Tamer Topaç 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Forumda, ilan kovalayan bir tayfa var. Bazılarının değişik değişik hayal gücü, kelepçeli falan 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bana Deprem arabası lazım. C3 + 75 bin verem. C3 ü 800 e sat + 50 yap dastır senin hadi bakalım. Sühan Bozdağ yazdı: "Küçükbaş hayvanla takas düşünür müsünüz?" diyen olmuştu bana. Murat Sahın yazdı: Bana da büyük baş teklif ettiler... Sattığım araba da 1.3 egea. Hani satması zor bir araç olur da teklif eder şansını denersin... Bir arsa teklifi geldi, bir bakayım dedim ada parsel aldık sorguladık. Mevki olarak bırak araçla gitmeyi Duster gidemez oraya... Böyle helikopterle filan havandan intikal ister o derece muntazam bir arazide... Oğuzkan Işık yazdı: Hiç özelimiz kalmamış nerde kvkk Gerçekler er geç gün yüzüne çıkar... H.Cenk Bayrakçı yazdı: Önce ona opsiyonlanması lazım. Duster da bayağı nasipliymiş. Dolandırmaya kalkanlar, komikli mesaj yazanlar... Biri aradı hocam. 4x4 mü dedi... Evet dedim... Hayır bu modelde benzinli 4 çeker yok dedi... Dedim aracın içindeyim bak sana resim atıyorum dedim şu görseli attım. Eee yok işte 4x4 yazmıyor LOCK yazıyor orda diyor. Dedim daha fazla konuşmayalım istersen... Tamer Topaç yazdı: Forumda, ilan kovalayan bir tayfa var. Bazılarının değişik değişik hayal gücü, kelepçeli falan Detay verir misiniz ? DM de olur.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Detay verir misiniz ? DM de olur.. @İlkay Başaran atayım mı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tamer Topaç yazdı: @İlkay Başaran atayım mı Sal gelsin Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sal gelsin Bence Forum buna hazır değil . 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Karavan çeker mi bu Biri aradı... İlanda ki aracınız için aramıştım Buyrun... Yaa abi biz aslında araç almak için değil de çeki demirini sormak için aradık... Neyini soracan abi çeki demirinin ? Kaça taktırdın, orjinal mi, ruhsata işlimi, karavan çeker mi ? Karavan çeker ama sen çeki demiri ve diğer işlemler için benimle değil de bu işi yapan bir firma ile konuşsan daha iyi olur dedim... Hee anladım abi diyor... 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emmi duymasın ama şu sıralar mondeoyu satasım var, sırf garip garip sorular sorulacak diye koymuyorum ilana 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: C3 ü 800 e sat + 50 yap dastır senin hadi bakalım. Bir arsa teklifi geldi, bir bakayım dedim ada parsel aldık sorguladık. Mevki olarak bırak araçla gitmeyi Duster gidemez oraya... Böyle helikopterle filan havandan intikal ister o derece muntazam bir arazide... Gerçekler er geç gün yüzüne çıkar... Biri aradı hocam. 4x4 mü dedi... Evet dedim... Hayır bu modelde benzinli 4 çeker yok dedi... Dedim aracın içindeyim bak sana resim atıyorum dedim şu görseli attım. Eee yok işte 4x4 yazmıyor LOCK yazıyor orda diyor. Dedim daha fazla konuşmayalım istersen... Detay verir misiniz ? DM de olur.. çok para, ister istemez insanın gözü okadar para verince 1.2 milyona satılan 1.4 fire egea crossa kayıyor. Hayırlı satışlar Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Biri aradı hocam. 4x4 mü dedi... Evet dedim... Hayır bu modelde benzinli 4 çeker yok dedi... Dedim aracın içindeyim bak sana resim atıyorum dedim şu görseli attım. Eee yok işte 4x4 yazmıyor LOCK yazıyor orda diyor. Dedim daha fazla konuşmayalım istersen... Olur mu ama sen içinde bile olsan 4 çeker değildir, adam senden iyi biliyor. Hani var ya, senin koreli olman japon olduğun gerçeğini değiştirmez diye... 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: 1.4 fire egea crossa 4x4 mü ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: 4x4 mü ? Çekiş 4x2 ama motor gücünü de hesaplarsak 4x1 kalıyor geriye. Yanacak yağı hesaplarsak zarar yazar, onu hesaplamayalım Ali Darbaz yazdı: çok para, ister istemez insanın gözü okadar para verince 1.2 milyona satılan 1.4 fire egea crossa kayıyor. Hayırlı satışlar Ondan deprem arabası olur mu? İcabında asfalttan çıkmak falan gerekir deprem koşullarında. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: İcabında asfalttan çıkmak 1.4 egea adamı zaten yoldan çıkarıyor abi 7 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: 1.4 egea adamı zaten yoldan çıkarıyor abi Tecrübe ile sabit dimi... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: 1.4 egea adamı zaten yoldan çıkarıyor abi saate 80 km hızla gidebilen her araba bana uygundur. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Tecrübe ile sabit dimi... Çok sabit Ali Darbaz yazdı: saate 80 km hızla gidebilen her araba bana uygundur. Mesele 80le gitmesi değil 170 180de gidiyor ama o hıza nası çıktığı ve çıkana kadar seni nası yorduğu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çok kırılgan olduk. 60 hp reno 12 ile babam bizi antalyaya tatile götürürdü balıkesirden. Klima yok yollar tek şerit.. arabada 4 kişiyiz. Şimdi çok kibar olduk malesef.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ben araştırdım bu aracın benzinli 4x4 ü yokmuş ama lpg li ler de 4x4 oluyormuş Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: ben araştırdım bu aracın benzinli 4x4 ü yokmuş ama lpg li ler de 4x4 oluyormuş Bitane ilan mesajı da ben ekleyim 1 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok kırılgan olduk. 60 hp reno 12 ile babam bizi antalyaya tatile götürürdü balıkesirden. Klima yok yollar tek şerit.. arabada 4 kişiyiz. Şimdi çok kibar olduk malesef.. O zaman hepsi öyleydi abi. Şimdi mesela çevre yolunda sollamaya çıkarken trafiği tehlikeye düşürme durumu olabiliyor zayıf arabayla. Kamyonun arkasında kalmak istemiyorsun ama arkadanda geleni zorda bırakıyorsun hız iyice düşünce. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: O zaman hepsi öyleydi abi. Şimdi mesela çevre yolunda sollamaya çıkarken trafiği tehlikeye düşürme durumu olabiliyor zayıf arabayla. Kamyonun arkasında kalmak istemiyorsun ama arkadanda geleni zorda bırakıyorsun hız iyice düşünce. O zaman da vardı ya kuvvetli arabalar ama tabi trafik bu kadar yoktu. Hatta 2.6 record almıştık 6 silindirli. Yani zamanına göre kuvvetli arabalardı. Şimdi hep güç isteniyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Kırılgan olmak değil ki abi bu. Babam soba yakardı, ben kombinin iyi ısıtanını arıyorum. İnsan haliyle içinde bulunduğu çağa göre gereksinim belirliyor. Kar yağmur demeden ilçenin bir ucundan diğer ucuna yürürdüm okula gitmek için, şimdi servis soğuk oluyor diye şikayet ediyoruz Böyle olmak zorunda... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Murat Sahın yazdı: Kırılgan olmak değil ki abi bu. Babam soba yakardı, ben kombinin iyi ısıtanını arıyorum. İnsan haliyle içinde bulunduğu çağa göre gereksinim belirliyor. Kar yağmur demeden ilçenin bir ucundan diğer ucuna yürürdüm okula gitmek için, şimdi servis soğuk oluyor diye şikayet ediyoruz Böyle olmak zorunda... Kırılgan olmak şöyle, dustere bindim belimi doğrultamadım 3 saat sürdüm 2 gün yürüyemedim diyor mesela. Yani 1.3 favorit vardı bende otobüs sellektör yapardı yokuşta evet zayıf araba zor çağa uymuyor haklısın da bel ağrıyorsa suç omurgaya iyi bakmayanda bence biraz.. Biraz dağınık yazıyorum bugün kafa 10 yere bölük Yorum bağlantısı
Recommended Posts