Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Forumda, ilan kovalayan bir tayfa var. Bazılarının değişik değişik hayal gücü, kelepçeli falan Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Bana Deprem arabası lazım. C3 + 75 bin verem. C3 ü 800 e sat + 50 yap dastır senin hadi bakalım. Sühan Bozdağ yazdı: "Küçükbaş hayvanla takas düşünür müsünüz?" diyen olmuştu bana. Murat Sahın yazdı: Bana da büyük baş teklif ettiler... Sattığım araba da 1.3 egea. Hani satması zor bir araç olur da teklif eder şansını denersin... Bir arsa teklifi geldi, bir bakayım dedim ada parsel aldık sorguladık. Mevki olarak bırak araçla gitmeyi Duster gidemez oraya... Böyle helikopterle filan havandan intikal ister o derece muntazam bir arazide... Oğuzkan Işık yazdı: Hiç özelimiz kalmamış nerde kvkk Gerçekler er geç gün yüzüne çıkar... H.Cenk Bayrakçı yazdı: Önce ona opsiyonlanması lazım. Duster da bayağı nasipliymiş. Dolandırmaya kalkanlar, komikli mesaj yazanlar... Biri aradı hocam. 4x4 mü dedi... Evet dedim... Hayır bu modelde benzinli 4 çeker yok dedi... Dedim aracın içindeyim bak sana resim atıyorum dedim şu görseli attım. Eee yok işte 4x4 yazmıyor LOCK yazıyor orda diyor. Dedim daha fazla konuşmayalım istersen... Tamer Topaç yazdı: Forumda, ilan kovalayan bir tayfa var. Bazılarının değişik değişik hayal gücü, kelepçeli falan Detay verir misiniz ? DM de olur.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Detay verir misiniz ? DM de olur.. @İlkay Başaran atayım mı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Tamer Topaç yazdı: @İlkay Başaran atayım mı Sal gelsin Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Sal gelsin Bence Forum buna hazır değil . 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 dakika önce Yazar Paylaş 28 dakika önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Karavan çeker mi bu Biri aradı... İlanda ki aracınız için aramıştım Buyrun... Yaa abi biz aslında araç almak için değil de çeki demirini sormak için aradık... Neyini soracan abi çeki demirinin ? Kaça taktırdın, orjinal mi, ruhsata işlimi, karavan çeker mi ? Karavan çeker ama sen çeki demiri ve diğer işlemler için benimle değil de bu işi yapan bir firma ile konuşsan daha iyi olur dedim... Hee anladım abi diyor... Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Emmi duymasın ama şu sıralar mondeoyu satasım var, sırf garip garip sorular sorulacak diye koymuyorum ilana Yorum bağlantısı
Recommended Posts