Mücahit Erdem Dün saat 06:08 Paylaş Dün saat 06:08 Uzun git gellerden ve araç arayışından sonra, bulunduğum ilde denk gelen 2012 model 4x4 kia sportage aracımı almış bulunuyorum. Geçmişi bilinen, son sahibinin 3 senedir kullanmış olduğu bir araç. Aldığım zaman bir takım masraflarını bilerek aldım ve alır almaz önemli sorunlarını halletmiş oldum. Civicten sonra 184 hp lik yazılımlı spo çok iyi geldi, yakıt konusuna bakacaz Alır almaz yapılanlar; Kronik sinyal kolu arızası tamir edildi, Kronik tavan aydınlatması diyot arızası giderildi, Kızdırma bujileri ngk orjinal olarak değiştirildi, Komple yağ filtre bakımı yapıldı, Şanzıman yağı değiştirildi, Ön disk balata değiştirildi, Çatlayan, bayatlayan, görüntüsü içimize sinmeyen yakıt vb. hortumlar yenilendi, Antifiriz değişti, 2024 üretimi yazlık çıkma continental lastikler alındı, henüz takılmadı. Aklımda kalan eksikleri ve iyileştirlemeleri de bir kaç aya kadar tamamlamayı planlıyorum.Maşallahı eksik etmeyin 20 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 06:15 Paylaş Dün saat 06:15 hem 4x4 hem kar üstün de güle güle kullanın kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Dün saat 06:22 Paylaş Dün saat 06:22 Hayırlı olsun. Güzel tercih olmuş. Kazasız günlerde binin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya Dün saat 06:27 Paylaş Dün saat 06:27 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Güzel kombinasyon. Keyifle sürün inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 06:51 Paylaş Dün saat 06:51 Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 07:00 Paylaş Dün saat 07:00 maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun 2009 kullanıyorum baya zevkli bir araç yakıt düşünmeden kullanılacak ise güzel seçim. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 07:00 Paylaş Dün saat 07:00 Nefis, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:01 Paylaş Dün saat 08:01 Doğru seçim.. Güzel günlerde kullanın. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 08:37 Paylaş Dün saat 08:37 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 09:08 Paylaş Dün saat 09:08 Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek Dün saat 13:04 Paylaş Dün saat 13:04 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel SUV 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Dün saat 13:35 Yazar Paylaş Dün saat 13:35 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, Allah herkesin gönlüne göre versin Yorum bağlantısı
Recommended Posts