Alişan YILMAZ Dün saat 00:04 Paylaş Dün saat 00:04 (düzenlendi) Selamlar ve saygılar sayın otoclubtürkiye üyeleri, Yeni aracımda DPF problemi ile başladım ve sizlerin düşünce ve fikirleri de her zamanki gibi benim için çok önemli. DPF tıkalı diye veren motor uyarımdan sonra static rejenerasyon yapmayı denedim fakat kurum miktarı fazla olduğu için yapmadı. Sonrasında araç üzerinde sıvı ile temizleyen bir yer bulduk ve oraya gittim. Orada araç üzerinde ilaçlı temizleme yapıldı(Egzozdan siyah, kahverengi akıntılar vs. oldu). Sonrasında DPF öğrenilmiş değerleri ve fark basınç sensörünü sıfırladık. 8 gün aracı kullanmadım ama o gün çevre yolu falan yaptım biraz. 8.Gün aracı çalıştırdığımda fark basınç sensörü arızası geldi (Düşük basınç). Acaba nedendir derken akümün bozuk olduğunu gördük ve aküyü değiştirdik. Ama maalesef hatayı tekrar aldık. Bu sefer dedik ki acaba sensör mü bozuldu (Tabi bu sırada öğrenilmiş değerler sıfırlandı DPF LOAD ve DPF SOOT artmakta.) Süreç içerisinde başka bir araçtan sensör aldık ve sensör değerlerini okuduğumuz zaman birbirine çok yakın veriler verdi. Burada sensörün bozuk olmayacağını düşündük. Hortumu (bunda fark basınç sensörü 1 hortumlu) kontrol ettik hortumda da bir problem görünmedi. MAF ve MAP sensörünü kontrol ettik yine değerler olması gerektiği gibiydi. EGR'yi kontrol ettiğimidze açıp kapatıyor (İstediği ve aldığı değerler arasında 0.4 gibi bir fark ara sıra çıkıyor). Problemi halen çözemedik şimdi DPF öğrenilmiş veriler artmaya devam ederken tekrar DPF tıkalı uyarısını verdi. (%150'yi geçtiği an motor ışığı yaktı). Yalnız bu süreçte daha öncesinde Static Rejenerasyon yapmazken son denemelerimizde %80'e kadar gelip orada hata verdi. Araç üzerinde 3. Vites 3000 devirde giterken EGT12(DPF sonrası sıcaklık Egzoz çıkışı) çoğu zaman 300 dereceye ulaşmıyordu. Biraz önce EGT11 400 derecelerde EGT12'nin 565 derecelere kadar (Bu da rejenerasyon yaptığının göstergesi) çıktığını gördük. Fakat halen öğrenilmiş veriler artmakta(kaça kadar çıkar hiç bilmiyorum). Bu süreçte emme manifoldu ile egr arasındaki boruları da yarın temizleyeceğiz, emin değilim fakat bize DPF sıvı ile temizlenmiş olsa da halen tıkalı veya kül birikmiş olabilme ihtimali yüksek geliyor. Sizlerin önereceği bir çözüm var mı ? NOT: Sanayide tanıdık ustalar hiç uğraşmayalım DPF iptal edelim diyorlar fakat çoğu yer DPF ve Katalizörü komple boşalttığı için ve orijinallik bozulmaması için biz başta çözüm aramıştık. Katalizör ve DPF'nin içini komple boşaltmak yerine söküp içine delik açıyorlarmış sizce bu çözüm olabilir mi? (sonrasında yazılım ile kapatılıyor). Dün saat 00:06 tarihinde Alişan YILMAZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 06:35 Paylaş Dün saat 06:35 ne varsa iptal ettirin. bide yazılım yaptırın araba su gibi akıyor yolda sonrasında 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 saat önce Paylaş 23 saat önce boşa çaba dpf temizliği vs başarılı olan örneği yok 3 ay 5 ay sonra aynı mevzu devam Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Şuan dpf yi deldiriyorum. Peşinden iptal. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Gök yazdı: ne varsa iptal ettirin. bide yazılım yaptırın araba su gibi akıyor yolda sonrasında duman atıyor mu iptal edilince? Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Murat Sahın yazdı: duman atıyor mu iptal edilince? Birazdan söyleyeceğim bittiğinde ama ben dpf icini komple aldırmıyor, sadece deldiriyorum Yorum bağlantısı
Erman Uzun 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bu dpf adblue araçları bozmak için var çevreye falanda yararı olduğunu sanmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Erman Uzun yazdı: Bu dpf adblue araçları bozmak için var çevreye falanda yararı olduğunu sanmıyorum Belirli bir emisyon için maalesef, yurt dışında uygun olduğu için değişimi oluyor bizde pahalı olunca temizlik diye çözüm aranıyor ama 1 aydır uğraşıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce dpf işi klima gibi aslında çok basit ama satan da tamir eden de tekniğin temelini bilmediği için sonsuz döngü başlıyor. temeller: kül biriken dir gitmez bitmez temizlenmez belli miktara ulaşınca dpf parçası yenilenir onun başka yolu yok, rejenerasyonlar başarısız olur da partiküüler birikir ise o temizlenebilir ancak araç üstünde olmaz temizlik için gereken ısıya ulaşılamaz. yüksek devirde sür yeğen tavsiyesi %5 vakada işe yara diyelim iyimser olalım. sonuç: iptal eidlir, mekanik ve yazılımsal kurtulunur. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Murat Sahın yazdı: duman atıyor mu iptal edilince? tam dip gazda çok çok hafif . ben bir duman problemi görmüyorum genel olarak Yorum bağlantısı
Hakan Berk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: dpf işi klima gibi aslında çok basit ama satan da tamir eden de tekniğin temelini bilmediği için sonsuz döngü başlıyor. temeller: kül biriken dir gitmez bitmez temizlenmez belli miktara ulaşınca dpf parçası yenilenir onun başka yolu yok, rejenerasyonlar başarısız olur da partiküüler birikir ise o temizlenebilir ancak araç üstünde olmaz temizlik için gereken ısıya ulaşılamaz. yüksek devirde sür yeğen tavsiyesi %5 vakada işe yara diyelim iyimser olalım. sonuç: iptal eidlir, mekanik ve yazılımsal kurtulunur. Birkaç konuşmada denk geldim birkaç da video düştü önüme, söküp temizliyorlar bir makinaya sokup çeker ocak gibi onlar iş görüyor mu? bir noktada benim de başıma gelecek çünkü Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Alişan YILMAZ yazdı: Belirli bir emisyon için maalesef, yurt dışında uygun olduğu için değişimi oluyor bizde pahalı olunca temizlik diye çözüm aranıyor ama 1 aydır uğraşıyorum Araç km kaç binde.Aracınıza bakımlarda hangi yağı kullanıyorsunuz ve yağı nereden temin ediyorsunuz.Yakıt aldığınız yer hep aynı mı, hangi firma, paylaşabilir misiniz.Hava ve yakıt filtreleri orijinal mi tercih ediyorsunuz yoksa yan sanayi mi, yan sanayi ise marka nedir.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ben temizletilmesinden yanayım. Ama sökülüp temizletilmesinden. İçinde kırık falan yoksa başarılı oluyor. Bende cihazla temizlik yaptırmaya çalışıyordum ancak biraz ilerledikten sonra hata veriyordu. İptal edip yazılımla devam edeyim dedim ama hoşuma gitmedi. Arıza lambası yaktı. Ani yüklenmelerde duman attı. Tekrardan orijinale döndüm. Benim sorunum kısa mesafeydi. Uzun yola çıkacağım zaman 40-50 km yüksek devir kullanıyordum. Sonra dizel motorun bana göre olmadığını anladım. Benzinliye geçtim. 3-5 litre fazla yaksın ama kafam biraz rahat olsun. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Temizletmek belli bir zaman için geçerli sonrasında şehir içi devirsiz kullanımda yine kurum bağlıyor en temizi iptal edip arıza ışığı yakmama konusunda da soft bir yazılım öneririm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hakan Berk yazdı: Birkaç konuşmada denk geldim birkaç da video düştü önüme, söküp temizliyorlar bir makinaya sokup çeker ocak gibi onlar iş görüyor mu? bir noktada benim de başıma gelecek çünkü kül dolmul kapasiteyi aşmış ise iş görmez, patikül birikmiş ise temizler 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: dpf işi klima gibi aslında çok basit ama satan da tamir eden de tekniğin temelini bilmediği için sonsuz döngü başlıyor. temeller: kül biriken dir gitmez bitmez temizlenmez belli miktara ulaşınca dpf parçası yenilenir onun başka yolu yok, rejenerasyonlar başarısız olur da partiküüler birikir ise o temizlenebilir ancak araç üstünde olmaz temizlik için gereken ısıya ulaşılamaz. yüksek devirde sür yeğen tavsiyesi %5 vakada işe yara diyelim iyimser olalım. sonuç: iptal eidlir, mekanik ve yazılımsal kurtulunur. Bilgisayara dahi bağladım iptal etmek en son çareydi ama başka maalesef yapacak bir şey kalmadı. Dpf icini aldırmadım keza katalizörüde boşaltmadim sadece dpf ye bir kaç delik açtırdım. Şuan için performansta değişim yok yakıt tüketimi azaldı. Çünkü bunlarla beraber vaporizer de devre dışı kaldı. Dip gazda dahi Duman atma vs. De yok. Zaten içini bu yüzden komple bosalttirmadim. Bakalım süreci kullandıkça buraya yazacağım. Mustafa Yanar yazdı: Araç km kaç binde.Aracınıza bakımlarda hangi yağı kullanıyorsunuz ve yağı nereden temin ediyorsunuz.Yakıt aldığınız yer hep aynı mı, hangi firma, paylaşabilir misiniz.Hava ve yakıt filtreleri orijinal mi tercih ediyorsunuz yoksa yan sanayi mi, yan sanayi ise marka nedir.Teşekkürler. Aracın 189.xxx'de . Moruk 0w30 sadece son bakımda 5w30 koyduk onda da araba kabul etmedim yakıt aldığım yer aynı Shell aynı şehir aynı ilçe. Filtreler ; yağ mahle Hava filtron Mazot ufi Polen grat. Evim ve işim arası 3km benim dpf kaçınılmazdı maalesef. Soot ve load oranım yüksekti o yüzden araç rejenerasyon yapmıyor, servis rejenerasyonu da yapamıyordum Çağlar Bayur yazdı: kül dolmul kapasiteyi aşmış ise iş görmez, patikül birikmiş ise temizler O temizlemeye sökmeye deli para istiyorlar ayrıca bizim ulkemizde vaporizer'i kimse temizlemiyor. Temiz dpf olsa bile bu buharlaştırıcı kirli veya tıkalı olunca yine fark basınç sensörü tıkalı anlıyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 saat önce Paylaş 12 saat önce O zaman sadece dpf temizletmek yetmez, dpf le birlikte egr, emme manifoltu ve borular sensörler temizlenecek. Araba ısınmıyor dahi.Yağı motulun kendi sitesinden mi alıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mustafa Yanar yazdı: O zaman sadece dpf temizletmek yetmez, dpf le birlikte egr, emme manifoltu ve borular sensörler temizlenecek. Araba ısınmıyor dahi.Yağı motulun kendi sitesinden mi alıyorsunuz. Yağı resmi distribütöründen satın alıyorum tanıdığım. Bütün malzemelerimi onlar getiriyor. DPF de delik açtırdım şuan için DPF problemi kalmadı çünkü borular vs. de temizdi sensör de deiğişti Yorum bağlantısı
Recommended Posts