Görkem Karakaş 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Ü.Emre Kartal yazdı: Birkaç defa değişmesine rağmen sorun varsa aynı parçada ısrar etmeyin bence. Düzgün şekilde işten anlayan bir yerde triger ve yağ pompasını kontrol ettirin. Belki de triger sıyırıyor Abi triger yeni değişti aralık ayında. Yaşadığım sorun benzer gibi olsada dinamikleri farklı. Deneyip görmek istiyorum. Burdaki avantaj araba sıkışık trafiğe veya uzun yola çıkmıyor. O durumlar olsada diğer araba var. Bi kere daha şansımı deneyeceğim. Servis manuelinde 2.5 bar yazan 2.0 çıksa direkt girerdim pompaya. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Karterdeki süzgeç de sıkıntı vardır belki Ona baktık tertemiz çıktı, temizleyip kapattık Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 07:26 Yazar Paylaş Dün saat 07:26 Konuyu açalı 2 ay geçmiş. Bayramdı işti derken dün ilgilenebildim. Bu süredede şehir içi dışında arabayı çıkarmadım. Motor ısınmıyordu bile. Bi tanıdığım tavsiyesi ile yeni bi ustaya gidip durumları anlattım. Bana önce pompanın sonra düzelmezse motor içinin yapılacağını söyledi bende basıncı ölçtürdüğümü ve tekrar müşür değiştirmek istediğimi söyledim. Parana yazık olur vs dedikten sonra değiştir abi sen sorun değil dedim (zaten müşür+ işçilik 1000 lira) Sıfır müşürü ikinci kez değiştikten sonra ağır trafik ve 200 kadar yol yapmış oldum. Sorun çözülmüş. Zaten yağ ışığının yanma dinamikleri çok farklıydı müşürde bi saçmalık olduğu belliydi ama ustalara bunu anlatamıyordum. Konu sonuçsuz kalmasın. Herkese iyi forumlar 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:05 Paylaş Dün saat 11:05 parçalara da güven kalmadı artık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts