İçeriğe Yönlendir

Laptop Önerisi

Emin Onuk

Recommended Posts

Emin Onuk
(düzenlendi)

Bataryası uzun giden windows laptop arıyorum. neler önerebilirsiniz? Bütçe 30-40k arası

tarihinde Emin Onuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Emin Bey, su iki konuya baktiniz mi, Aralik 2025 sonunda acilmislar, bir faydasi olabilir:

Yorum bağlantısı
Emin Onuk

oralara baktıktan sonra açtım konuyu gökhan bey. batarya yönünden bir şey göremedim. macbook air vardı kullanım zorluğu vs sattım onu. windows alacağım ve şarjı mümkün olduğu kadar uzun olmasını istiyorum. o yüzden sizlerden fikir almak istedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Batarya ömrü kullanımınıza göre değişir. Sizi tatmin edecek dk aralığı nedir? Ayrıca ne iş yapmak için kullanacaksınız?

Yorum bağlantısı
Emin Onuk

çok yoğun bir kullanım olmayacak office artı film vs şeyler. minimum 7-8 saat olsun yeterli olacak

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Emin Onuk yazdı:

çok yoğun bir kullanım olmayacak office artı film vs şeyler. minimum 7-8 saat olsun yeterli olacak

Macbook ya da Lenovo x1 serilerine bakmanız lazım. Ancak bahsettiğiniz paralara imkansız.

Yorum bağlantısı
Burak Tokcan

Batarya önemliyse ekran boyutu küçük olacak. Film vs. izlenecekse ekstra bir monitör veya televizyona bağlanabilir. Mac'e windows yüklenip kullanılabilir.  Ama yine de 7*8 saat, özellikle de film vs. izenecekse zor gibi.

Yorum bağlantısı
Emin Onuk

öyle devamlı film falan izleme olmaz. günlük kullanım diyelim biz.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Genelde prize bağlı değilken performans düşüyor , ekran ışığını kısılıyor pili korumak için. Prize bağlı daha keyifli oluyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Burak Tokcan yazdı:

Batarya önemliyse ekran boyutu küçük olacak. Film vs. izlenecekse ekstra bir monitör veya televizyona bağlanabilir. Mac'e windows yüklenip kullanılabilir.  Ama yine de 7*8 saat, özellikle de film vs. izenecekse zor gibi.

Mac e niye windows yükleyecek ki?

Yorum bağlantısı
Emin Onuk
Mehmet Göktürk yazdı:

Mac e niye windows yükleyecek ki?

mac vardı sattım zaten

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...