Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Hararet olmaz hava soğuk devirdaim tam kapasite dönüyor. Malum 7000 dd çeviriyor motor. Soğuk yakıt yanma odasında ısıyı stabil tutar. Bence denesin görelim Sen varya sen ateşin alevden ibaret olmadığını nasıl biliyorsun...... hakikaten denesin görelim. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ne oldu Duster , satıldı mı? 🤔 Ali'nin C3 ne zaman yanar! 🫣 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Ne oldu Duster , satıldı mı? 🤔 Ali'nin C3 ne zaman yanar! 🫣 Önce hocanın tavan barı var 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Servet Aydın yazdı: Hararet olmaz hava soğuk devirdaim tam kapasite dönüyor. Malum 7000 dd çeviriyor motor. O motor ömründe hiç çevirmemiştir o devri. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Aslında ben önce arabayı Körfezdeki santrale kuşunda denemek istiyorum ama çoluğun çocuğun rızkını böyle testlerde yakmak istemiyorum Mehmet Ozyurek yazdı: O motor ömründe hiç çevirmemiştir o devri. Arabanın elektro valf tamir ettiğinden beri uçuyor Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Ali Darbaz yazdı: saate 80 km hızla gidebilen her araba bana uygundur. Ya performans konusu latife. Deprem durumunda yollar kırılıyor, daha zor koşullar ortaya çıkıyor. Buna daha uygun bir araç daha iyi olmaz mı? Cross dediğinin sunacağı her şeyi senin araç ufak bir yükseltme ile sunabilir zaten. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: O motor ömründe hiç çevirmemiştir o devri. Yorum bağlantısı
Recommended Posts