Bahadır Karahisarlı Perşembe 05:21 Paylaş Perşembe 05:21 Herkese merhaba mk 4.5 hatchback otomatik bir focus aldım. ancak ısınma sorunu yaşıyorum, motor 10-12 km den önce ısınmıyor ve kalorifer açamıyorum. Hararet göstergesi çok geç yükseliyor. Daha önce atmosferik 1.5 2021 focus kulladım gayet güzel ısınıyordu 1.0 tsi polo kullandım o da hemen ısınıyordu ancak şuanki aracımı ısıtmada sorun yaşıyorum. Termostat ya da başka kronik bir arızası olabilir mi bilmiyorum başına böyle bir şey gelen var mı? Araç 30.000 km de Servis bakımlı, bakımı yeni yapıldı Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 05:42 Paylaş Perşembe 05:42 Dizel araç bile bu km de ısınır. Bence bir yerlerde bir sorun var, termostat açık kalıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Perşembe 07:53 Paylaş Perşembe 07:53 Motor çalışınca radyatörü takip edin hemen ısınmaya başlıyor ise termostat açık kalıyordur. Ya da uzun bayır aşağı kaloriferi sona alın yüksek devir inin hararet düşüyor ise açık kalıyordur Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 09:16 Paylaş Perşembe 09:16 Hava çok soğuksa normal bence, az yakan araba zor ısınıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Perşembe 09:37 Paylaş Perşembe 09:37 10 km içinde %30 kadar bile elektrik moduna geçiyorsa normaldir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 13:50 Paylaş Perşembe 13:50 Araç az yaktığı için geç ısınır. Atmosferikler ilk çalıştırmada iyi yakar hemen ısınır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:50 Paylaş Perşembe 14:50 Bahadır Karahisarlı yazdı: motor 10-12 km den önce ısınmıyor hava kaç C? bu 10 km lik yol şehir dışı otoyol mu şehir için mi?. motor benzinli anladığım kadarı ile? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Perşembe 18:47 Paylaş Perşembe 18:47 10-12 km mesafede yogun olarak elektrik modunda gidiyorsa motorun ısınması eger hava soguksa geç olabilir.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Perşembe 19:23 Paylaş Perşembe 19:23 1.0 tsi motorda hava 0-7 derece arası 2.kmde ilik hava üflemeye başlıyor 3. Km den sonra araç içi hissedilir derece ısınıyor. Sizde elektirik desteği olduğu için durum farklı olabilir. Yorum bağlantısı
Koray Demir Perşembe 19:40 Paylaş Perşembe 19:40 Evren Erakçora yazdı: Hava çok soğuksa normal bence, az yakan araba zor ısınıyor. Fiesta da az yakıyordu ısınmıyor muydu? Bence motorun çalışma prensibi ile alakalı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 21:11 Paylaş Perşembe 21:11 Aracınız normal. Hibrit olduğu için şehir içinde sürerken motor kapalı halde kaloriferi kullanırsanız motor suyu sıcaklığı jet hızıyla düşer. Soğuk havada daha hızlı düşer. Fırın gibi Isınmak istiyorsanız kaloriferi açın. Ama yakıt standart benzinli gibi olur. Hibritlerde şehir içinde en iyi yöntem klimayı auto 20 yapmaktır. Ne şiş yansın ne kebap. 10km yol montla gidilir. Üşünmez. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:21 Paylaş Dün saat 04:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aracınız normal. Hibrit olduğu için şehir içinde sürerken motor kapalı halde kaloriferi kullanırsanız motor suyu sıcaklığı jet hızıyla düşer. Soğuk havada daha hızlı düşer. Fırın gibi Isınmak istiyorsanız kaloriferi açın. Ama yakıt standart benzinli gibi olur. Hibritlerde şehir içinde en iyi yöntem klimayı auto 20 yapmaktır. Ne şiş yansın ne kebap. 10km yol montla gidilir. Üşünmez. Neredesin sen yahu hoşgeldin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 04:38 Paylaş Dün saat 04:38 Bendeki 1.0 i20 de ısınmıyor. Hatta uzun süre kaloriferden oda sıcaklığında elinizle menfeze tutarak ancak hissedilen sıcaklık var. Fan kademe artarsa olan ısıda kaçıyor. Aşağı yukarı trafikte 19 dakikada ancak ısınırsınız. Trafik olmaz ise bu süre kısalabilir. Bu günbunu ölçeceğim. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Dün saat 07:05 Paylaş Dün saat 07:05 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aracınız normal. Hibrit olduğu için şehir içinde sürerken motor kapalı halde kaloriferi kullanırsanız motor suyu sıcaklığı jet hızıyla düşer. Soğuk havada daha hızlı düşer. Fırın gibi Isınmak istiyorsanız kaloriferi açın. Ama yakıt standart benzinli gibi olur. Hibritlerde şehir içinde en iyi yöntem klimayı auto 20 yapmaktır. Ne şiş yansın ne kebap. 10km yol montla gidilir. Üşünmez. Bu işin sonu elektrikli otomobil ile yaz sıcağında menzil uzasın diye klima açmamaya doğru gidecek. 🤣 Arkadaşımda yaris cross 2025 var 1.5 benzinli hibrit kaloriferi açınca motor sürekli çalışıyor stop etmiyor. Aynısı bu focuslarda yokmu acaba Dün saat 07:05 tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: hava kaç C? bu 10 km lik yol şehir dışı otoyol mu şehir için mi?. motor benzinli anladığım kadarı ile? Geçen hafta gündüz -4 gece -16 idi, bugünlerde gündüz 10, akşam 0 - 1 civarında Yorum bağlantısı
Recommended Posts