Emin Onuk Dün saat 13:27 Paylaş Dün saat 13:27 (düzenlendi) Bataryası uzun giden windows laptop arıyorum. neler önerebilirsiniz? Bütçe 30-40k arası Dün saat 13:27 tarihinde Emin Onuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 13:41 Paylaş Dün saat 13:41 Emin Bey, su iki konuya baktiniz mi, Aralik 2025 sonunda acilmislar, bir faydasi olabilir: Yorum bağlantısı
Emin Onuk Dün saat 14:05 Yazar Paylaş Dün saat 14:05 oralara baktıktan sonra açtım konuyu gökhan bey. batarya yönünden bir şey göremedim. macbook air vardı kullanım zorluğu vs sattım onu. windows alacağım ve şarjı mümkün olduğu kadar uzun olmasını istiyorum. o yüzden sizlerden fikir almak istedim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici Dün saat 14:32 Paylaş Dün saat 14:32 Batarya ömrü kullanımınıza göre değişir. Sizi tatmin edecek dk aralığı nedir? Ayrıca ne iş yapmak için kullanacaksınız? Yorum bağlantısı
Emin Onuk Dün saat 14:59 Yazar Paylaş Dün saat 14:59 çok yoğun bir kullanım olmayacak office artı film vs şeyler. minimum 7-8 saat olsun yeterli olacak Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 16:23 Paylaş Dün saat 16:23 Emin Onuk yazdı: çok yoğun bir kullanım olmayacak office artı film vs şeyler. minimum 7-8 saat olsun yeterli olacak Macbook ya da Lenovo x1 serilerine bakmanız lazım. Ancak bahsettiğiniz paralara imkansız. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan Dün saat 18:27 Paylaş Dün saat 18:27 Batarya önemliyse ekran boyutu küçük olacak. Film vs. izlenecekse ekstra bir monitör veya televizyona bağlanabilir. Mac'e windows yüklenip kullanılabilir. Ama yine de 7*8 saat, özellikle de film vs. izenecekse zor gibi. Yorum bağlantısı
Emin Onuk Dün saat 19:33 Yazar Paylaş Dün saat 19:33 öyle devamlı film falan izleme olmaz. günlük kullanım diyelim biz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 19:52 Paylaş Dün saat 19:52 Genelde prize bağlı değilken performans düşüyor , ekran ışığını kısılıyor pili korumak için. Prize bağlı daha keyifli oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 19:54 Paylaş Dün saat 19:54 Burak Tokcan yazdı: Batarya önemliyse ekran boyutu küçük olacak. Film vs. izlenecekse ekstra bir monitör veya televizyona bağlanabilir. Mac'e windows yüklenip kullanılabilir. Ama yine de 7*8 saat, özellikle de film vs. izenecekse zor gibi. Mac e niye windows yükleyecek ki? Yorum bağlantısı
Emin Onuk Dün saat 20:01 Yazar Paylaş Dün saat 20:01 Mehmet Göktürk yazdı: Mac e niye windows yükleyecek ki? mac vardı sattım zaten Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Emin Onuk yazdı: çok yoğun bir kullanım olmayacak office artı film vs şeyler. minimum 7-8 saat olsun yeterli olacak Sanırım ev/ofis dışında kullanacağınız için bu süreleri istiyorsunuz. Type-C den şarj olan veya thunderbolt girişi olan bir notebook alıp yanınada 20.000Mah powerbank alırsınız daha fazla sürelerde dışarıda kullanabilirsiniz. 65W bunu powerbankı kullanıyorum. https://amzn.eu/d/02efOogo 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Acer travel mate 14" ekranlı bir laptop var intel i5 işlemcili, 8 gb ram, 256 gm ssd, ekstra 1 tb ssd takmıştım, 7-8 saat ofis, cad programı kullanabiliyorum. yanımda olmadığı için modelini yazamıyorum. 13 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emin Onuk 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce 8gb ram li huawei D16 modeli işimi görürmü tecrübesi olan varmı Yorum bağlantısı
Recommended Posts