Hasan Karabekiroglu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce I am şakır şakır ingiliş... Düşünemedim... 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 100 bin nakiti elemanla göndereyim.. 700 de bir haftalık senet vereyim. olur mu? Demediler mi sana 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Daha galericiyim piyasa ölü, bitik hepimiz zor durumdayız. Elektrikliler çıktı, sıfırlar daha makul deyip 870000 dediğiniz araca 650000 vereyim biz de kazanalım siz de diyenler olacak. Alım satım yapanlar bile 800000 veriyor deyin, hayır duası alırsınız diyeceklerdir İlan açarken bir sürü aşamadan geçiren sistem mesaj atabilen üyelikleri engelleyemiyor. Kopyala yapıştır aynı mesaj alakasız hesaplardan gelebiliyor. Anlamsız rastgele harflerle hesap açılabiliyor falan filan. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tr de tek... Meraklısına... Binicisine.... 1.6 da 4x4 olamayacağını düşünenler... 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu arkadaşın kim olduğunu bilmeyen yoktur herhalde 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Şans sizden yana değil malesef... 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce 4x4 olduğuna hala inanamayanlar var... Hiç işim yok, gideceğim 4x2 duster alacağım, üzerine bir ton zahmet ve para harcayıp 4x4 e çevireceğim... Çoh mantıklı dimi.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: ciddi ciddi ya bak şu işe demekki bir sürü ölücü varmış diyordum ki... Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Seninkiler yine mesajlardan yürümüşler. Adam geldi baktı ekspertize soktu benim aracı. araçta hasar sorun vs. çıkmadı. 1050 yazdığım araca abim bizde 900 var. olursa alacaz yoksa alamıyoruz. vermedim aracı ama zamanımı çalmasına çok kızdım. 4 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: I am şakır şakır ingiliş... Düşünemedim... düşünürüm ama satıştan bağımsız tabi mesela şu anda düşünüyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Şans sizden yana değil malesef... Dun 700 e sattım desen kahrından ölürdü Hasan Karabekiroglu yazdı: İsmi gizleseydin ya biraz tahmin yürütseydik böyle çok kolay oldu 😁 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çok fazla boya ?... Evet yerlere akıyor o derece fazla boya var... Misal bagajda 2 galon bidonlu boya var diyelim... Boyalı araba mı olacak ? Metin Akbal yazdı: çok kolay oldu İfşa olsun diye ... Yorum bağlantısı
Ersen şahin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İyi şamata çıkıyo demekki bu işlerden çok güldüm valla 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Karavan çeker mi bu Arayanlar ile ilgili şeyleri de yazacağım. Ali Darbaz yazdı: Takas düşünürmüsün. Nasıl bir takas şekerim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Arayanlar ile ilgili şeyleri de yazacağım. Nasıl bir takas şekerim. Bana Deprem arabası lazım. C3 + 75 bin verem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts