:26 Servet Aydın yazdı: Satılık katiem binikiyüzdoksan. Dokuzyüzbin tele keş KTM deyince aklıma hep o şarkı geliyor " Yüksek kaldırım" ;p 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Perşembe 12:32 Paylaş Perşembe 12:32 Ali Cihangiroğlu yazdı: KTM 1390 dan başlar, daaalın aynı dertler bunlardada var, servis parça eğitim, 2. el zaten içler acısı, buna göre tercih etmek lazım.... sadece uzak doğulularmı, bence Vespa da aynı sayılır, mecburen Japon diyoruz ama Japon bile tam değil, an yaygını Honda sonra Yamaha, gerisi servis ve parça açısından eh işte ve parça pahalı... En iyi servis, parça derdi sıfır, kesin sonuç BMW, ama oda malum deli pahalı... Türkiye'deki durum al birini vur ötekine seviyesinde. Piyasadaki birçok motosiklet markasını deneyimledim sanırım. BMW de dahil olmak üzere düzgün satış sonrası hizmet veren firma marka yok. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 13:05 Paylaş Perşembe 13:05 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Türkiye'deki durum al birini vur ötekine seviyesinde. Piyasadaki birçok motosiklet markasını deneyimledim sanırım. BMW de dahil olmak üzere düzgün satış sonrası hizmet veren firma marka yok. Katılmıyorum.... 2014 Model GS varken yetkili servis arayıp "ücretsiz şaft bakımı ve değişimi yapmıştı" 11 yıl önce sattığı bir motorun arkasında duruyor yani. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 13:32 Paylaş Perşembe 13:32 Hayrettin Bahadir yazdı: Benzinin 5 tl oldugu bir ülkede istasyon görevlisine neden pompacı denildigini simdi anlıyorum ahahahah 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Perşembe 14:31 Paylaş Perşembe 14:31 Hayrettin Bahadir yazdı: Katılmıyorum.... 2014 Model GS varken yetkili servis arayıp "ücretsiz şaft bakımı ve değişimi yapmıştı" 11 yıl önce sattığı bir motorun arkasında duruyor yani. Benimde 2012 model GS'in şart bakımına kaç sene önce 30binlira masraf çıkarmıştı servis. 2 binliralık malzeme ile kendim yapmıştım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:45 Paylaş Perşembe 14:45 125cc de ehliyet işi müjdeleri vardı bi ara ne oldu unuuttuk, biz unututkça dublbe mtv ler fahiş ötvler ödemeye razı oldukça bitmez bu çile 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Perşembe 14:52 Paylaş Perşembe 14:52 Çağlar Bayur yazdı: 125cc de ehliyet işi müjdeleri vardı bi ara ne oldu unuuttuk, biz unututkça dublbe mtv ler fahiş ötvler ödemeye razı oldukça bitmez bu çile İlgili yönetmelik resmi gazete de yayınlandı. Kısaca A1 ehliyet alır gibi kursa gider, sınava girer, sağlık raporu alırsan (harçları parası vs vardır elbet) dedikleri gibi B ehliyetinle 125cc ye kadar motosikletleri sürebilirsiniz. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/02/20240210-2.htm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 15:06 Paylaş Perşembe 15:06 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Kısaca A1 ehliyet alır gibi kursa gider, sınava girer, sağlık raporu alırsan Bahadır TÜFEKCİ yazdı: B ehliyetinle 125cc ye kadar motosikletleri sürebilirsiniz. ikisi ayrı anlam içerirken aynı cümleye nasıl giriyoe? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Perşembe 15:09 Yazar Paylaş Perşembe 15:09 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Çin malı kötüdür algısına katılmıyorum. Yaşadığınız sorun Çin mallarının hepsinin kötü olmasından kaynaklanmıyor, sizin bilinçli tüketici olmamanızdan kaynaklanıyor. Resimdeki motosiklet 3 tekerlekli 150cc. Şuanda Çin satış fiyatı 15binlira civarında. Sizin aldığınız daha da ucuzdur. Güncel maliyeti "kaliteli 2 tane motosiklet lastiği fiyatına" olan scooteri alıp sağlamlık konfor performans beklemek ne kadar mantıklı ? Benim motorun 3 tekerlisi, çindeki satış fiyatı 15 bin liraymış, ben daha kötüsüne 50 bin lira para verdim, siz malı alırken maliyetini hesaplayarak mı alıyorsunuz yoksa cebinizden çıkan paraya bakarak mı ? Sağlamlık konfor performans beklemek derken performans zaten yok bunu bilerek aldım, konfor da bisikletin geniş koltuklusu, sağlamlık için bi honda sağlamlığı beklemiyoruz tabi ama 6 ay günde 20 km düz yolda işe gidip gelirken motorun hertarafında problem çıkması olası bir şey mi ? Aynı paraya ikinci el japon scooter dolu piyasa ancak ticaride kullanılmış motora güvenemedim almadım, ha keşke alsaydım en fazla bi motor yaptırır ömür boyu binerdim. Sizin bilinçli tüketici olmadığımı söylediğiniz kısmı anlamadım, o anda motor için bu kadar bütçem vardı bunu aldım, bilinçli tüketiciler için motor fiyatı alt sınırınız nedir veya marka model ? Bu malı böyle üreten satan bilinçsizdir, güvenip alan değil. Tabiki japon gibi 20 sene marşa bassın gitsin demiyoruz, ancak motoru alalı 6 ay olmadan başıma bu kadar iş geliyorsa evet çin malı kötüdür. İnternette forumlarda millet ağzına geleni sayıyor, youtube da videolarda yorumlarda bir tane doğru düzgün yazı yok, Çin malı kötüdür, çinin pahalısı da kötüdür ucuzu hepten kötüdür. Motora tam gaz bile vermiyorum düz yolda 40 50 yi geçmem limitlerde kullansam neyse. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Perşembe 18:34 Paylaş Perşembe 18:34 Geçmişler olsun, en azından elin anahtar tutuyormuş, ya onu da yapamasaydın? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Perşembe 18:44 Paylaş Perşembe 18:44 geçmiş olsun,nasipte böylesine denk gelmek var malesef,servis biraz düzgün olsa bu sorun zinciri başında bitebilirdi,senin sorunları okuyunca bende senin niyetle sym orbit 2 almıştım 3 sene oldu,çok şükür aramız iyi servis paragöz ama idare ediyoruz.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Perşembe 20:39 Paylaş Perşembe 20:39 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Türkiye'deki durum al birini vur ötekine seviyesinde. Piyasadaki birçok motosiklet markasını deneyimledim sanırım. BMW de dahil olmak üzere düzgün satış sonrası hizmet veren firma marka yok. bmw sistem olarak düzgün benim gördüğüm, serviside güzel ve birşey lazım oldumu direk temin ediyorlar, yaşlı motorlarında bile, bu konuda katılamıyorum.... Bu arada genel olarak, motorcu adam bakımını kendisi yapar arkadaş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 20:43 Paylaş Perşembe 20:43 Ali Cihangiroğlu yazdı: bmw sistem olarak düzgün benim gördüğüm, serviside güzel ve birşey lazım oldumu direk temin ediyorlar, yaşlı motorlarında bile, bu konuda katılamıyorum.... Bu arada genel olarak, motorcu adam bakımını kendisi yapar arkadaş Alsana bitane f650 gs dakar abi. Bişey lazım olduğunda temin ediliyor mu bi deneriz hem. Ben denedim 6 7 yıl önce neler oldu yazmayacağım. Ara bakalım borusanı bana radyatör lazım de ya da marş rublesi.. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl Perşembe 21:02 Paylaş Perşembe 21:02 Geçmiş olsun Çin malı motorlardan bedava verseler uzak durmak lazım örnek olarak temiz bakılmış 2004 Honda today 50cc, 2026 da üretilmiş Çin malını eskitir, Japonlar ve İtalyanlar bu işin en iyileri Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Dün saat 05:56 Paylaş Dün saat 05:56 İlkay Başaran yazdı: Alsana bitane f650 gs dakar abi. Bişey lazım olduğunda temin ediliyor mu bi deneriz hem. Ben denedim 6 7 yıl önce neler oldu yazmayacağım. Ara bakalım borusanı bana radyatör lazım de ya da marş rublesi.. Siz yazınca hatırladım misal. Arkadaşıma bir tane F650GS aldık. Bir süre sonra motor radyatör suyunu eksiltmeye başladı. Araştırdık, kronik devirdaim mili aşınıyormuş. Parça servislerde yok, getirmiyorlarda. Yurt dışından satan var, mantıksız fiyat istiyorlar. Parça da 1 parmak kalınlığında 1 karış ya gelir ya gelmez. Mecburen parçayı sanayide yeniden ürettirdik bir tanıdığa. Para da almadı Kendimiz değiştirdik. Bende F800GS varken, arka teker rulmanlarını sordum. Parça servislerde yok, getirmiyorlar. Bayağı aradım tam olmasa da uygun ölçüde bir rulman bulabildim alakasız bir yerde. Bende G310GS varken motorun düşük hızda düşük devirde stop etme sorunu vardı. Servis çözemedi, sebebi bilinmiyor. Öylece sattım. BMW K1200GT motoruma hava filtre kutusu lazım oldu. Solenoid valflerden birinde kronik sorun oluştuğu için parça sordum. Servisin ne parçadan, ne sorundan haberi vardı. Şuanda KTM 1190 ADV motorum var. Anahtarını kayıp ettim. Yaşadığım şehirdeki yetkili servis yapamıyor. İstanbul'da biri yaparım dedi, 3 aydır anahtar gelmesini bekliyorum. Anahtar gelirse eğer haber edecekler, bende motoru römorkla İstanbul'a götüreceğim. Honda CBF 1000 motoruma ön cam kızaklarındaki kapaklar lazım olmuştu. Parça yok, getirmiyorlar. İspanyol Derbi motoruma hava filtresi lazım oldu, servis 3 ay beklersem getireceğini söyledi. Kendim İspanya'dan sipariş verdim, 5 günde geldi. Arkadaşım Yamaha Tracer 900 motorunu olduğu yerde düşürdü. Aynası kırıldı. Servisi aradık, 3-5 ay beklersen gelir dedi. Çıkma parça bulduk. Daha sayfalarca yazabilirim 2 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Dün saat 06:19 Paylaş Dün saat 06:19 Ebrar Tüfek yazdı: Benim motorun 3 tekerlisi, çindeki satış fiyatı 15 bin liraymış, ben daha kötüsüne 50 bin lira para verdim, siz malı alırken maliyetini hesaplayarak mı alıyorsunuz yoksa cebinizden çıkan paraya bakarak mı ? Sağlamlık konfor performans beklemek derken performans zaten yok bunu bilerek aldım, konfor da bisikletin geniş koltuklusu, sağlamlık için bi honda sağlamlığı beklemiyoruz tabi ama 6 ay günde 20 km düz yolda işe gidip gelirken motorun hertarafında problem çıkması olası bir şey mi ? Aynı paraya ikinci el japon scooter dolu piyasa ancak ticaride kullanılmış motora güvenemedim almadım, ha keşke alsaydım en fazla bi motor yaptırır ömür boyu binerdim. Sizin bilinçli tüketici olmadığımı söylediğiniz kısmı anlamadım, o anda motor için bu kadar bütçem vardı bunu aldım, bilinçli tüketiciler için motor fiyatı alt sınırınız nedir veya marka model ? Bu malı böyle üreten satan bilinçsizdir, güvenip alan değil. Tabiki japon gibi 20 sene marşa bassın gitsin demiyoruz, ancak motoru alalı 6 ay olmadan başıma bu kadar iş geliyorsa evet çin malı kötüdür. İnternette forumlarda millet ağzına geleni sayıyor, youtube da videolarda yorumlarda bir tane doğru düzgün yazı yok, Çin malı kötüdür, çinin pahalısı da kötüdür ucuzu hepten kötüdür. Motora tam gaz bile vermiyorum düz yolda 40 50 yi geçmem limitlerde kullansam neyse. Bence bilinçli tüketici alacağı ürünü hizmeti öncesinde bir araştırır. Çoğu kişi araba almadan önce niye burada soruyor ? Motoru almadan önce biraz araştırsan, birkaç kullanana sorsan söylerlerdi sana ne olduğunu ne ile karşılaşacağını. Çinli o motoru çok ucuza mal ediyor, çok ucuza da satıyor. Kuba markası Çinli değil. Türk markası. Sana 10 binliralık motoru 50 binliraya satan da Çinli değil. Arıza çıkınca hizmet vermesi gereken de Çinli değil. Yedek parça stoğu tutması gereken de Çinli değil. Yaşadığın sorunların kaynağı motosikletin Çin'de üretilmiş olması hiç değil. 20 sene marşa basıp gittiğin Japon markası motosikletlerinde büyük bir kısmı Çinde, Tayvanda, Vietnamda üretiliyor. Volvo'nun S60ı S90ı da Çinde üretiliyor. Volkswagen'in Çinde en az 30 tane fabrikası var. Sen bu markaların ürünü ile sorun yaşadığında niye Çin malı kötü demiyorsun da, Kuba ile sorun yaşadığında Çin malı kötü diyorsun ? Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ Dün saat 06:28 Paylaş Dün saat 06:28 Çağlar Bayur yazdı: ikisi ayrı anlam içerirken aynı cümleye nasıl giriyoe? Yönetmeliğe bakarsanız niye öyle yazdığım belli olur Sanki hiçbir şey yapmadan B ehliyeti olanlar 125cc'ye kadar motosiklet kullanabilecek gibi anlattılar. Sonra yönetmelik çıktı. B ehliyetle 125cc motosiklet kullanmak için A1 ehliyet alır gibi kursa gidilecek vs denildi. Ama sonunda bir motosiklet ehliyeti vermiyorlar. B ehliyet ile kullan diyorlar. Ehliyet kartı değişmiyor, sadece sistemde 125cc ye kadar motosiklet kullanabilir bilgisi ekleniyor. Saçma sapan bir iş yani. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Dün saat 07:16 Paylaş Dün saat 07:16 İlkay Başaran yazdı: Alsana bitane f650 gs dakar abi. Bişey lazım olduğunda temin ediliyor mu bi deneriz hem. Ben denedim 6 7 yıl önce neler oldu yazmayacağım. Ara bakalım borusanı bana radyatör lazım de ya da marş rublesi.. Sende git 1250 ADV al 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 07:20 Paylaş Dün saat 07:20 Hayrettin Bahadir yazdı: Sende git 1250 ADV al Ya baştan söylesene be abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 08:01 Paylaş Dün saat 08:01 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Alsana bitane f650 gs dakar abi. Bişey lazım olduğunda temin ediliyor mu bi deneriz hem. Ben denedim 6 7 yıl önce neler oldu yazmayacağım. Ara bakalım borusanı bana radyatör lazım de ya da marş rublesi.. çok eskiye gidersen tabii bulamazsın, dışardan bulacaksın, ben 72 Honda için parça alacağım yeri ayarlamıştım mesela, dingiltere, eee markaya ve eskiye girersen olay böyle, bu dediğin olay bizim ülkede daha kötü ne yazıkki, sebeb ne peki? bizde böyle bir kültürde altyapıda yok ne yazıkki, birde yozlaşamayı ekle buna bitti... Not: bmw yeni alınır, çok eskiye gidersen servisi unut bizde, 10 yılı geçtimi üretimden kalkmış aletin, tıpkı arabadaki gibi servisini parçasını unutacaksın, helede bizim ülkede... Ben sadece sıfır alırım, alamıyorsamda hiç almam kuralımın sebeblerinden biriside bu zaten bizim ülkede aslında işin şansa kalmış, zaten şansa yaşıyoruz memlekette... 23 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Yönetmeliğe bakarsanız niye öyle yazdığım belli olur Sanki hiçbir şey yapmadan B ehliyeti olanlar 125cc'ye kadar motosiklet kullanabilecek gibi anlattılar. Sonra yönetmelik çıktı. B ehliyetle 125cc motosiklet kullanmak için A1 ehliyet alır gibi kursa gidilecek vs denildi. Ama sonunda bir motosiklet ehliyeti vermiyorlar. B ehliyet ile kullan diyorlar. Ehliyet kartı değişmiyor, sadece sistemde 125cc ye kadar motosiklet kullanabilir bilgisi ekleniyor. Saçma sapan bir iş yani. aslında olması gereken basit, Motorsiklet sadece motor ehliyetiyle kullanılır, B ile falan değil, apayrı dünyalar bunlar, şu sınırı toptan kaldırsalar neler olurdu acaba! Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Daha sayfalarca yazabilirim burada sorun çok basit aslında, yanlış ülkede yaşıyorsun kardeş 23 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Bana göre çok daha bilgili dostlar var forumda ama, 1 çin malı, 1 hint malı, 1 alman 1 de japon malı motor sahibi oldum. Kaliteli diye bilinen 1 çin malını da uzun uzun kullanma ve gözlemleme fırsatım oldu. 1- Çin malı olanlarda paslanma, vidaların düşmesi, servis yetersizliği gibi durumlar çok yoğun. 700 km'de eksozdan ateş atan motoruma mondial yetkili servisi "grankı eğmişsin, garantı dışı" deyince önce arıza çıkartıp sonra fabrikaya şikayet etmiştim. Gelen telefon üzerine "bırak git yaparız" cevabını da alınca adamın üzerine yürümüştüm. En son sizin garantinizin de sizin de deyip kendi ustama götürdüm, subap ayarı yaptı düzeldi. Kimsenin bunların servisi ile ilgili hatırası güzel değildir. 2- Hint malı aldım, ilk seriyi ilk alanlardandım. Servis bakımlı motorum ecu yanınca garanti dışı dendi. Daha vahimini söyleyeyim; benim motorun bakımı yapılırken 3 metre uzağında basınçlı su ile araba yıkıyorlardı. Sonra distribütöre şikayetler falan, şimdi nispeten daha düzgün servisleri, ama motorları kötü değildi. 3- Alman malı motor 10 numaraydı binerken. Serviste 2 buji kablosuna istenen fiyatı duyunca dünyam değişmişti (850€ ya da 950€ gibi saçma bir fiyatı vardı) ama bindiğim en kaliteli motordu. 4- Japon aldım (honda) ve bakım harici herhangi bir sebeple tamire servise gitmedim hiç. Alman kalitesinde değildi tamam, ama servis ve yedek parça fiyatları, sorunsuzluğu falan tartışılmaz durumdaydı. Bir kere marş basmadı, servis danışmanımı arayıp danıştım, bozulmamıştır, kutup başı gevşemiştir kontrol et abi dedi, hakikaten sıktım düzeldi. Adamlar o kadar özgüven patlaması yaşıyor Çabiden ödünç vesile ile; triumph candır. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts