İçeriğe Yönlendir

Westinghouse Bozulmuş

Barış Canbazoğlu

Recommended Posts

Barış Canbazoğlu
(düzenlendi)

Fren düzgün tutmuyor turbo devreye girmiyordu sanayiye gittim (2007 dizel focus 2 araç) westinghouse bozulmuş dedi usta. Parçanın zor bulunma ihtimali var çok sık arızalanan bir parça değil dedi. İstersen arabayi bırak biz halletmeye çalışalım dedi ben de yanaşmadım. Dediği gibi bu westinghouse bulunmasi zor bir parca mi? Değişim ya da tamiri oluyorsa fiyat ne çıkar?

tarihinde Barış Canbazoğlu tarafından düzenlendi
Yazida hata vardı
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ

Westinghouse bir parça değil parçanın markası.

Bozulduğunu söyledikleri parça fren servosudur büyük ihtimal.

Resimdeki gibi bir parça.

FREN SERVOSU FORD FOCUS C-MAX DM2 FOCUS II DA HCP DP FOCUS II ESTATE VAN  FOCUS II SALOON DB FCH DH FOCUS II TURNİER DA FFS DS 2007-2012

Parça motorda oluşan vakum ile frene yapılması gereken kuvveti azaltır. Eğer Turbo ile ilgili bir sorunda varsa, ikisinin kesiştiği yer motor vakumu olur ancak. Bunun dışında turbo ve fren servosu alakasız parçalar. Vakum hattında yada turbo hortumlarında sorun olabilir. Birkaç ustaya daha gösterin aracınızı. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Barış Canbazoğlu yazdı:

Fren düzgün tutmuyor

pedala basıyoruz taş gibi ve araba yavaşlamıyor mu?

Barış Canbazoğlu yazdı:

turbo devreye girmiyordu

turbo ne girer ne de çıkar. çekiş mi düşük? motor 3000 devri geçmiyor mu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Ben olsam değiştiririm fren işi önemli, Genelde uzun süre değişmeyen ya da yanlış koyulan fren hidroliği yüzünden bozulur, buradan başlar abs pompası vs gider.

Parça zor bulunmaz, internette falan heryerde vardır.Yoksa da parçacılar getirtir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

Çağlar abi fren tutuyor ama sert gerçekten. Turbo mu bilmiyorum ama çekiş düşüklüğü de var araçta.

Çağlar Bayur yazdı:

3000 i geçiyor abi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

westinghouse dan çok oraya giren vakum hortumuna bir baktırın, sanayide sadece fren işi yapanlar vardır oraya baktırın, fren yağı en son ne zaman değişti mesela? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...