Emin Onuk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Bataryası uzun giden windows laptop arıyorum. neler önerebilirsiniz? Bütçe 30-40k arası 4 saat önce tarihinde Emin Onuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Bey, su iki konuya baktiniz mi, Aralik 2025 sonunda acilmislar, bir faydasi olabilir: Yorum bağlantısı
Emin Onuk 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce oralara baktıktan sonra açtım konuyu gökhan bey. batarya yönünden bir şey göremedim. macbook air vardı kullanım zorluğu vs sattım onu. windows alacağım ve şarjı mümkün olduğu kadar uzun olmasını istiyorum. o yüzden sizlerden fikir almak istedim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Batarya ömrü kullanımınıza göre değişir. Sizi tatmin edecek dk aralığı nedir? Ayrıca ne iş yapmak için kullanacaksınız? Yorum bağlantısı
Emin Onuk 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce çok yoğun bir kullanım olmayacak office artı film vs şeyler. minimum 7-8 saat olsun yeterli olacak Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emin Onuk yazdı: çok yoğun bir kullanım olmayacak office artı film vs şeyler. minimum 7-8 saat olsun yeterli olacak Macbook ya da Lenovo x1 serilerine bakmanız lazım. Ancak bahsettiğiniz paralara imkansız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts